פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים מחבר מאיפה אתה מזמין את כל הרכיבים?מאיפה יש לך תקציב לכל זה? הרי אתה חייל... ההורים עוזרים?הלוואי ומישהו היה עוזר לי.. חבל שבארץ עדיין לא רואים ספונסרים לדברים האלה.. :-[אומנם אני חייל, אך עדיין אני:1. עובד כשאני יכול 2.מוכר\קונה (מוכר, כדי לעשות עוד כמה שקלים על דברים שכבר אין לי שימוש בהם, קונה - יד שניה.. יותר זול.. אין מה לעשות)ניראה טוב בהצלחה בהמשך ומה אם הפרוייקט של החדר ?בקשר לחדר..אני אשתדל להעלות תמונות עדכניות שלו.. כעיקרון.. הוא נגמר.. נשארו ממש ממש דברים קטנים..---תודה לכולם על המגיבים.. בקרוב אני אעלה עדכון קטן, אפשר להגיד שהוא "הכנה" לקראת הפרוייקט.. פרטים בהמשך.
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים מחבר אז ככה.. בשעה טובה, החבילה השניה כבר יצאה מהחנות (תוך פחות מ24 שעות!!), כל שנותר הוא - לחכות.. בקרוב אני אזמין את החבילה השלישית והאחרונה - הבלוקים בקיצור כמו שכבר אמרתי בתחילת הפרוייקט, העברתי את ה"מודרייה" שלי לבית, כמובן שהכל הגיע ארוז בקרטונים ושקיות, והגיע הזמן לפרוש את הציוד, לסדר ולמיין אותו הכל, כדי שהציוד למוד יגיע - אני אוכל לעבוד בנוחות, ובידיעה, שכל הציוד \חומרים\כלי עבודה שאני צריך - זמינים ומסודרים אז נתחיל הכל הגיע ארוז.. (יש עוד דברים בתוך תיקים, שמונחים על הרצפה) כדי שהחיפושים יהיו קלים - אין כמו רב-תא שיעשה את העבודה (כל שנשאר לי הוא להכין מדבקות לכל תא..) ו.. מתחילים לסדר.. עוד.. ועוד.. רכיבי האלקטרוניקה עוד ועוד מגירה ועוד עוד.. (זה לא נגמר בקרוב..) קופסאות פרוייקטים (שיעבור מוד לא קטן, עם הלוגו, לדים, וכמובן, התפקיד שלהם יהיה לאכסן את שנאי הקטודות, כל מיני מעגלים שאני אבנה וכו') עוד כמה תמונות של הסמלים מואר יותר תקריב על החריטה אחרון יש כמה קופסות כאלה, שהם בעצם ה"ברגייה" שלי (קופסה לברגים קטנים, גדולים, ואינצ'יים בנפרד - אני עובד לרוב עם ברגים מילימטריים) כל מיני צנורות שתראו בפרוייקט הזה (מלבד צנרת המים) וסליבינג (אל דאגה.. הצהוב לא יכנס לפרוייקט..) חלק מהתאורה (יש עוד כמה הפתעות שיבואו בהמשך) מחברי XLR חומרי ליטוש והברקה וקצת כלים מיוחדים.. (מתוך הרבה שכבר מסודרים להם בארון...) עדכונים בקרוב..
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים ואיי ואיי איזה מטורף... יש לך שם חנות...את הקתודות והסליבינג קנית ממרכז כלל?
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים מחבר כל מה שאתה רואה כאן, הוא צבירה של ציוד במשך שנים (4 שנים ליתר דיוק.), לכן די קשה לי לזכור איפה קניתי מה..יש מס' דברים שקניתי לאחרונה, ואותם אני כן אזכור..
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים איזה יופי, איך אני אוהב לראות תמונות כאלו,מתי תתחיל בעבודה?מחכה לעידכונים!
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים למה לא ידעתי שאתה מתכנן פרוייקט חדש? מגניב ביותר, למארז יש פוטנציאל אדיר זה נכון, אבל גם ככה ב'סטוק' הוא נראה מעולה.. בהצלחה בהמשך!
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים מחבר מה אתה עושה עם מזרק ביכלל ? תודה על התגובות.. בקשר לשאלה, למזרק יש כמה שימושים בתחום המודינג: 1. עבודה עם פרספקס (הדבקה, בעזרת ממיס מיוחד 0- לא מדביקים פרספקס בעזרת דברים אחרים, כל העבודות הנקיות שאתה רואה - נעשות עם החומר הזה) 2. מילוי צבע לחריטות (אני לא חושב שצריך להסביר, כן?) 3. מילוי מים במערכת קירור מים (יש מקומות\מצבים שהגישה לפיל-פורט לא נוחה, וצריך להעזר במזרק) .. עדכונים בקרוב (מאוד )
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים מחבר עדכון נוסףהחבילה הראשונה הגיעה!!סוף סוף.. לאחר חודש של המתנה מייגעת..אני מאמין שהחבילה השניה תגיע כנראה במהלך שבוע הבא..אני מטעין את המצלמה... עדכונים בקרוב.
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים מחבר הנה העדכון המיוחל חבילה ראשונה אצלי: השניה תגיע בקרוב : השלישית - תוזמן בשלבים מאוחרים יותר, כשאשר הכיס יאפשר זאת :-\ מה שתראו כאן הוא הבסיס לכל מערכת קירור מים: משאבה (אחת כבר אצלי, והיא מופיעה בתמונות), סה"כ 2, אחת לכל לופ פיל פורטים (פתחי מילוי , כדי להוסיף נוזל למערכת) רדיאטורים, בצבעים שונים מתאמי Y, T כדי ליצור בלופ, בנוסף לפתח מילוי - פתח ריקון - כדי להקל על ריקון נוזל המערכת במידה וארצה לבצע שינויים\נקיון אז נעבור לתמונות כך זה הגיע אלי לאחר הוצאת הקלקרים\ניירות ששמרו על התכולה כל הדרך ככה זה נראה בגדול רדיאטור אדום רדיאטור כחול מתאמים\מחברים קיבלתי עם המשאבה קיט לשינוי קוטר צנרת 1/2 ל3/8, כמובן שאני אשאר עם הקוטר הגדול רציתי שתראו את ההבדלים בצנרת, הצנרת שיש לי שקופה יותר, ופחות רגישה ל"קינקים", מתוצרת פרימוצ'יל משאבות עוד מלמעלה עוד רדיאטורים (שישבו בגב המארז) העדפתי את הסוג שמציע חיבור בכל צד משום שזה מאוד עוזר לסדר הצנרת במארז (המארז הרי מחולק לאגפים) אדום כחול ולסיום עדכונים נוספים - בקרוב שבת שלום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.