פורסם 2008 בנובמבר 817 שנים מחבר מסתבר שהשרתים של אימג'שאק לא כ"כ יציבים בזמן האחרון, לכן העלתי את התמונות מחדש עדכון קטן נוסף, הוזמנה צנרת נוספת (מתוצרת טייגון , באותם המידות של צנרת הפרימוצ'יל שיש לי עכשיו) כך שסה"כ יהיה לי 6 מטר של צנרת 1. אני מנסה שירות של אתר נוסף בחו"ל (בשביל ההזמנות הבאות), לכן בחרתי במשהו זול 2.המשלוח זול מאוד, ולכן לא היה אכפת לי להזמין רק פריט אחד בודד 3.זה המקסימום שאני יכול לגהץ עם הכרטיס הארור שלי :-X
פורסם 2008 בנובמבר 817 שנים יפה מאוד! תתחדש ! הספק נראה מאוד איכותי , אהבתי את זה שהם עשו את החוטים דבוקים לשני כמו כבלי IDE . אשמח לשמוע על האתר שניסת בחול שהמשלוח מאוד זול כי גם אני רוצה להזמין משהו ומאיביי המשלוח מאוד יקר (אם אסור לפרסם אז תשלח לי בבקשה בפרטי) מחכה לעידכונים!
פורסם 2008 בנובמבר 917 שנים מחבר ^^^ תגובה מעליך.. נעבור לעדכון נוסף.. החבילה השניה בבית! (לצערי, לא אני הוצאתי את החבילה, וגם לא צילמתי את התמונות - אלא אחי הקטן - אז.. בלי תלונות ) נוזל הקירור: קיבלתי 3 בקבוקים כמו שהזמנתי, בצבע שקוף, כאשר, את הצבע מוסיפים בעזרת המזרק המצורף (המכיל תרכיז של הצבע) המזרקים: 1.אדום דם 2.כחול "חשמלי" 3.שחור UV (ההופך לכחול תחת השפעת UV) הגרילים לרדיאטורים : מדבקה של לוגו הפרוייקט (הלוגו הישן אומנם, אך אני מעדיף להפתיע עם השימוש בו בהמשך) מיכלי המים המעולים: עוד מלמעלה צד יחד עם הנוזל כל מיני פטינג'ס + מתאמי 45 מעלות עוד עוד מתאם 45 מעלות מחבר "מקוצר" קונקטורי סאטא מתאם מולקס-סאטא (אין יותר מולקס בפרוייקט!) עדכונים נוספים בקרוב, כאשר אני אחזור לבית ואצלם תמונות רציניות יותר.. תגובות ושאלות יתקבלו בברכה.
פורסם 2008 בנובמבר 1417 שנים מחבר עדכון נוסף רכשתי כרטיס נוסף: 4850, רק שכנראה יצאה גרסה שונה שלו, הכרטיס מגיע בצבע אחר, ובגודל שונה! (הוא קצר יותר ב2 CM בערך) אין לי מושג למה, מבחינת תאימות, אין בעיה.. הCF רץ בסדר גמור, ואין לי שום בעיות הבעיה שממנה אני חושש היא תאימות הבלוקים לכרטיסים השונים (פיזית) החדש הישן והחדש עוד הרכבה עוד לקראת סיום מרחוק הקירור תמונות מסך עוד אשמח לשמוע את דעתכם בעניין הכרטיסים השונים עדכונים נוספים בקרוב שבת שלום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.