עבור לתוכן

מצב הטמפרטורות במחשב שלי , האם הם תקינות ?

Featured Replies

פורסם

מעבד : Intel Pentium-D 2.8 MHZ - [כרגע , ערב , שעת מנוחה] - 52 מעלות (לפעמים זה 56,59 , יותר בשעות החום) ...

לוח אם : Asrock 775-Dual VSTA [חרא לוח] - [כרגע , ערב , שעת מנוחה] - 40 מעלות , לפעמים זה 37 , 36 וכו'...

הארד דיסקים :

1) WD 80GB 7200RPM - [כרגע , ערב , שעת מנוחה] - 37 מעלות [בד"כ זה המעלות שלו] ...

2) WD 500GB 7200RPM - [כרגע , ערב , שעת מנוחה] - 41 מעלות [לפעמים 39 מעלות וכו'..] ...

כרטיס מסך : Geforce 8400GS 512MB [כרגע , ערב , שעת מנוחה] - 47 מעלות [לפעמים 46 , 45] ...

כמה דברים שצריך לציין :

1) דלת הצד של המחשב פתוחה כרגע .

2) המאוור שהיה אמור להיות על דלת המחשב , הרכבתי אותו על צלעות הקירור של הכרטיס מסך (כן , לכרטיס הזה יש צלעות קירור ולא מאוור עם צלעות קירור) בעזרת 2 ברגים שהברגתי על צלעות הקירור [בינהם] - ואם אתם שואלים למה לעזאזל עשיתי את זה , אז ככה : הטמפרטורה של הכרטיס מסך במנוחה הייתה בערך 60 , 61 מעלות , לפעמים גם 65,66 מעלות ! , ולכן העדפתי להעביר תמאורר צד ולהרכיב אותו על הצלעות קירור מה שנתן לי ירידה מ61~66 טמפרטורות ל45~48 ! , שזאת ירידה יפה מאוד של כמעט 20 טמפ' ...

עכשיו :

1) האם הטמפרטורות תקינות ? למה אני מרגיש שהמחשב של מקרטע אחושילינג , ואבידתי עצות כבר , המעבד נחמד , הזכרונות 2GB , הכרטיס מסך (חלש , אבל מספיק) , WIN XP ובכל זאת במשחק כמו קאונטר-סטרייק סורס [שהGF6600GT 128MB שהיה לי] הריץ אותו כמו עכשיו ואפילו יותר טוב :S .

2) אם לא , מה ניתן לעשות (להביא לי את כל האפשרויות וכו'...) .

מאוררים : 1 שהיה על דלת הצד [שהעברתי אותו לעל הכרטיס מסך] .

1 שנמצא בתוך המחשב לפני הדפנה , אתם יודעים ... משהו דפוק ... שהבאתי לו שימוש לקירור 2 הארד דיסקים שלי .

ו1 על המעבד O.o

[אם יעזור לכם , המארז הוא : e-box tricorn , כמו בתמונה : http://www.pczol.co.il/uploadimages/180/124356.JPG]

(אני מחפש עוד מידע על המארז :S)

תודה !

פורסם

האם אתה בסטוק?

מה הטמפ' במאמץ של המעבד?

הלוח אם בסדר גמור

נקה אבק מכל המחשב הכי חשוב בצלעות קירור שם מצטבר אבק וזה גורם להתחממות

המחשב יכול לקרטע בגלל המון סיבות ולא רק בגלל החום תריץ תוכנות לניקוי וירוסים ורוגולות

פורסם
  • מחבר

כן , אני בסטוק .

במאמץ זה יכול להגיע ל63 + , אני לא ממש יכול לבדוק אותו במאמץ ... (ראיתי בלוגים של EVEREST , הכי הרבה שהגיע במקסימום היה 63 , אבל יש מצב שיותר) . . .

עוד לפי אוורסט , הלוח אם הכי הרבה הגיע ל 44 מעלות ,

והכרטיס מסך ל54 .

האבק אני משתדל לנקות הרבה פעמים ... , אין לי משהו שינקה לי את זה מהר :\ אני עובד עליו לאט עם משהו להוציא תאבק ...

רוגלות ווירוסים לא נראה לי שיש , מה גם שהמחשב אוהב לקרטע רק במשחק \ בדפדפן כשפתוח די הרבה חלונות , משהו כמו 7 ו\או משחק דפדפן שמתמשמש הרבה בAJAX וJAVASCRIPT ...

פורסם

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=65412.0

יש כאן מידע על מעלות מומלצות ושלך בידיוק בגבול וזה בסדר

שווה לקרוא

אל תחשוב שאין לך רוגולות אם אתה רוצה להיות בטוח תריץ תוכנות לניקוי כמו כן אנטיוירוס

פורסם

הדבר היחידי שחם אצלך זה המעבד - גש לחנות מחשבים שיחליפו לך משחה טרמית (עושה פלאים לפעמים) +שימון המאוורר שיושב על המעבד.

מעבר לזה תנסה לעשות IMAGE למחשב, לפרמט ,ולבדוק אם עדיין המחשב מקרטע.

אם הוא עדיין מקרטע זה בגלל שהמחשב שלך...איך לומר...קצת ישן.

נ.ב.

לא ציינת מתי הוא מקרטע - במשחקים מסויימים ? / בגלישה ? / באופן כללי ?

פורסם
  • מחבר

א) לא מזמן החלפתי לו משחה טרמית , אולי צריך טיפה יותר :S

ב) מקרטע במצבי עומס בלבד , כרגע כשאני רושם נושא זה בלי אומץ אין לי שום קרטוע ושום בעיה .

ג) פרמוט הוא עבר לפני חודשיים שלוש ...

ושאלה : עדיף דלת מארז פתוחה ?

פורסם

אתה החלפת משחה טרמית ? עשית את זה פעם ? אם שמים יותר מדי משחה התוצאה עלולה להיות הפוכה.

דלת מארז פתוחה זה דבר שטוב רק לבדיקות ולפרקי זמן קצרים - החום במארז מתנדף יותר מהר החוצה, אבל אם תשאיר את הדלת שלך פתוחה כמה ימים רצופים, תתפלא לראות כמה מהר האבק מצטבר.

הקרטועים קורים רק במשחקים ? תנסה להוריד את ההגדרות להכי נמוכות ולראות אם עדיין יש קרטועים:

אם לא : הכרטיס מסך שלך פשוט לא חזק מספיק.

אם כן : הכרטיס שלך פגום.

על איזה משחק מדובר ?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי כבר להוריד להכי נמוך , המשחק זה COUNTER-STRIKE SOURCE

GF6600GT 128MB הריץ לי אותו ללא בעיה , אני לא מאמין שGF8400GS לא יכול להריץ .

והבעיה שיש DROPIM של FPS .... >_<

יש אזורים שהFPS מגיע לרצפה [30 ככה] כשהמפה עמוסה ...

כשהמפה לא עמוסה , + המחשב נמצא בטמפרטורות סבירות [לפני כמה דקות] הוא רץ סבבה על 80~100 , ובאזורים עם קירות ולא פתוחים מגיע ל150 אפילו ...

פורסם

דווקא הגיוני שזה בגלל הכרטיס מסך.

ה-6600GT עובד על תדרים מהירים יותר מה-8400GS ולכן עדיף עליו כשמדובר במשחקים (במקרה שלך).

למה החלפת כרטיס ?

פורסם
  • מחבר

המאורר לא עבד כמו שצריך , היה צריך להחליף לו משחה טרמית וכו'...

פורסם

henz12345 המערכת שלך לא חלשה ולא נעליים*, סיימת את הדיון כשקיבלת תשובה- הטמפרטורות שלך בסדר גמור.

פנה אל פורום תמיכה טכנית אם הבעיות שלך נמשכות.

פנטיום 3 עם GF3TI200 היה מריץ את CS בלי שום בעיות.. על אחת פי כמה וכמה מעבל כפול ליבה עם כרטיס לא רע (בשביל המשחק הספציפי הזה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים