עבור לתוכן

צריך עזרה באוברקלוקינג למעבד

Featured Replies

פורסם

שלום לכם אני די חדש באוברקלוקינג ואני רוצה לעשות למעבד שלי קצת אוברקלוקינג אז ככה

זה המפרט שלי:

לוח אם: גיגהביט ga-p35-s3g

מעבד: intel c2d e8200

זיכרון: 2*2 גיגה של קינגסטון

2* 512 מגה יונדאי או משהו סתם משהו שבא עם המחשב

זיכרונות הם 800mhz

קיירור למעבד:igloo 5062

טמפרטורה של המעבד במאמץ 55 (לליבה המקסימלית) בשיא החום

38 לא במאמץ בשיא החום

עם מישהו יוכל לעזור לי בנתונים שצריך להכניס בשביל אוברקלוקינג נחמד אני לא רוצה משהו מטורף משהו כמו 2.8-3.0 במקום 2.6 למעבד שיהיה משהו בטוח.

פורסם
  • מחבר

קראתי אבל אני צריך את הנתונים כאילו שצריך להכניס לביוס את החישובים כאילו לא הכי הבנתי

פורסם

נעשה קצת סדר - לכל מעבד יש "תדר בסיסי", שנקרא תדר באס, או תדר אפיק בעברית.

התדר הזה מוכפל כפול מכפלה שנקבעה מראש ע"י יצרנית המעבד, והתוצאה היא התדר הסופי של המעבד.

למעבד שלך יש באס 333, ומכפלה 8. מכאן נובע -> תדר סופי 2660 מגה הרץ.

פשוט תעלה טיפה את תדר הבאס, ל350 נגיד, תעשה בדיקת יציבות, אם הכל יציב תנסה להעלות עוד טיפה (בקפיצות של 10 מגה הרץ, או אפילו 5) עד שבדיקת היציבות תיכשל.

כשהיא תיכשל (בסופו של דבר) יש לך שתי אפשרויות - להשאיר את המעבד בתדר המקסימלי שהצלחת להגיע אליו באופן יציב ולהישאר שמח וטוב לב עם הOC הקטן שלך, או לחזור לפה ואז כבר נעזור לך בהמשך.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה אני יעשה את זה מחר בבוקר יותר נכון היום יותר מאוחר בבוקר

פורסם
  • מחבר

אוקי עשיתי הגעתי ל 355 עכשיו אני עושה בדיקה בתוכנה s&m איזו בדיקה הכי כדי לעשות?

long ,average,short,loop ??

דרך אגב העמסתי על המחשב עם התוכנה(100 אחוז שימוש במעבד) והגעתי עכשיו למקסימום 60 מעלות בבדיקה של 30 דקות

פורסם

תעשה בדיקה של 3 שעות, אני מאמין שזה מספיק.

אפשר גם שעתיים.

ושתדע, זה בסדר להמשיך להשתמש במחשב תוך כדי הבדיקה, זה רק מועיל. רק אל תעשה משהו שעלול לגרום אובדן נתונים במקרה של קריסה...

פורסם
  • מחבר

אם המחשב עשה לי ריסטרט זה יכול להיות בגלל הoc המעבד עבר את הבדיקות והכל והחום מעולה 58-59 במהירות מעבד 3000 .

יכול להיות שהזיכרון יש לו איזה בעיה עם ה oc?

או לערכת שבבים?

פורסם

תראה באמת שמהירות הזכרונות לא עלתה כתוצאה מהOC

ושהמהירות שלהם בביוס מוגדרת כAUTO או מחלק תקין.

פורסם
  • מחבר

בביוס היה רשום לי שמהירות הזיכרונות היא 900 במקום 800mhz כשהייתי עם oc למעבד ב 3000mhz

פורסם

מה מחלק/מכפלת הזכרונות?

פורסם

תקבע את מחלק הזכרונות ל 2.00 כך הזכרונות יפעלו ב750מגהרץ, לעת עתה עד שתסיים עם האוברקלוק למעבד.. כך תוכל להיות בטוח שהם לא מה שמגביל אותך. ההגדרה היא

System Memory Multiplier (SPD) [Auto]

במקום AUTO תקבע 2.

sapits1- 2.4

פורסם
  • מחבר

סבבה עכשיו אני עושה את זה ותגידו יכול להיות שה הציפסט? כאילו הוא מתחמם אולי כדי להשים עליו מאורר יש לי מאורר מיוחד בשבילו כדי להשים?

פורסם
  • מחבר

עשיתי הורדתי את המכפלה ל 2 ועכשיו אני עובד על 400Mhz כפול 2 בזיכרונות ו 400mhz כפול 8 אבל לפעמים זה מתחלף לי לכפול 6 למה??

ודרך אגב עכשיו הרצתי בדיקה ויצא לי טמפרטוקה 64 מעלות במקסימום

במנוחה 39-45

נראה לי כדי להפסיק מה אתם אומרים?

ועוד משהו אחרון כדי להשאיר את המחשב ככה גם במהלך השבוע כי אני לא בבית במהלך השבוע?

פורסם

המכפלה יורדת כדי לחסוך בחשמל/פעולת המעבד.

אתה יכול למשוך גם לטמפ' מקסימלית של 75 מעלות, לא תהיה שום בעיה.

ויש אופציה בלוח שלך לשמור את הגדרות הביוס, אז תוכל לשמור אותן ואז לבטל את הOC.. ולשמור שוב.

ואז בכל פעם שתצטרך ביצועים, בהפעלת המחשב תכנס לביוס ותפעיל את הגדרות הביוס בOC, וכשלא, תבחר את ההגדרות האחרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים