עבור לתוכן

שאלה על זיכרון

Featured Replies

פורסם

יש לי זיכרונות של 1 ג'יגה כל אחד DDR2 mushkin 800 MHz 4-4-4-12 HP על dual channel אחד... והחלטתי להוסיף עוד dual channel אחר עם עוד 2 זיכרונות של 1 ג'יגה כל אחד אבל Corsair 800 MHz DHX TwinX CL4‎..

האם יכולות לקרות בעיות בגלל ששתי החברות שונות אבל התזמונים זהים?

פורסם

עדיף שיהיו כמה שיותר זהים.. אבל בסה"כ זה לא נורא. בכל מקרה- אני מציע שתבדוק בחוברת של הלוח שלך, שהוא מאפשר אופציה כזו (שני ערוצים ב-Dual Channel).

פורסם
  • מחבר

יש את מושקין בדיוק אותו דבר רק לא HP בסוף, אלא ES .. אבל זה בראשון לציון בסקיי פי סי.. והכי קרוב לי זה KSP בפ"ת.. ככה צריך לבזב עוד שעתיים על נסיעות ואין לי כוח לזה

ורשום פה ככה:

when enabling dual channel mode with two or four memory modules , it is recommended that memory of the same

capacity, brand, speed and chip be used and installed in the same colored DDR 2 sockets for optimum performance.

הלוח הוא Gigabye GA-EP45-DS3

פורסם

בסדר גמור.. הלוח שלך מאפשר- הוא רק ממליץ לך להשתמש עם זכרונות מאותה יצרנית, ובעלי אותם מאפיינים של נפח, מהירות ושבבים.

בד"כ אין שום בעיה עם זה.. קח זכרונות כמה שיותר דומים בסה"כ לפי דף היצרן שלהם (תזמונים, מתחים וכדומה...)

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז בדיוק את אותו הזיכרון קשה לי להשיג עכשיו אלא אם כן להזמין מהאתר של מושקין.. זיכרון ה- ES בא עם מתח של 2.0V ויש בסקיי פי סי את קורסייר וג'י סקיל (אבל הם חברות שונות) זיכרונות עם אותם הפרטים ,תזמונים, מתח ומהירות MHZ. אז מה אתה ממליץ בכל זאת לעשות?

פורסם

כפי שאמרתי אתה לא חייב זהה לגמרי.. העיקר שהנתונים יהיו דומים

ואם מצאת זכרונות עם נתונים דומים אז אני אומר תתחדש

ואני מניח שאתה לא מתכנן OC אז תקנה את הזיכרון הזול מבניהם (מבין כל אלו שמתאימים)

פורסם
  • מחבר

אני מתכנן אבל לא בזמן הקרוב, אתה חושב תהיה בעיה לעשות OC עם כל הזכרונות האלה?

פורסם

לא תהיה בעיה רצינית- לפחות לא במובנים של אוברקלוק שאינו עם קירורים יוצאי דופן.

פורסם
  • מחבר

שמע לשים קירור זאת לא בעיה וגם בזכרונות הנ"ל יש קירור.. המעבד שלי זה E7200 וזה ענק של אוברקלוקים ,אנשים הגיעו איתו עד 4.5 ו 4.6MHZ חשבתי לנסות להגיע ל 3.5. תכלס לא צריך יותר

פורסם

אז לא צריכה להיות בעיה.

כשאמרתי קירורים יוצאי דופן התכוונתי לקירור מים וכדומה.

פורסם
  • מחבר

למה פה יכולה להיות בעיה?

פורסם

אמרתי- לא צריכה להיות בעיה במקרה שלך.

אני אמרתי שאם אתה מתכנן אוברקלוק ממש מטורף עם קירור מים או גז וכל השטויות האלו.. אז אולי מתישהו הזכרונות יגבילו אותך. בכל מקרה זכרונות לא משהו אז זה לא משנה + אתה לא מתכנן OC כ"כ רציני אז זה לא משנה ממש.

פורסם
  • מחבר

קיצר הבעיה נפתרה ואפשר לנעול. קניתי G.SKILL והכל עובד כשורה.הם אמרו שזה אחלה זיכרון,ובכלל רשום באינטרנט דברים טובים עליו ומתאים לאוברקלוקים והאיץ לי את VISTA אולטימייט. תודה לך על העזרה :)

פורסם

בבקשה. תתחדש 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים