פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים שלוםהאם אני צריך לשים פיזית את הנתב קרוב למודם [ בחיבור חוטי ]ואיך נקרא הכבל שמחבר את המודם לנתב ואיך נקרא הכבל שמחבר את המחשבים לנתבתודה
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים שלוםהאם אני צריך לשים פיזית את הנתב קרוב למודם [ בחיבור חוטי ]ואיך נקרא הכבל שמחבר את המודם לנתב ואיך נקרא הכבל שמחבר את המחשבים לנתבתודהלא אתה לא חייב לשים קרוב למודם .. אבל אתה תהיה צריך לחשוב איך אתה מחבר מחשבים נוספים חוטית עם יהיה לך צורך בזה ...אתה יכול גם לחבר אותו כמה מטרים מהמודם לא תהיה שום השפעת מהירות בגל זה ...למה אתה רוצה למקם אותו רחוק יותר מהמודם ?..אולי יש פתרון למה שאתה רוצה לעשות בדרך אחרת
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים הכבלים שמחבר את המודם לנתב ואת הנתב למחשב נקראים כבל רשת 8 גידיםתיאורטית, מספיק כבל 4 גידים ויש אבחנה בין מוצלב לישמעשית, כל הכבלים שתמצא היום בשוק הם 8 גידים (ואם תמצא 4 זה אותו מחיר) והמכשירים יודעים לעשות הצלבה לבדאורך של כבל כזה באופן תקני הוא עד 100 מטרמעשית לפי סוג הכבל והיכן הוא עובד האורך המקסימאלי הוא 50-130 מטרוזה מין הסתם המרחק שיכול להיות בין המודם לנתב
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים מחבר הסיפור שלי הוא כזהנקודת האינטרנט קרובה למחשב שלי ושאר 3 המחשבים קרובים אחד לשני אך מרוחקים ממני,ולכן עדיף לי לשים את הנתב לידם ולהעביר כבל אחד למודם מאשר 3 כבלים מהנתב למחשבים
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים לפי התיאור שלך אתה צריך להניח שני כבלים אחד מהמודם לנתב ואחד מהנתב חזרה למודםבמצב כזה הייתי ממליץ לך לשים את הנתב ליד המחשב הקרוב למודם, ולקנות מתג ב100 שקל לשים אותו בין המחשבים המרוחקיםבין המתג לנתב מעבירים כבל אחד בודד
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים מחבר לפי התיאור שלך אתה צריך להניח שני כבלים אחד מהמודם לנתב ואחד מהנתב חזרה למודםבמצב כזה הייתי ממליץ לך לשים את הנתב ליד המחשב הקרוב למודם, ולקנות מתג ב100 שקל לשים אותו בין המחשבים המרוחקיםבין המתג לנתב מעבירים כבל אחד בודדאתה צודק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.