פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים פירמטתי את המחשב לא מזמן ומאז שפירמטתי אני לא יכול לתקן את ההתקשרות (לוח בקרה->חיבורי רשת->תקן התקשרות זו).השגיאה שהוא רושם לי היא שאי אפשר לנקות את מטמון הDNS ושצריך לצור קשר עם מנהל הרשת ???ולא רק זה אלא שגם הפינג במשחקי רשת התחיל להיות נורא גבוהה אחרי זה. יש לציין שלא נגעתי בשום הגדרות של הראוטר.מה צריך לעשות?נ.ב ראוטר 3com 3CRWER100-75ועוד שאלה קטנטונת- איך אני מגדיר לו סיסמת WEP?
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים כנס לCMD ותרשוםipconfig /flushdnsמה אתה מקבל?לגבי הצפנה רצוי שתגדיר WPA ולא WEP ואם אתה לא יודע איך אז תמיד יש את האפשרות המנצחת: RTFM.
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים מחבר כשאני רושם את הפקודה הזו אז הוא פותח לי חלון שחור קטן של CMD לשנייה ואז נסגר :s05:
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים לא מובן מה הבעיה אבל זה נראה כמו בעיות הרשאה.תתנק עם logoff ותתחבר כadministrator ואז תנסה שוב.
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים מחבר יש רק משתמש אחד במחשב שהוא המשתמש שבו אני נמצא, וזה שלי- המנהל מחשב
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים מחבר כשאני לוחץ ניתוק, הוא מראה לי רק את המשתמש הנוכחי שהוא נחשב המנהל מחשב לפי מה שראיתי בניהול משתמשים בלוח הבקרה.
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים לא בטוח אבל שווה לנסות.אם יש לך אנטיוירוס כדאי לסגור אותו לפני זה.כנס לCMD ותרשוםnetsh winsock reset catalogותפעיל מחדש אתה מחשב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.