עבור לתוכן

דמו - pes09 demo

Featured Replies

פורסם

נוסף השרת הישראלי לgamershell

מוריד לי על 300 (סביר -) :silly:

• תגובות 126
  • צפיות 13.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש למשהו מושג מה המקשים?

נ.ב

בבוקר הורדתי מGAMERSHELL מברשת של בריטניה, והוריד לי 80 אחוז ממהירות האינטרנט...

לפעמים לא צריך לחכות לשרת הישראלי :\

פורסם

טוב, שיחקתי 2 משחקים והגרפיקה זוועה!! ב 2008 ראינו שיפור חיובי אבל כנראה זה היה כבד מדיי לקונסולות...

מהצד של המשחקיות, הם העבירו את כל התרגילים לג'ויסטיק של השליטה בשחקן ואני חושב שזה עובד לא רע בכלל.

אהה גם הסאונד עבר שינוי לרעה, כל מסירה נשמעת כאילו הם בעתו בכדור באולינג.

ניראה לי זאת השנה של FIFA (לקונסולות) המחשב כנראה לא פלטפורמה למשחקי ספורט, וחבל.

פורסם

לא יודע, אני דווקא אהבתי, במיוחד את הקטע של הLEGEND ברשת.

פורסם

לדעתי שיפור די טוב מ2008 המשחק יותר זורם ויותר כיפי

אבל עדיין לדעתי אין על 6 למרות כל הבאגים של התנגשויות וזה הוא הכי זורם וחי ויש התרגשות שמשחקים בו עם חברים

פורסם

שיחקתי בדמו מאתמול עד היום הרבה משחקים עם חבר אחד על אחד עם 2 ג'יוסטיקים של XBOX

משחק חבל על הזמן צודק זה שמעליי שאמר שהסאונד של הבעיטה בכדור כמו כדור באולינג

שיפור ניכר

משחק בהרבה יותר קשה

קשה להכניס בעיטות מעבר לרחבה אלא אם כן כבר עליתם על הטריק ;)

בעיטות חופשיות אותו עיקרון לשחק עם הג'ויסטיק ויוצאת בעיטה מסובבת לחיבור

בקיצור אחלה משחק אם נשווה בין פיפא 09 לפרו 9

פרו לוקח בגדול

וזה שאמר שהגרפיקה לא נראית טוב איפה אתה חי יבן אדם! הסתכלתי בפרטים שלך ויש לך כרטיס מסך חבל על הזמן אני לא יודע מה הבעיה הגרפיקה באמת נראית טוב

אחלה משחק אנשיםם!

מצפה למלא בקוצר רוח!!

פורסם

רק אני או שאין תמיכה ב 1280*1024 ?

פורסם

צריך להוריד את איכות התמונה למדיום ואז תהיה לך אפשרות לרזולוציה גבוהה יותר.

למה זה ככה? אין לי מושג :nixweiss:

פורסם

מישהו יודע אם זה יהיה ככה במלא ??..

אותי אישית, איכזב.

פורסם

האמת אין אצלי שום בעיה עם הרזולוציה. שמתי על מקסימלית 1920X1600 ועל רמת פירוט הכי גבוהה ועובד בלי שום בעיה מיוחדת.

פורסם

שיחקתי בדמו מאתמול עד היום הרבה משחקים עם חבר אחד על אחד עם 2 ג'יוסטיקים של XBOX

בעיטות חופשיות אותו עיקרון לשחק עם הג'ויסטיק ויוצאת בעיטה מסובבת לחיבור

אתה יכול להסביר איך אני מסובב בבעיטה חופשית ?

גם לי יש ג'ויסטיק של XBOX למחשב...

פורסם

האמת אין אצלי שום בעיה עם הרזולוציה. שמתי על מקסימלית 1920X1600 ועל רמת פירוט הכי גבוהה ועובד בלי שום בעיה מיוחדת.

:xyxthumbs:

גם אצלי אין בעייה שמתי על 1280X1024 ועל האיכות HIGH

פורסם

אני באופן אישי מאוד מרוצה מהדמו, בעזרת האקספנדר אפשר להרגיש את המשחקיות כמו שצריך.

יש שיפור באינטליגנציה המלאכותית של השחקנים גם בהתקפה וגם בהגנה. אם משתהים עם הכדור טיפה ,הגליץ' לא מאחר להגיע, בהתקפה השחקנים נעים יותר קדימה ויש יותר אופציות למסירה. הגראפיקה עניינה אותי קצת פחות אבל נראה שזה מספיק כדי לעשות את המשחק מהנה ומספיק ריאליסטי בשלב הזה. פחות פריים שם או פחות פיקסל במקום אחר, זה לא מה שיקבע אם המשחק יהיה מוצלח או לא.

פורסם

אני משחק מPES 6 ושנה שעברה חרשתי את PES 2008..

הגראפיקה והמשחקיות שונו בצורה מורגשת השנה..

הגראפיקה השתפרה אבל באותו זמן אני מרגיש שמשהו ניהיה דומה בצורה מוזרה לFIFA..אני חושב שזה הגודל של השערים=/

המשחקיות שונתה הרבה..משחק שלקח לי 4-5 משחקים להתרגל.המשחק עצמו טוב מאוד..יותר קשה מבעבר לעבור ולהבקיע.

מצפה למלא.

סה"כ משחק טוב.

אגב עוד מישו מרגיש שחסרים למשחק צבעים?אני על HIGH עם 1280על1024 ולפעמים המשחק נראה לי כהה מדי וחסר גוונים לצבע

ואני יודע שאפשר לעשות + על ברייטנס.

פורסם

pes8 יותר דומה לפיפא, כאן עשו שיותר קשה לעבור אבל עדיין צריכים לעשות את הpes יותר דומה לpes6 ולא לפיפא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים