עבור לתוכן

מה ההבדל בין 2243BW לבין 2253BW ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לקפוץ מ-17 אינטש' ל24 אינטש' יהיה בהתחלה קשה בטירוף ומאוד מוזר, אחרי כמה שבועות אתה תתחיל להיתרגל.

קרה לי דבר דומה כשעברתי ל-22 אינטש' מה-CRT 17" שלי שהייתי לי לפני זה. אבל אני חייב לומר שמדובר בחוויה שונה לגמרי. היום אני חיי בטענה שאפילו 22 אינטש' קטן לי ואולי ביום מן הימים אני אמכור את המסך שלי או אשמור אותו למחשב השני או משהו ואקנה בותו הזמן כשיהיה 26 אינטש' :smile1:

בנוגע ל-22 אינטש' מה עדיף, 53 או 43? אני נתקלתי בבעיה הזו גם אבל הלכתי כמו צרכן טוב ונבון לחנות לראות ת'מסכים. באתי בראש של אני אקנה את ה-43 כמו שהמליצו לי כאן וכמו שחשבתי בגלל הארגונומיקה ושה-2MS לא משנים. צפיתי בשניהם וה-53 פשוט היה נראה הרבה יותר חי והצבעים היו הרבה יותר אמיתיים וטובים לעומת ה-43 שהציג אותם פחות טוב בהשוואה ל-53 שעמד ממש לידו.

אומנם אני בהתחלה היתבאסתי בטירוף שלא לקחתי את ה-43 אחרי שקניתי את ה-53 כי יש את אופציית הPIVOT שמאוד שימושית בגלישה ברשת ובכללי במסמכים(בגלל הבעיה של מסכים רחבים "היתחרטטתי" ורציתי את ה-43 שיהיה לי טוב לגלישה ברשת). בסוף נשארתי עם ה-53 ואני שמח מאוד שבחרתי בו אחרי הכל כי הצבעים שלו יותר יפים וטובים והוא גם הרבה יותר סקסי עם המסגרת השחורה והנורת LED הכחולה שמאירה את הפס פרספקס למטה. ;D

אם אתה בכל זאת רוצה את האופציה ל-PIVOT אתה יכול לקחת את ה-53 ולקנות מתקן לתליה של המסך ולעשות לו PIVOT לא טבעי.

אם אתה באמת יכול לקחת את ה-T240 אז כך אותו כי זה פשוט אחד המסכים מבחינת הגודל. מבחינת התצוגה אני לא יכול לומר הרבה כי יצא לי להציץ בו כמה דקות ולא ממש "לסקור" אותו מכל מיני זוויות ובסירטוני וידיאו. כמובן שהמסך יהיה לך ממש שימושי אם אתה נוטה לצפות בסרטי HD או לשחק ברזולוציות גדולות, אחרת סתם חבל להשקיע ב-24 והייתי אומר שתקח 22 שלא פחות טוב ממנו...

תתחדש וצפיה מהנה! :xyxthumbs:

קודם כל באמת תודה רבה רבה על הסיקור שלך לקחתי הכול בחשבון..

אני לוקח בחשבון שמסך אני לא קונה לשנה וגם לא ל3 שנים אלא לטיפה יותר ככה שאני מעריך שהT240 יעשה את העובדה יותר טוב במקרה הזה..

אי אפשר לדעת הרי איזה כרטיס מסך מפלצתי אני יקנה בעוד שנה שנתיים..

מבין 3 המסכים הT240 הוא היחיד שהוא FULL HD ?

אני חייב להודות שמבחינה חיצונית הוא גורם לי להזיל ריר כמה שהוא יפה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים