עבור לתוכן

בעיית התקשרות בVPN

Featured Replies

פורסם

שלום

עד עכשיו הייתי מחובר באמצעות מודם(aztech 600e) שהיתחבר לנתב 3COM והכל עבד מצוין.

מסיבה כל שהיא אני רוצה להיתחבר בלי הנתב. הפכתי את המודם לנתב והכל עובד מעולה חוץ מהתקשרות VPN למקום העבודה שלי.

כשאני מחייג את ההתקשרות אני מגיע לשלב של אימות שם משתמש וסיסמה ואז מקבל שגיאה 619.

אני מבין שהבעיה כנראה בפיירוול הפנימי של המודם אבל לא מצליח למצוא איפה ההגדרה הבעייתית.

כשאני מתחבר באמצעות חייגן במחשב הכל עוד טוב

למישו יש רעיון?

תודה

פורסם

אולי יש התנגשות בין הכתובות בין האזטק לכתובות ה-LAN של העבודה?

איזה כתובת וסבנט אתה מקבל בחיבור VPN מהעבודה (כשאתה מצליח להתחבר)? איזה כתובת וסבנט המודם נותן לך בבית? איזה כתובת וסבנט ה3com נתן לך?

פורסם
  • מחבר

לא נראה שזה התנגשות.

המודם נותן לי 10.0.0.X,

ה3COM 192.168.1.X

בVPN אני מקבל 192.168.168.X.

יש עוד רעיונות?

פורסם
  • מחבר

???

פורסם

כנראה שאתה צריך לפתוח פורטים

במידה ואתה משתמש רק במחשב אחד אז תפנה עליו DMZ מהנתב הזה והבעיה תיפטר

במידה ולא, אז תבדוק איזה פורטים אתה צריך ותפתח אותם

פורסם
  • מחבר

אצלי הבעיה הפוכה, עם הנתב הכל עובד טוב, רק כשאני הופף את המודם לנתב אני מקבל את השגיאה.

מה זה אומר לעבור לVPN נורמלי במשרד? הבעיה היא אצלי לא בשרתים שבמשרד.

פורסם

מה בעיה הפוכה?

הפכת את המודם לנתב, כלומר יש לך נתב

עכשיו כנראה בנתב הקודם היה לך UPNP שפתח לך אוטומטית פורטים, או שהפנת פורטים.

כרגע אתה צריך לעשות את זה בנתב שלך (שהוא המודם) ולפתוח פורטים או לעשות DMZ למחשב

פורסם

תעשה את מה שירח אפל אמר (תגדיר DMZ למחשב). אם זה פועל אז זה עניין של פורטים ואתה יכול להוריד את הDMZ ולפתוח רק את הפורטים הרלוונטיים.

אם זה לא עזר תנסה את הדבר הבא, במודם שמוגדר כנתב תשנה את הגדרות הDHCP ככה שהוא יחלק כתובות כמו ה3COM שלך (*.192.168.1) ואת הכתובת של המודם עצמו תשנה ל192.168.1.1.

פורסם

אצלי הבעיה הפוכה, עם הנתב הכל עובד טוב, רק כשאני הופף את המודם לנתב אני מקבל את השגיאה.

מה זה אומר לעבור לVPN נורמלי במשרד? הבעיה היא אצלי לא בשרתים שבמשרד.

VPN נורמלי, זה לא להשתמש בשירות VPN של מיקרוסופט, חברה רצינית בד"כ משתמש ב VPN-1 של צק פוינט או אפילו ב OPENVPN (שיכול לעבוד ב UDP שבד"כ גם עובר בדרך כל חומת אש ובעיית פורטים שיש) וחינמי.

פורסם
  • מחבר

הגדרתי DMZ והכל עובד

אתם 10

תודה :yelclap: :yelclap: :yelclap:

פורסם

אם אתה משתמש ב VPN, כדאי לך אולי להגדיר איזה חומת אש על המחשב, או פשוט לבדוק איזה פורטים בשימוש ולפתוח רק אותם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים