פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים שלום כולם, לאחרונה שמתי לב שבכל זמן שיש תצוגה מורכבת על המסך ( כגון משחקים ישנים או אפילו משחקי פלאש ) יש שימוש של 100% במעבד והמחשב מתחיל להיתקע קלות...זאת בעיה שלא הייתה לי בעבר, המפרט:לוח אם msi neo2 platinumמעבד amd 3800X2 939 זכרונות 1 ג'יגה של PDPכרטיס מסך 6800GT 256 ומסך ASUS 22"יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה, זה ממש משגע אותי אני מרגיש כמו פנטיום 2 ...תודה, דור
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים מחבר ניסית להתקין מחדש את הדרייברים?כן, של הכרטיס מסך רק...תנסה לשלול בעיית ספייוור\וירוס שמאמץ את המעבדאני עכשיו בודק את זה אבל לא נראה לי שזאת יכולה להיות הבעיה, בשימוש רגיל אין מאמץ...
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים מחבר אוקי אין ספייוואר או וירוסים, התקנתי מחדש את הדרייבר המקורי ולא עזר ... מה עוד אפשר לעשות ?איפה אני משיג דרייבר מעודכן ?
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים מה לגבי זיכרון RAM? ברגע שיש שימוש יתר ב-RAM המעבד מתאמץ.תבדוק אם הוא לא מלא לך... (יש סיכוי טוב מאוד שכן)
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים מחבר מה לגבי זיכרון RAM? ברגע שיש שימוש יתר ב-RAM המעבד מתאמץ.תבדוק אם הוא לא מלא לך... (יש סיכוי טוב מאוד שכן)תודה על התשובה אבל אין קשר לראם, בזמן המשחק נותרים 50% ראם חופשיים ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.