עבור לתוכן

XONAR D2X ודרישות חומרה

Featured Replies

פורסם

שנה טובה!

:)

אני מעוניין לשדרג את איכות הסטריאו במחשב ולצורך כך חושב על שדרוג כרטיס קול ל-Xonar d2x כשהשימוש העיקרי של הכרטיס

יהיה למוסיקה. בנוסף לכך, אני מתכוון לחבר אותו למערכת הסטריאו שיושבת בסלון.

רציתי לדעת שלושה דברים:

1. האם יש אלטרנטיבות נוספות מעבר לו ול-Auzentech

2. ה-d2x יושב על ה-PCI-E אבל אני לא מבין מה ההבדל בינו לבין ה-d2. מה אכפת לי שה-d2 יושב על ה-PCI?

3. ספק 450W שמנוצל על ידי כרטיס מסך HD4850 יספיק גם ל-d2?

תודה!

פורסם

1. לא ממש.

2. אני לא יודע אם יש הבדל או לא, כי לא שמעתי את ה-D2X. אבל כן שמעתי מעט יותר לקוחות מרוצים על ה-D2 הרגיל.

3. לא אמורה להיות בעיה.

Anatoli.

פורסם

רק רציתי לחזק לגבי הספק כוח - לא תהיה בעיה, הכרטיס גם ככה לא דורש מתח ישירות מספק, כמו כרטיס מסך...

את כל החשמל שהוא צריך הוא לוקח מהלוח.

פורסם

אם אתה רוצה אתה יכול להיות איתי בקשר צריך להגיע לי הכרטיס הנ"ל (DX). אני מאמין שהוא יגיע שבוע הבאה אז אם אתה רוצה לחכות אני יוכל להגיד לך איך הוא

פורסם
  • מחבר

אנטולי - תודה.

לא הבנתי את הנקודה השנייה, לגבי איזה מוצר שמעת על יותר לקוחות מרוצים? D2X או D2?

sapits1 - אני לא מומחה גדול במחשבים אבל ממה שקראתי ה-D2X שיושב על ה-PCI-E מגיע עם כבל שמתחבר ישירות לספק.

בכל מקרה, גם אם הוא מקבל את המתח שלו מלוח האם, הרי שלוח האם מקבל את המתח שלו מהספק ככה שבסופו של דבר הכל עובר דרך ספק הכוח.

אם אני טועה בבקשה תתקן אותי.

cooler master - נשמע טוב. האם כבר הזמנת אותו? אתה מתכוון לחבר אותו לרמקולים מחשביים או לרסיבר?

פורסם

D2. זה גם הכרטיס שסקרתי בביקורת פה באתר, וזה גם הכרטיס שהחלטתי להשתמש בו במחשב שלי.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אנטולי, אתה יודע מה הסיבה לכך?

פורסם

לא ממש. כנראה שיש הבדל כלשהו בין הכרטיסים מעבר לחיבור שלהם.

Anatoli.

פורסם

אנטולי - תודה.

לא הבנתי את הנקודה השנייה, לגבי איזה מוצר שמעת על יותר לקוחות מרוצים? D2X או D2?

sapits1 - אני לא מומחה גדול במחשבים אבל ממה שקראתי ה-D2X שיושב על ה-PCI-E מגיע עם כבל שמתחבר ישירות לספק.

בכל מקרה, גם אם הוא מקבל את המתח שלו מלוח האם, הרי שלוח האם מקבל את המתח שלו מהספק ככה שבסופו של דבר הכל עובר דרך ספק הכוח.

אם אני טועה בבקשה תתקן אותי.

cooler master - נשמע טוב. האם כבר הזמנת אותו? אתה מתכוון לחבר אותו לרמקולים מחשביים או לרסיבר?

כן הוא בהזמנה כבר שבוע אפילו יותר. הוא הולך להתחבר לרסיבר ורמקולים 5.1 . לא של מחשב.

פורסם
  • מחבר

תודה.

אגב, שאלת הבהרה -

איך אני מחבר לרסיבר בעל יציאות אנאלוגיות בלבד?

עם כבל 1 על 2?

ולאיזה יציאה הוא מתחבר מכרטיס הקול?

תודה שוב.

פורסם

אתה מחבר אותו עם כבל שבצד אחד של לו יציאות אנלוגיות מתאימות למגבר ובצד השני יציאת PL, כמו שיש לכל אוזניות.

הוא מתחבר ליציאת הLine out או יציאת האוזניות, שהן אותו הדבר.

פורסם
  • מחבר

יש לך מושג עד כמה כבל שכזה פוגע באיכות השמע (אם בכלל)?

אגב,

בנוגע לביקורת של אנטולי - בבדיקה של הכרטיס במשחקים ישנו פרטמטר של פריימים.

מה הכוונה? הרי פריימים הם מושג גרפי, אז איך זה משתייך לכרטיס הקול?

פורסם

לפגוע באיכות השמע אני חושב שזה פוגע.. הרי מן הסתם כבל קואקסיאלי או אופטי יהיה איכותי יותר.

אני מאמין שאם אתה לא אודיופיל זה יהיה בסדר.

לגבי הביקורת - אני חושב שהכוונה שם היא השוואה בין כרטיס מובנה לD2, שכן כרטיס מובנה צורך כוח עיבוד מהמעבד וכרטיס "חיצוני" לא.

אני לא בטוח בזה, אז תחכה לתגובה של אנטולי.

פורסם

פריימים הם לא מושג גרפי. פריים הוא כשמו כן הוא פריים בודד. פריים מורכב מהרבה יותר מאשר תמונה. הוא מורכב מעיבוד שאתה לא יכול לראות ותרחש מאחורי הקלעים (פיסיקלי לדוגמא) ומעיבוד אודיו. גם האודיו שאתה שומע נוצר על ידי פריימים.

ככל שהכרטיס שלך לוקח יותר עומס מהמעבד הוא יתפנה יותר לדברים אחרים ותקבל קצב פריימים גבוה יותר.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים