עבור לתוכן

צריך את עזרתכם - איך לחבר את הדיסק קשיח החיצוני לפלזמה?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לדעת מהי הדרך הכי פשוטה וזולה לחבר את הדיסק קשיח החיצוני שלי (Westren Digital WDG1SU5000E 500GB) למסך הפלזמה שלי (Panasonic TH42PV80).

אז מה אתם אומרים? :)

פורסם

שלום ,

תנסה דרך ה DVD שמחובר לפלאזמה .

אני גם קניתי את הדיסק החיצוני של Westren Digital WDG1SU5000E 500GB

ה DVD שלי זיהה את הדיסק אבל לא נתן לסייר בתוכו .מה שגרם לי לפרמט את הדיסק ובטעות מחקתי את התוכנה של Westren Digital ועכשיו הDVD לא מזהה את הדיסק ואני לא מצליח למצוא את התוכנה המתאימה לצורך זיהוי.אולי גם אתה תוכל לעזור לי יש לך את התוכנה ?

יוני

פורסם
  • מחבר

שלום ,

תנסה דרך ה DVD שמחובר לפלאזמה .

אני גם קניתי את הדיסק החיצוני של Westren Digital WDG1SU5000E 500GB

ה DVD שלי זיהה את הדיסק אבל לא נתן לסייר בתוכו .מה שגרם לי לפרמט את הדיסק ובטעות מחקתי את התוכנה של Westren Digital ועכשיו הDVD לא מזהה את הדיסק ואני לא מצליח למצוא את התוכנה המתאימה לצורך זיהוי.אולי גם אתה תוכל לעזור לי יש לך את התוכנה ?

יוני

איזה תוכנה? אני פרמטתי את הדיסק ל-NTFS ברגע שקניתי אותו! אז ככה שאני לא יודע בכלל על איזה תוכנה מדובר...

פורסם

היי ,

האם ה DVD של הטלויזיה מזהה לך את הדיסק החיצוני ?

ואם כן ,איזה DVD יש לך ? איזה חברה ?

פורסם

לפי מה שידוע לי DVD לא אמור לזהות NTFS...רק FAT אבל אולי זה כבר השתנה(צריך לבדוק באתר החברה)...

לגבי התוכנה אני מאמין שניתן למצוא אותנ באתר של WD..

הנה חסכתי לך:

http://support.wdc.com/product/download.asp?groupid=102〈=en

תהנו..

NIKILLER

פורסם
  • מחבר

היי ,

האם ה DVD של הטלויזיה מזהה לך את הדיסק החיצוני ?

ואם כן ,איזה DVD יש לך ? איזה חברה ?

אין לי DVD עם USB אבל כרגע אני מחפש לקנות חדש...יש המלצות?

פורסם

ה DV400 של פיוניר נחשב למאוד טוב והמחיר שלו ממש זול, גם יש לו אפשרות לעשות UPSCALE לתמונה (לא יודע עד כמה זה שווה משהו או סתם גימיק, אבל לא מזיק). יש לו כניסת USB, אבל באמת כדאי לוודא קודם שהוא מזהה את הכונן שיש לך, רק ליתר בטחון.

אגב, חיבור ישיר של המחשב לטלויזיה בעזרת כבל או מזרימדיה לא בא בחשבון? לדעתי זו אופציה הרבה יותר שפויה ויעילה, אם כי יותר יקרה במקרה של מזרימדיה.

עריכה: בנוסף יש עוד יתרון של חיבור ישיר (חוטי או אלחוטי) של המחשב לטלויזיה, וזה תמיכה מלאה בכל סוגי הפורמטים האפשריים, במיוחד MKV שרוב סרטי ההיי דפינישן באים בהם כיום - דבר שלא תוכל לעשות עם שום נגן DVD.

פורסם
  • מחבר

^^כן אני מודע לאופציות הנ"ל...אני שוקל לקנות מזרימדיה אבל זה פתרון די יקר

ולגבי חיבור ישיר של המחשב...זה לא אפשרי מבחינתי.

פורסם

כן מזרימדיה יוצא קצת יקר בארץ, אבל אם יש לך אפשרות לקנות מחו"ל זה יוצא ממש זול, משהו כמו 700שח.

הכל תלוי בסופו של דבר איזה תכנים אתה רואה, אם מדובר רק בסרטי DIVX אז אין צורך, נגן DVD רגיל יעשה את העבודה בצורה זולה ופשוטה (בהנחה כמובן שהוא אכן מזהה את הכונן החיצון, כמו שכבר כתבתי הבנתי שזה לא פשוט גם בנגני DVD עם כניסת USB. לרוב הם מיועדים לדיסק און קי, ולא לכונן חיצון).

אם לעומת זאת אתה מתכנן לצפות בתכני HD, שבאופן עקרוני זה מאוד מומלץ אם במילא יש לך טלויזית פלזמה (תעשה פעם השוואה בין אותו סרט או סדרה בSD ו HD ויותר לא תרצה לראות שום דבר שלא ב HD ;)), אז אין מנוס ממזרימדיה או חיבור ישיר של מחשב לטלויזיה (אם יש לך במקרה לפטופ בנוסף למחשב זה יכול גם כן להוות פתרון טוב לצפיה בסרטים על ידי חיבורו לטלויזיה).

פורסם
  • מחבר

תודה על ההסבר :xyxthumbs:

ברור שאני מעדיף לצפות ב-HD כל עוד זה לא יוצא יקר מדי...

יש לך המלצות על מזרימדיה מסוים? ואולי אתה יכול גם להמליץ על חנות מחו"ל שתשלח לארץ בלי בעיות?

פורסם

אין לי נסיון עם מזרימדיה כי אצלי המחשב מחובר לטלויזיה בכבל. אני יודע ש popcorn hour a100 נחשב למאוד מומלץ וגם בין הזולים ביותר שיש, המחיר שלו רק 180 דולר:

http://www.popcornhour.com/onlinestore/

תוכל לקרוא ביקורות בעברית ולקבל המלצות מן הסתם בפורומים של dtown.co.il ו hometheatre.co.il

פורסם
  • מחבר

כן גם אני שמעתי המלצות על הפופקורן מ-hometheater

ד"א היום יצאה הביקורת על A-110 לדעתי שווה לקרוא...אני אקרא עוד מעט...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים