פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים טוב אז ככה אני יודע שמיקל מור דמוקרטי בדעותיו ויש ביקורת בסרטים שלו על הרפובליקנים אבל תמיד זה היה יחסית בקטנה והסרטים היו נחמדים הסרט Slacker Uprising הוא בעצם חלקים מעצרות בחירות של מיקל מור שתמך בזמנו בקארי אין פה אף דבר מעניין ואין בו אפילו איזון או משהו קרוב לזה לא מעניין אותי הרבה הפוליטיקה בארצות הברית חוץ מהיחס לישראל כמובן אבל בסוף הסרט הייתי שמח שבוש ניצח אז רק כי הסרט הזה היה מעצבן מאוד גם אם אתם אוהבים סרטים של מיקל מור לדעתי כדי לכם ליתרחק מזה זה ישאיר לכם טעם רע
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים מחבר 1-לא ידעתי בהתחלה שזה על בחירות 2-שהבנתי שזה על בחירות עוד חשבתי שיהיו לפחות חלקים סבירים של סרט תעודה 3-שהבנתי שזה סרט מסריח הייתי עייף לעשות דברים אחרים אז צפיתי בו
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים אהה חח הדבר הכי מבאס בעולם זה להתחיל לראות סרט כשאתה מצפה למשהו מסויים, ואז מגלה שזה סרט בסגנון אחר לגמרי..
פורסם 2008 באוקטובר 517 שנים לא, הוא בעיקר שקרן. אבל גם דמגוג.לא, הוא לא שקרן, הוא פשוט דמגוג.הוא מציג רק צד אחד מכל עניין ולא מראה את הצד השני.אז נכון שיכולים להיות כאלו שרואים את הצד שהוא מציג ומסכימים איתו, אבל צריך לזכור שיש גם את הצד שחושב ההפך, בעוד מור מקפיד להציג את הצד שלו כצד היחידי והנכון.
פורסם 2008 באוקטובר 517 שנים מחבר לא לרדת על מיקי רוזנטל אני מבקש למיקי רוזנטל יש ביצים גדולות הוא הולך נגד עשירי הארץ בלי קשר למפלגה כזאת או אחרת למיקל מור אין הרבה ביצים
פורסם 2008 באוקטובר 517 שנים לא, הוא לא שקרן, הוא פשוט דמגוג.הוא מציג רק צד אחד מכל עניין ולא מראה את הצד השני.אז נכון שיכולים להיות כאלו שרואים את הצד שהוא מציג ומסכימים איתו, אבל צריך לזכור שיש גם את הצד שחושב ההפך, בעוד מור מקפיד להציג את הצד שלו כצד היחידי והנכון.נכנסת לקישור?
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים לא לרדת על מיקי רוזנטל אני מבקש http://www.nrg.co.il/online/4/ART1/583/269.htmlקרא את תגובה מספר 1.
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים מחבר צריך לשמוע את שני הצדדים לדעת מה קרה אני לא חושב שהם היו בכוח מנסים לפגוע בילדה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.