פורסם 2008 באוקטובר 1117 שנים מחבר תודה על התגובות.. לצערי (שוב) אני בלי מצלמה נורמלית עדיין , בינתיים הנה עוד כמה ציוד "שחזר" לבית.. ועדיין ארוז.. במהלך השבוע אני אפרק את החבילות שנצברו לי בחדר (ובמרפסת בעיקר) מתקן האלק' שלי, בתוספת כמה קטודות, מפסקים, מחזיקי לדים מניקל, מתקן לדרמל, ביטים לדרמל, כלי עבודה ידניים וסט שופינים, בקופסא הקטנה - המון חוטים ומתאמים.., ומתקן של CM ל5.25 (עם 3 שעונים, שכרגע שמו ברח לי) "לילדים" שביננו.. לא יודע אם אתם זוכרים מה "הדבר" הזה, אבל בשביל הנוסטלגיה, אני עדיין מחזיק את הדיסקטים האלה.. (כולל כונן שעובד!) יש שם עוד קצת שטויות שאני אגלה במהלך השבוע שקית מלאה בכלי עבודה, צנורות (של מקלחת), צנור שרשור שחור, צנור PVC שקוף, מתאמים לצנרת ועוד עוד אלקטרוניקה, סליבינג, מלחמים, מאווררים וכו' קיט לדרמל , אומנם לא מקורי.. אך במחיר שקשה לסרב לו משאבה אחת ששוכבת לה כבר חודשים בחדר.. וכמובן.. המארז לפני ההתעללות.. שבוע טוב..
פורסם 2008 באוקטובר 1117 שנים ואי ואי ואייייייייסחורה מהוואייייייהופה הופה הופהההההסחורה מאירווופה חחח
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים הלוגאים ממש יפים! ואיזה סחורה ... אבל לא הבנתי כל כך איפה אתה הולך להשים את הלוגאים..
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים מחבר בקשר לסמלים..אני פשוט הולך להדגיש כל מיני פרטים קטנים במארז , אם זה קופסאות פרוייקטים, משאבות, כ.מסך וכו'..על המון רכיבים במארז (וגם עליו) יתנוססו סמלי הNOD..
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים נשמע מדהים , מחכה כבר לעדכון הבא גרמת לי להתחרט שהחלטתי בסוף לא לעשות מודינג על הסמל של NOD , מעניין איך יצא לך בסוף
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים מחבר תראה.. הNOD "תפוס".. אם זורם לך לעשות מוד סטייל GDI.. אתה יותר ממוזמן
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים מחבר איך שאתה רוצה.. הפורום לא בורח.. בכל אופן.. עדכון קטן.. החבילה הראשונה - הגיעה לישראל ... נקווה שתגיע אלי כמה שיותר מהר.. (למה יש חגים עכשיו.. למה?!) חג שמח, ועדכונים בקרוב
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים מחבר עדכון נוסף.. הזמנה נוספת בוצעה.. לצערי - גם הפעם ללא בלוקים (שוב לא נכנסו בתקציב ), אז אני "אשמור" אותם לפעם הבאה.. אז מה יש לנו? 2 כאלה עבור הפלטה האחורית של המארז, כדי להחזיק את הרדיאטורים כמה קונקטורים של SATA, כדי ליצור כבלים מותאמים אישית (ממש פשוט) די התפרעתי עם המיכלים, בסוף קניתי את אלו (אם הייתי מתפשר, הייתי מצליח לדחוף לחבילה בלוק או שתיים) כמו כן, ישנם גם כמה סוגים של מתאמים, כדי ליצור סדר בצנרת המארז לדוג': מתאם 45 מעלות גם מדבקה אחת כזאת, כדי לשמור על הTHEME המוביל תם עידן המולקסים.. מהיום אמרו SATA.. כל מה שלא יהיה SATA, בעזרת המתאם הזה - יהיה כמו כן.. ישנם כמה בקבוקים של נוזלי קירור... אדום כחול שחור, שתחת השפעת UV - נהפך לכחול.. כמה דברים שתראו בחבילה הראשונה, שתגיע ככל הנראה בימים הקרובים (היא כבר בארץ) משאבה פיל פורט, כדי למלא מים (כמובן שיש 2 מכל דבר.. בצבעים שונים.. כחול ואדום) מתאם Y מתאם T רדיאטור וצנרת של פרימוצ'יל לסיום.. עדכונים בקרוב
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים מאיפה אתה מזמין את כל הרכיבים?מאיפה יש לך תקציב לכל זה? הרי אתה חייל... ההורים עוזרים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.