עבור לתוכן

קומפוננט+רדיו דיסק ב-1,100 ש"ח, אפשרי?

Featured Replies

פורסם

שלום

בימים האחרונים הצלחתי לשים ידי על 1,100 שקלים חדשים והחלטתי להתפנק במערכת לאוטו. ברשותי פיג'ו 306 2001 (מאוהב ברכב), שכרגע מאובזר בטייפ התקני שהגיע איתו. מקדימה מאובזר ברמקולים 6.5".

בקיצור כמו שאמרתי התקציב הוא 1,100 גם לרדיו דיסק וגם לרמקולים\קומפוננט.

לגבי רדיו דיסק אני לא מספיק מומחה כדי להביע דעה, חשוב לי כמובן שהוא יהיה אמין, תומך MP3 ויציאת AUX. לגבי USB זה לא חשוב לי.

בכל הנוגע לרמקולים מה שחשבתי לקנות (בעקבות המלצות) זה Morel Pulse 6 שאמור להיות מצוין, אבל אני לא מתכוון לחבר מגבר בשום מצב ולכן אני לא יודע אם כדאי, או שבכלל לוותר וללכת על זוג רמקולים איכותיים.

כמו שאתם רואים ההבנה שלי היא מאוד בסיסית, ולכן אני צריך את עזרתכם. מה שחשוב לי זה איכות (היה לי פעם סט של ALPINE, מדהים) ולא ווליום.

תודה מראש - יותם

פורסם

אהלן,

נתחיל בזה שאני לא מכיר כל רכיב שיש לרכב, אבל כן יצא לי לשמוע כמה דברים איכותיים. אני אישית מפעיל באוטו Alpine 9830 יחד עם זוג מגברים שמריצים Pulse 6.5 מקדימה ו-Pulse 6x9 מאחורה, והתוצאה לא מאכזבת בכלל.

רמקולים לדעתי אם תמצא את הפולס תרכוש אותם (אם אני לא טועה החליפו אותם בטמפו שהם פחות טובים). מבחינת רדיו דיסק, נשאר לך לא הרבה כסף. אני אישית בתקציב נמוך חסיד של פיוניר. להרבה חברים שלי היו מכשירים זולים שלהם ששרדו הרבה זמן בלי בעיות ועבדו טוב מאוד ביחס למחירם. אפשרות אחרת היא ללכת על משהו משומש.

מבחינת הגברה, מגב כמובן שלא ייכנס לך בתקציב שלך (250-300 שקל למגבר סטריאו משומש). מצד שני, שום HU לא יודע לתת הספקים גבוהים בשביל לסחוב כמו שצריך קומפוננט. למרות זאת, אני מציע ללכת על הפולס. יצא לי לשמוע אותם רצים בלי מגבר באוטו של חבר, וזה נשמע לא רע בכלל. בטח שלא רע כמו שמנסים לשכנע אותך בפורומים שונים. לדעתי עדיף ללכת על פולס בלי מגבר מאשר סט קואקסיאלי באותו מחיר.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים