עבור לתוכן

ירידת מחירים או חיסול מלאי

Featured Replies

פורסם

עזוב אותך benchmarks עכשיו. קרא את כל התגובות כאן:

http://www.evga.com/forums/tm.asp?m=561549&mpage=1&key=&#561549

שורה תחתונה, בין GX2 ל-GTX260 216 - לרוב עדיף 260

lol

פורום שלם של פאנבויז של NVIDIA,

קשה להאמין שקיים דבר כזה.

אגב, לא היתי סומך בעיניים עצומות על החבר'ה שם,

ל-1 מכול 2 יש TRI-SLI ...מה שמערר את האובייקטיביות שלהם.

• תגובות 41
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

lol

אגב, לא היתי סומך בעיניים עצומות על החבר'ה שם,

ל-1 מכול 2 יש TRI-SLI ...מה שמערר את האובייקטיביות שלהם.

אתה מתכוון ללינק שסינדרם נתן כן?

פורסם

lol

איך בדיוק הוא יצא פאנבוי של NVIDIA אם הוא המליץ על כרטיס X של NVIDIA במקום כרטיס Y של NVIDIA?

פורסם

גם אני לא הבנתי את הקשר לפאנבויז, משווים שם 2 כרטיסי Nvidia :lol:

וזה בכלל פורום של EVGA המייצרת ל Nvidia בלעדית. לא צריך להרחיב. אני יכול להבטיח לך שהפורום מקצועי מאוד בכל הקשור לחומרה שלהם.

מי שלא מבין אנגלית, אני יעזור לו:

GX2 הוא כרטיס דו-ליבתי או דו-כרטיסי יותר נכון. הוא צורך יותר חשמל, הוא חם יותר ומפזר את החום פחות טוב.

הכרטיס מתפקד כ-SLI לכל דבר. לא כל משחק תומך\מנצל כראוי SLI. ישנם מצבים שאפילו יורדים ביצועים וצריך לכבות חצי מכוחו.

נפח הזכרון הכולל הוא "רק" 512mb (לכל ליבה אבל מתפקד כ-512mb סך הכל מאחר ואותו התוכן מוכפל). לא מעט אנשים חווים microstuttering

(תקיעות רגעיות קלות בזמן משחק) עם כרטיסים כפולי ליבה וכרטיס זה בפרט, עקב נפח זכרון ורוחב פס נמוך המהווים צוור בקבוק במצבים מסויימים.

המקסימום FPS של GX2 בדרך כלל גבוה משל GTX260 216 (לרוב לא רלוונטי) אבל המינימום FPS שלו נמוך יותר ברוב המקרים, מה שמפריע למשחקיות ובעל חשיבות גבוהה. בנצ'מארקים מראים תמונת מצב חשובה אומנם, אבל מעשית, בעולם האמיתי הדברים יכולים להראות אחרת.

* DualView (ריבוי מסכים) לא פועל כש-SLI דלוק.

ואני לא אומר ש-GX2 יהיה בחירה גרועה, זה פחות או יותר פעמיים 9800GTX בסלוט אחד, ללא צורך בלוח תומך SLI,

אז במחיר כזה נמוך יחסית הוא מאוד משתלם ויכול לעקוף גם GTX280, אבל ישנם דברים שיש לקחת בחשבון.

פותח הדיון, מהי הרזולוציה שלך \ לאיזה גודל מסך מיועד הכרטיס?

פורסם
  • מחבר

המסך הוא מסך 22 2243bw...

כמו שאמרתה שיש דברים שיש לקחת בחשבון אני מודע לבעיות שלו:שני ליבות,חום(אני מאמין שעם טמפסט לא תיהיה בעיה),ספק הספק שהבאתי יחזיק?

כמו שאמרתה שיש משחקים שלא תומכים בשתי ליבות או sli אז המישחק עובד בליבה אחת עם 512 מגה זיכרון...אז לא הבנתי למה המינימום של ה fps נמוך יחסית..לעמות ה 260 216..?

פורסם

המסך הוא מסך 22 2243bw...

כמו שאמרתה שיש דברים שיש לקחת בחשבון אני מודע לבעיות שלו:שני ליבות,חום(אני מאמין שעם טמפסט לא תיהיה בעיה),ספק הספק שהבאתי יחזיק?

כמו שאמרתה שיש משחקים שלא תומכים בשתי ליבות או sli אז המישחק עובד בליבה אחת עם 512 מגה זיכרון...אז לא הבנתי למה המינימום של ה fps נמוך יחסית..לעמות ה 260 216..?

* גם אם המשחק עובד ב-SLI והכל טוב ויפה - עדיין יהיו לו רק 512MB נגישים. (512+512 = 512)

* אם ספציפית דיברת על מצב בו SLI לא מתפקד אז ברור שהתוצאות יהיו נמוכות מ-gtx260 שהרי אתה משווה אליו 9800gtx בודד.

