פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים שלום, אחרי שהרצתי חיפוש כאן הבנתי שאי אפשר לחבר את הPS3 למסך מחשב שהוא לא HDCP.יש איזהשהיא אפשרות לחיבור שלה על מסך מחשב שהוא לא HDCP?כבל מיוחד אולי?
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים כן, האפשרות הכי טובה הינה hdfury רק שניתן להזמינו מחו"ל בלבד ומחירו כ-400 ש"ח.הערה: הוא מתחבר לחיבור הvga- במסך.אם תחליט לקנות: hardstore.hk
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים יש כאלו שתומכים שלי לדוגמה תומך אני לא זוכר אם הסדרות הגבוהות של דל תומכות גם או שהם תומכות בקומפוזיט אבל אולי מתאם מי קומפוננט לVGA יכול לפתור את הבעיה (לא יודע) למי שאין תמיכה בקומפוננט
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים וכמה מסכי מחשב אתה מכיר שבהם יש חיבור קומפוננט??? האמת שיש לא מעט כאלו אבל תכלס זה יותר טלויזיות שיש להן גם כניסות VGA\DVI מאשר מסכי מחשב יעודיים
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים מתאם מקומפוננט לvga עובד רק בחלק מהמסכים וגם כשעובד אתה מוגבל לרזולוציה של 576p (על פי מה שקראתי).
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים לא. עם המתאם הזה ניתן להעביר תמונה בפורמט שונה שמוגבל ל576pבקומפוננט רגיל דווקא אפשר להעביר גם 1080p (עם ירידה באיכות בגלל עומס המידע).
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים זה הכל תלוי באיזה פורמט אתה משדר וקולט.מסך שיודע לקבל קומפוננט (ודגש על זה ולא על דברים אחרים שכוללים 3 חוטים אלא RGB) יוכל לקבל כל רזולוציה עליו עם החסרונות הידועים של נפח המידע , כי קומפוננט מעביר וידאו לא מכווץ.ליביו
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים מחבר אז איזה כבל אני צריך לקנות? כי יש לPS3 חיבור מיוחד משלו מאחורה. ???
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים אתה יכול לנסות לקנות כבל component (כזה לפלייסטיישן שכולל את החיבור המתאים) ובנוסף מתאם מקומפוננט לvga.אין לי דרך לומר לך אם המסך שלך יקבל את השדר.מצד שני אתה יכול לקנות את המתאם שציינתי. זה יעבוד בטוח ותקבל איכות תמונה אופטימלית.
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים מחבר אתה יכול לנסות לקנות כבל component (כזה לפלייסטיישן שכולל את החיבור המתאים) ובנוסף מתאם מקומפוננט לvga.אין לי דרך לומר לך אם המסך שלך יקבל את השדר.מצד שני אתה יכול לקנות את המתאם שציינתי. זה יעבוד בטוח ותקבל איכות תמונה אופטימלית.אני אקבל איכות תמונה אופטימלית אולי, אבל גם פשיטת רגל ;D זה יקר מדיהמטרה שלי היא להעביר את המכשיר לחדר כשמישהו רואה בסלון טלוויזייה, ולא משהו קבוע.
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים החלטה שלך רק שאני לא יכול להבטיח לך שיעבוד.איזה מסך יש לך?אני אנסה לבדוק אם הוא תומך בקבלת שדר קומפוננט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.