עבור לתוכן

Q6600+AC FREEZER XTREME

Featured Replies

פורסם

היתכן ששילוב זה מפיק טמפרטורות שנעות בין 42-47 מעלות במנוחה???? אני חשבתי שצריך להגדיר משהו בביוס והלוח הוא ASUS P5Q ...

מה אתם אומרים????

פורסם

"מה אנחנו אומרים?"

...מה בכלל השאלה?

פורסם

כניראה שהשאלה היא האם הטמפ' הגיונית ואם לא האם צריך לשנות משהו בהגדרות בביוס.

לא צריך לשנות הגדרות (וגם לא אפשרי).

ניראה לי ש AC פישלו כי אתה השני שמציג תוצאות לא מזהירות עם הקירור הזה, הבעיה שאי אפשר לדעת כי יש אותו רק מארץ. הוא מותקן נכון? אתה התקנת או בחנות?

פורסם

למי איכפת מטמפ' מנוחה?... כל מה שמשנה זה טמפ' מאמץ.

והתשובה היא..... יש סיכוי. אני עם Q6600 OC 400X7 1.34V, קירור VENDETTA 2 ויש לי 48 מעלות במנוחה (ב-REALTEMP אחרי שינוי ה-TJ ל-100)

אם המעבד על מתח סטוק (סביבות 1.26V) אז יש סיכוי דיי קלוש כי ה-VENDETTA 2 לא ברמה של FREEZER XTREME אפילו....

בקיצור קלוש.

נ.ב-אם אני מסתכל ב-REALTEMP שהמאפיינים שלו על DEFAULT אז יש לי טמפ' מנוחה 30.

מקווה שלא סיבכתי אותך.....

פורסם
  • מחבר

בחנות הורכב הכל.. אני משתמש במחשב אחר עם AC FREEZER 7 הישן יותר קרור פשוט מעולה הייתי בטוח שה-XTREME יספק תוצאות כמו קודמיו...

בקשר להגדרות דווקא בלוח אחר של גיגבייט הייתה אפשרות בביוס של שליטה במהירות המאוורר

פורסם

אאה שינוי מהירות מאוורר יש בכל ביוס :P הביוס של ASUS ושל GIGABYTE דומים יחסית. לא חשבתי על זה שיכול להיות שהמאוורר לא מסתובב מהר, המהירות המאקסימלית היא 1500RPM, תבדוק כמה סיבובים בדקה המאוורר עושה (אפשר ב EVEREST ועוד כמה תוכנות).

נ.ב.

VENDETTA 2 טוב יותר מ AC FREEZER XTREME ה AC אמור להיות בערך כמו ה TUNIQ, ה VENDETTA 2 הוא בין הגופי קירור החזקים ביותר שיש היום.

פורסם

גם TONIQ Tower הוא אחד הקירורים הטובים היום.

הפריזר אקסטרים, לפי מה שהבנתי, מציג ביצועים דומים לונדטה הרגיל.

פורסם
  • מחבר

1500? ה-AC FREEZER 7 שלי על 2700

פורסם

גם לי יש תקירור הזה

הוא לא משהו מיוחד חשבתי שהוא יחזיק טוב e7200 על 4ghz אבל הוא לא מספיק טוב נאלצתי לרדת ל3.8

בקיצור אצלי מנוחה = 42 מאמץ= 70 נבדק עם core temp

לזה שמעליי המאוור של הextreme יכול להסתובב עד 1500 לא יותר

פורסם
  • מחבר

ובאיזה תדר אתה עכשיו?

ה-Q6600 לא ב-OC אלא בתדר העבודה הרגיל שלו הטמפרטורות מאוד מדאיגות

פורסם

ובאיזה תדר אתה עכשיו?

ה-Q6600 לא ב-OC אלא בתדר העבודה הרגיל שלו הטמפרטורות מאוד מדאיגות

אני על 3.8ghz במתח של 1.328 לאחר הdrop

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים