פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים חג שמח ושנה טובה!יש לי כרטיס מסך 8800 GTS 320 מגההורדתי את הדרייבר החדש מהאתר של NVIDIA178.13כמובן אני מסיר את הדרייבר הקודם כמו תמידאך תוך כדי התקנה הוא כותב לי שגיאה ולא נותן לי להתקין אותומישהו מכיר את הסיפור?למישהו זה קרה?תודה רבהליאור
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים הפתרון הוא לפתוח את התקנת הדריבר עם winrar לספרייה (כן אפילו שזה EXE ולא RAR) מהספרייה הזאת תוציא את קובץ ההתקנה של PhysX (הרי הוא PhysX_8.09.04_SystemSoftware.exe) ושים אותו בספרייה אחרת. עכשיו תתקין את הדריבר מהספרייה (setup.exe). לאחר סיום ההתקנה, התקן בנפרד את ה-PhysX ששמת בצד. סוף סיפור. חג שמח ושנה טובה גם לך
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים גם לי הייתה את הבעיה הזאת אבל אחרי כמה נסיונות ההתקנה של הPhysX נפתחה לי אוטומטית וההתקנה הסתיימה כרגילאבל משום מה יש לי פחות FPS בחלק מהמשחקים יכול להיות שה PhysX משפיע?
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים אם המשחק תומך physx (והפיזיקה מעובדת ע"י הכרטיס מסך) אז הגיוני שתהיה השפעה על ה-FPS. אם לטובה או לרעה זה מאוד תלוי בכרטיס ובמשחק.אתה תמיד יכול לסמן בדריבר של physx שהוא יעבוד על ה-CPU (ללא האצת GPU) ולבדוק אם יש קשר בכלל להבדל בביצועים.all programs \ nvidia corporation \ nvidia physx propertiesתחת עמודת settings ישנה אופציה "no acceleration". אבל אני ממליץ להשאיר את זה על GPU כל עוד אפשר (מסדרה 8 ומעלה)
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים אכן יש השפעה בדקתי ב TF2 כיביתי את ה PhysX והFPS עלה!אבל TF2 לא משתמש בphysxהוא משתמש בhavoc שרץ על המעבד ולא צורך חומרה/תוכנה ייעודית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.