- אם בכלליות שאלת, אז בכלליות אני יענה - זה פשוט ככה. gtx260 נותן מינימום FPS גבוה יותר לרוב, זה טכנולוגיה חדשה יותר, ליבה חזקה יותר,

יותר זכרון \ רוחב פס, יותר יציב וכו'... אבל כמובן שזה לא שחור על גבי לבן, זה לא מחייב שבכל מצב יהיה ל-gx2 מינימום fps נמוך יותר או

שתתקל ב-micro stuttering. הרבה משחקים תומכים SLI. אני פשוט תמיד יעדיף פתרון של ליבה אחת על דו ליבה, כשזה מגיע לכרטיסי מסך.

והספק שלך יספיק בכל מקרה.

פורסם

נקודה למחשבה: אם המחיר הזה נועד לחסל את המלאי, אז כנראה יש להם את הכרטיס במלאי.

המחיר ל 9800GX2 מצויין אבל כדאי לך לזכור הכרטיס הזה כבר לא נתמך רשמית על NVIDIA ולכן אם תרצה לממש אחראיות יהיו לך בעיות כי אף חנות לא תקח על עצמה לחפש לך כזה כרטיס חלופי, במקרה הטוב יצעו לך "לשדרג עם הנחה" לכרטיס אחר.

בכל מקרה, היתי ממליץ לך לקחת HD4850 SONIC ולחסוך את ההפרש לשידרוג עתידי, לך תדע אולי NVIDIA יחזרו לשלוט בשוק שוב :)

פורסם

הכרטיס הגיע ל EOL כאשר יצאו ה GTXים - זה למה מחסלים מלאי. (למי שעדיין לא התעדכן, NVIDIA לא מורידה מחירים בהתאם לביקוש אלא פשוט מפסיקה לייצר את המוצר וממחזרת את הליבות למוצרים אחרים)

http://en.expreview.com/2008/04/08/geforce-9800gx2-will-be-eoled-in-three-months.html

http://www.nordichardware.com/news,7611.html

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=339966.0

פורסם

אין קשר למי השליטה בשוק ...

ובכלל, אם הוא מגיע למצב, במסגרת האחריות, בו אין אפשרות לספק לו כרטיס זהה במקרה של תקלה - הוא יקבל כרטיס לפחות שווה ערך במקרה הגרוע,

או במילים אחרות, הוא יקבל כרטיס מתקדם יותר.

ואם כבר ה-GX2 יצא מתמיכת הדריבר, זה יהיה כשכל סדרה 9 תצא מתמיכה. לאן אתה ממהר?

פורסם

ומה הקשר לשליטה בשוק בכלל...

בכלל, אם הוא מגיע למצב, במסגרת האחריות, בו אין אפשרות לספק לו כרטיס זהה במקרה של תקלה - הוא יקבל כרטיס לפחות שווה ערך במקרה הגרוע,

או במילים אחרות, הוא יקבל כרטיס מתקדם יותר.

הוא יבוא לחנות ויגיד, "אבל סינדרום אמר לי שאני אקבל חלופי" :(

תצא מהסרט, זה לא עובד ככה כאשר היצרן הפסיק תמיכה.

נ.ב: לא אמרתי שכל סדרת 9 יצאה מתמיכה, אלא רק 9800GX2 מכיוון ש GTX280 החליף אותו כביכול.

פורסם

נכון אתה צודק, יגידו לו "אין אחריות כי הכרטיס יצא מייצור, אבל תודה ששילמת" ... אתה שומע מה שאתה אומר ? :s07: אין לך שמץ...

פורסם

נכון אתה צודק, יגידו לו "אין אחריות כי הכרטיס יצא מייצור, אבל תודה ששילמת" ... אתה שומע מה שאתה אומר ? :s07:

כאחד שיצא לו כבר להיתקל במצב כזה, רוב הסיכוים שיציעו לו להחליף למוצר אחר בתוספת תשלום.

אתה רוצה להבטיח לו אישית שזה לא יקרה, בבקשה... רק תזכור שכתוב כי הנבואה ניתנה לטיפשים.

פורסם

כן הבנתי שאתה עובד ב-KSP, אני לא מכיר את נהלי העבודה שם, או את החוזים שמחתימים אותך, אבל כולנו יודעים מהיא רמת השירותיות שלהם.

גם אני עבדתי בחנויות מחשבים וכו'... גם לי יש נסיון בעניין.

מחובת העסק לספק ללקוח פתרון חינמי במסגרת האחריות. אם זה מוצר פחות טוב + זיכוי\פיצוי או מוצר שווה ערך \ טוב יותר בחינם, לבחירתו,

כאשר גם האופציה של להוסיף כסף למוצר יקר עוד יותר תקפה ברוב המקרים (תמיד יש מוצרים טובים בהרבה)

אחרת ניתן לסגור את זה בבית משפט. אלא אם אתה טיפש מספיק לחתום על חוזה שמראה מציאות שונה.

פורסם

סינדרום היקר, והנאיבי משהו,

בהצלחה לך עם חיפושיך אחר החנות שלא תציב לך תנאים משלה

ותתן לך לממש אחראיות מבלי לגרום לך להתעצבן ולהתחרט על שקנית מהם.

מי יתן ובשנה החדשה תזכה רק לבריאות ואושר, והרבה משחקים תומכי PHYSX.

מכל הלב,

Aternus

נ.ב: כאחד שכבר לא עובד שם, אם אתה לא רוצה שיתבעו אותך ממליץ לך לערוך את ההודעה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים