פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים קניתי את המצלמה הנ"ל שזו אגב המצלמה הראשונה שלי ככה שהידע שלי בצילום ממש מועט..ואם למישהו יש טיפים למצלמה ולצילום בכלל,וכמובן אם יש תמונות.. שווה אלף מילים
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים ואם למישהו יש טיפים למצלמה ולצילום בכלל,1. לקרוא הרבה - החל מספר ההוראות של המצלמה, דרך מאמרים וספרים בנושא צילום וכלה בדיונים בפורומים רלוונטיים2. לצלם הרבה, ולהעלות תמונות לפורום (עם EXIF) כדי לקבל ביקורתוכמובן אם יש תמונות.. שווה אלף מיליםתמונות יותר מעידות על הצלם מאשר על המצלמה, ועכשיו שקנית אין בכך ממש צורך. ובכל זאת, אם אתה רוצה לקבל השראה מתמונות שאחרים צילמו עם ה-F100fd, הנה כמה דוגמאות:http://www.flickr.com/search/?q=f100fd&s=int
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים אני גם רציתי לקנות את המצלמה הזו, אבל יש לי התלבטות אחת בנוגע לסוללה.האם יש מצלמה באותה רמה שעובדת עם סוללות AA ?
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים תראד מגוחך ניראה ליכמה אנשים כבר יש את המצלמה הזאת?כמה מהם כבר באתר רואים את התראד הזה ?אולי 2
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים יש לי עכשיו מצלמה של קנון A510 שעושה קצת בעיות.לפני שבועיים הייתי בטיול בצפון ואומנם כל 80-90 תמונות החלפתי סוללות אבל תמיד יש סוללות זמינות (צלמתי סה"כ כ-500 ביומיים).עם סוללת ליתיום הייתי יכול לצלם כ-200 תמונות ואז לחפש מקום להטעין שהיה מאוד בעייתי.
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים קניתי את המלמה לפי כמה ימים אבל עוד לא יצא לי להשתמש בה ממש. מהסתכלות ראשונית אני יכול לייעץ לך להקפיד לבחור את מצב הצילום המתאים ולנצל את הISO הגבוה.
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים יש לי עכשיו מצלמה של קנון A510 שעושה קצת בעיות.לפני שבועיים הייתי בטיול בצפון ואומנם כל 80-90 תמונות החלפתי סוללות אבל תמיד יש סוללות זמינות (צלמתי סה"כ כ-500 ביומיים).עם סוללת ליתיום הייתי יכול לצלם כ-200 תמונות ואז לחפש מקום להטעין שהיה מאוד בעייתי.1. ברוב המצלמות סוללות ליתיום מספיקות למעל 300 צילומים. בחלקן (למשל ב-F31) ליותר מ-1000.2. סוללת ליתיום רזרבית עולה כ-30 עד 50 שקלים, כולל משלוח. תעשה חשבון.
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים 2. סוללת ליתיום רזרבית עולה כ-30 עד 50 שקלים, כולל משלוח. תעשה חשבון.איפה אפשר להשיג סוללה בכזה מחיר? (אני מצאתי ב-160-200 שקלים).
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים נראה לי שבאמת אני אזמין מ-EBAY תודה רבה לכולם יש לי שאלה נוספת בנוגע למצלמה הנ"ל, כמה זמן צריך להמתין בין צילום 2 תמונות ? האם הדבר תלוי בכרטיס הזיכרון ? ראיתי שיש X66 X133 וכו'
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.