עבור לתוכן

עזרה עם חיבור כרטיס מסך לטלוויזיית LCD

Featured Replies

פורסם

היי

לא מזמן קניתי טלוויזיית LCD 42 אינץ' FULL HD של טושיבה. קניתי גם כרטיס מסך RADEON 3600 שתומך ב HDMI.

עד עכשיו חיברתי את הטלווייה דרך חיבור ה VGA של הטלויזיה ללפטופ שלי והכל עובד מצויין. אבל לחבר את ה PC שלי דרך ה HDMI אני פשוט לא מצליח ואודה לכם אם תוכלי לעזור לי.

לכרטיס המסך שלי שתי יציאות DVI. לאחד מחובר מסך SAMSUNG BW2253 ולשני את מחבר כבל HDMI דרך מתאם DVI <--> HDMI שהגיע עם כרטיס המסך.

כשאני פותח את ה CATALYST Control Center הוא מזהה לי את הטלוויזיה אוטומאטית כ Toshiba LCD, ולכאורה הכל אמור להיות בסדר כי הוא נותן לי שני מסכים לעבוד איתם, אבל כל מה שאני לא עושה לא משנה, והטושיבה ממשיכה להראות מסך כחול. כשאני מרחיב את איזור העבודה למשל לשני מסכים הסמן של העכבר יכול "לטייל החוצה" לאיזור שכביכול אמור להיות על הטלוויזיה.

שורה תחתונה, מסך כחול בטושיבה כל הזמן.

אשמח אם מישהו יוכל לתת לי עצות,

תודה רבה וחג שמח!

פורסם

אני לא מכיר את השמות של המצבים של כרטיסי ATI, אבל בNVIDIA יש מצבים CLONE שבו אתה רואה בשני המסכים בו זמנית את אותה תמונה. צריך להיות משהו דומה בכרטיס שלך. על איזה מצב אתה באמת? ניסית להגדיר את הטלויזיה כמסך בלעדי במקום המסך מחשב?

עוד דבר, נסה לחבר את המחשב לטלויזיה עם כבל VGA רגיל כמו שחיברת את הלפטופ (תצטרך מתאם DVI VGA שעולה איזה 30שח). אם ככה תראה תמונה בטלויזיה אז יש מצב שהיא תומכת בחיבור למחשב רק דרך כניסת הVGA.

פורסם

clone לא יעזור כי לשני המסכים יש רזולוציה שונה

נסה להגדיר לטושיבה רזולוציה של 1920X1080 עם 60Hz

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים