פורסם 2009 בפברואר 816 שנים כל הכבוד על הפרוייקט וההשקעה טירוף מה שהולך להיות לך שם! וראיתי שאתה משתמש בפיטינגים של BITSPOWER. כשהרכבתי את הלופ הנוסף השתמשתי בכאלה ואני אמוד התלהבתי מהם! יש להם 4 טבעות אטיבה והצינור יושב מאוד חזק עליהם! פיטינגים מעולים, מומלץ לכולם. בהצלחה בהמשך.
פורסם 2009 בפברואר 1116 שנים מחבר עדכון נוסף..הזמנתי 2 בלוקים לכרטיסי מסך שלי מPCS, ולצערי קיבלתי מייל ובו נכתב לי שיש להם רק בלוק אחד אחרון מהדגם שמצופה ניקל, אך יש להם זוג אחרון של הדגם האטום (ללא הפרספקס)עשיתי קצת שיעורי בית, ומצאתי בFROZEN את אותו הבלוק - וגם שם היה מדובר בבלוק האחרון, לשמחתי -הצלחתי לשים יד על זוג בסופו של דבר.. אומנם מ2 חנויות שונות, אך העיקר שהשגתי את מה שרציתיכמו כן - הוזמן גם רדיאטור אחד של TFC, או FESER.. מדובר ברדיאטורים מעולים, שלא צריכים מאווררים אימתניים כדי להפיק ביצועים מעולים.הם אומנם יקרים, אך הם בליגה משל עצמם, הדגם שהוזמן הוא טריפל - והוא יישב מחוץ למארז, מכיוון שאין לי מקום לדחוף דבר כזה בתוך המארז והוא יקרר אך ורק את המעבד בלופ עצמאי.שאר הרכיבים עבור הלופים האחרים יוזמנו מאוחר יותרמחר תגיע אלי חבילה (תואם מראש), ויש עוד אחת שצריכה להגיע ממש בקרוב עם הבלוקים לזכרונות (משום מה מספר המעקב לא מתעדכן, אך זה כבר קרה לי כמה פעמים - אני מאמין שהחבילה תגיע בימים הקרובים)כמובן שאני חייב לציין שאני שונא את המכס שלאחרונה "תופסים" לי יותר מידי חבילות ועושקים אותי ב$$ שכבר כמעט ואין לי מאיפה להוציא..בכל אופן, עדכונים בקרוב!
פורסם 2009 בפברואר 1116 שנים הם אומנם יקרים, אך הם בליגה משל עצמם, הדגם שהוזמן הוא טריפל - והוא יישב מחוץ למארז, מכיוון שאין לי מקום לדחוף דבר כזה בתוך המארז והוא יקרר אך ורק את המעבד בלופ עצמאי.אז אתה נשאר בסוף על המוצרט או שאתה עדיין מחפש תחליף??
פורסם 2009 בפברואר 1216 שנים מחבר תודה על התגובות , בקשר לשאלה - המארז לפרוייקט הנ"ל הוא התחיל עם מוצארט - וגם יגמר איתו.בנוסף, אני מחפש מארז - אבל מסיבות שלא קשורות לפרוייקט.
פורסם 2009 בפברואר 1316 שנים מחבר עדכון נוסף, 2 חבילות הגיעו ביומיים האחרונים, ויש עוד 2-3 בדרך (מי סופר..) בכל אופן, אני צריך לקבל את הבלוקים לכרטיסי מסך, ורדיאטור מפלצתי של FESER הרדיאטור: עוד: חשבו על הדברים הקטנים, כמו גומיות למאווררים.. הרדיאטור בעצם הוא מקבילו של הטרמוצ'יל (אותו מבנה), רק שהוא מגיע עם חיבורי G1/4 ולא G3/8, מה שחוסך לי מתאמים.. תמונות של הבלוקים שצריכים להגיע כבר ראיתם, לכן אני אראה לכם את התכולה של החבילות החבילות על המיטה: הקפיצים עבור הצנרת (שחורים לכל צבעי הנוזלים, ולנוזל השחור - קפיצים אדומים) אורכו של קפיץ אחד מספיק בערך לאורך של מיטה שלמה! עוד תמונה קפיץ על צינור, שמחוברים למחבר לחץ של KOOLANCE המייצרת מוצרים מעולים לדעתי. עוד: הבלוקים עבור הזכרונות! של AQUACOMPUTER הגרמנית עם הברגה של G1/8, (זהו הסטנדרט בגרמניה, צנרת דקה ולחץ גבוה) וכמובן עם מתאם עבור G1/4, כדי שאני אוכל לשים עליהם מחברים סטנדרטיים שיש לי עם מחבר רגיל ועם מחבר לחץ עוד כמה תמונות ומלמטה יחד עם מתאם 45 מעלות לדוג' הברזים עבור ניקוז הנוזל מהמערכת במידת הצורך: בשעת ניקוז אלו הם השלבים: פתיחת הפקק בגב המארז חיבור מחבר יחד עם צינור - שאת הצינור כבר נכניס לתוך בקבוק או כל כלי קיבול אחר ופתיחת הברז שהנוזל יוכל לצאת כמובן.. פשוט , קל ומהיר.. יותר לא צריך להתעסק עם פירוק צנרת בתוך המארז. מסיימים לנקז? סוגרים את הברז וסוגרים את הפקק של הפתח יש לי 4 סטים, אחד עבור כל לופ סקירה קצרה על מחבר לחץ פותחים, שמים את הצינור ומהדקים כמובן שהחיבור הוא סטנדרטי וניתן לחבר אותו על כל רכיב שיש לו הברגה מסוג G1/4 BSPP תוספי הצבע עבור הלופים הבלוק עבור המוספט תראו את הבדלי הקוטר בין סוגי המחברים השונים ונסיים בפילפורטים הצבעוניים כל לופ עם הצבע שלו (חוץ מהכסוף - שבעצם ישמש את הלופ הירוק.. ככל הנראה הכסוף יעבור צביעה לירוק) עוד תמונה וההבדל בין פילפורט של DD לאחד של KOOLANCE בחרתי ב2 סוגים, עבור המילוי - בצבע - כדי לא לטעות, ואילו בקטנים יותר לניקוז - משום שהם תופסים פחות מקום, והצבע לא קריטי. שבת שלום, ועדכונים בקרוב.
פורסם 2009 בפברואר 1316 שנים פששש יאללה תרכיב חחחחתגיד כמה עולה הבלוק הכפול והמשולש?והמזרק צבע אפשר להשיג בארץ?
פורסם 2009 בפברואר 1316 שנים אלי אני רואה את כל זה ומתחיל לשאול את עצמי שאלות מוזרות כמו הוא ידע להרכיב את כל זה? הוא יזכור מה הולך לאן? (יש שמה כלכך הרבה הרבה הרבה דברים) יש לו מקום בבית לכל זה בכלל ? (ועוד יש עודדדדדדדדדד? ) חחחחחח מטורף מטורף מטורף , אבל כל הכבוד! ללא ספק אחת המערכות היותר גדולות שיהיו פה באתר(אם לא הכי גדולה) אני מקווה שיהיה פה אוברקלוק רציני הא? אני מחכה בנרות להתחלה כבר....
פורסם 2009 בפברואר 1316 שנים הכל נראה מצויין ומתי אתה כבר מתחיל להרכיב?? עוד שאלה, הקפיצים האלה לצנרת, הם עשויים מפלסטיק או ממתכת? ו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.