עבור לתוכן

מה נסגר על בב"ל???

Featured Replies

פורסם

הוט + בב"ל, אתמול זחל, היום החלפתי לMPLS, טס כמו טיל בליסיטי (5Mb/512Kb)

[אגב עברתי מנטוויז'ן לבב"ל אתמול]

מה זה MPLS?

• תגובות 47
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

MPLS זה חיבור ללא חייגן

פורסם

אני עובר את ה 100GB בחודש בבזק ועוד פעם...בחיים לא הייתה לי בעיה אני מאיזור הקריות.

כנ"ל

אבל עם סייג קטן

גם אם יש עומס או גלישה איטית פעם ב, זה לא משהו שהתחברות מחדש לא פותרת (ההתחברות מנתבת לשרת עמוס פחות אני מניח..)

פורסם

אכן יש איטיות בלתי מוסברת, לבזק בינלאומי לצערי אין תשובות מלמד הבעיה בכבלים\בזק.

פורסם

חיבור של 10 מגה

333038760.png

פשוט בדיחה

פורסם

אני בלי חייגן ויש לי בעיות אז לא ניראה לי שזה קשור, גם לי בבוקר עבד אבל אחרי 11 זה הלך וניהיה גרוע.

פורסם

אני בלי חייגן ויש לי בעיות אז לא ניראה לי שזה קשור, גם לי בבוקר עבד אבל אחרי 11 זה הלך וניהיה גרוע.

מחזק.. גם ברגע הזה הגלישה לא משהו !

פורסם

בSpeedtest.net בשרת בפתח תקווה קיבלתי מהירות של 4מגה הורדה ו512 ק"ב העלאה (החיבור שלי הוא 5/512).

בשרת בחיפה קיבלתי מהירות של 3 מגה הורדה ו512 ק"ב העלאה.

לאחר ריסט של הכרטיס רשת שאליו מחובר המודם (MPLS)

בשרת בפתח תקווה קיבלתי מהירות של 5מגה הורדה ו512 ק"ב העלאה.

בשרת בחיפה קיבלתי מהירות של 3.6 מגה הורדה ו512 ק"ב העלאה.

משתפר אבל עדיין לא מספיק טוב, חבל שאני לקוח חדש (אתמול התחברתי) וככה הם מתחילים, על רגל שמאל, חבל.

פורסם
  • מחבר

מה שבאמת מעצבן שאין לבב"ל פתרון הם תמיד מאשימים את בזק זה באמת מראה שאנחנו משלמים בלי תמורה לכסף , זה כבר קורה יותר מדי פשוט אי אפשר לגלוש ככה . רציתי לשדרג ל8 מגה אבל חבל על הכסף אם ב 5 לא מקבלים את ה 5 .

פורסם

האינטרנט לא זז כבר שלושה-ארבעה ימים בשום אתרררררר

פשוט עד שנטען משהו

זבל של חברה

פורסם

חגים, אנשים בחופש בבית :)

פורסם

עברנו מנטויז'ין לבב"ל בגלל שאמרו שהם חוסמים פורטים , ועכשיו בב"ל זוחל מה אפשר לעשות ( כלום )

אז זהו, שבב"ל לא צריכים לחסום פורטים כדי שזה לא יפעל....האהאהא איזה קטעים איתי! : :bash: טוב אני נשאר......

נ.ב

גם אני סובל מאותה בעיה!

פורסם

תאמת אצלי אני מוריד על אתרים כמעט על המקסימום אבל הפינגים לחו"ל גרועיייייייים רצחחחחחחחח

נגיד לאיזה שרת של WoW שהפינג בו אמור להיות 220 - 300 אז אצלי זה בד"כ 1000-6000 :|

פורסם

היום זה לא הגיוני , אני חושב כבר לחבר מודם אנאלוגי במקום.

אולי יעבוד יותר טוב.... מה זה האיטיות הזאת ?

ניסיתי להחליף IP כבר שעה , אני הייתי מחובר עם ראוטר, עכשיו ניתקתי וחיברתי ישירות את המחשב למודם קיבלתי IP אחר, טיפה טיפה השתפר, אבל ברמה שאני לא יכול לפתוח את my ebay זה נתקע :pissed:

פורסם

אני בבב"ל (014) כמו כולכם, חיבור כבלים ללא חייגן בחבילה של 7/700 (מחשב בודד מחובר ישירות למודם, ללא נתב)

והכל זז לי חלק, גלישה מהירה ו P2P במקסימום המהירות האפשרי (אפילו בסופי שבוע).

(כולל ebay ואתרים בחו"ל, בדיוק עכשיו אני מזמין לעצמי זכרונות מ ebay למען האמת)

הדבר היחיד שזז לי לאט זה hwzone וזה לא קשור לבזק בין לאומי, אלא לשרת של האתר הזה בלבד.

(אולי יש עליו עבודות תחזוקה או שהוא חווה בעיות או לא יודע מה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים