פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים בדרך עצרנו בים המלח ובעין גדי. בדרך חזרה עברנו בחיי בר ומצפה רמון. לא משהו מיוחד, סתם משתף כל התמונות צולמו עם 450D ועדשת טמרון 17-50. רוב תמונות היום צולמו עם פולרייזר הרעש שאתם רואים בחלק מהתמונות נובע בעיקר מההקטנה ומדחיסה ולא מופיע בתמונות בגודל מלא אשמח לביקורות
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים התמונות מעולות אבל דורשות שיכניסו להן קצת חיים בפוטושופ (גוונים, רוויה, ניגודיות וכו'...)
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים תמונות יפות מאוד אבל המון תמונות בבת אחת, זה יוצר עומס בעלייה של העמוד ולא מאפשר להגיב על כל תמונה פרטנית...
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים זה נראה מעולה אבל אולי נגיעה חזקה מדי של פוטושופ, נראה ממש ציור...השאלה אם זאת הכוונה כשנוגעים בפוטושופ.
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים מחבר רותם: הצבעים קצת חזקים מידי לטעמי, אני מסכים שאפשר לשחק איתן קצת בפוטושופ, אשמח אם תגיד לי איך להיפתר מהרעש בתמונות, אין לי יותר מידי ידע בפוטושופ (איך להחיות צבעים אני יודע)
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים זה אפקט של השוואת כל הצבעים בתמונה, אני דוקא חושב שזה מגניב.אפשר גם להישאר רק עם תיקון של הLEVELS וקצת הוספת קונטרסט.אפשרי שהתמונה לא נראת טבעית דוקא בגלל איבוד פרטים בהסרת רעשי עצבנית שעשיתי לה.להסרת רעשים יש פלאג אין לפוטושופ שנקרא NOISEWARE (לא בטוח בקשר לזה) אבל אני משתמש בתוכנות:coral paint shop pro XI ACSee Pro כדי להסיר רעש
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים מגניב זה אולי מגניב, אבל מציאותי זה לא, הצבעים נראים כאילו הם לקוחים מתוך סרט אנימציה ולא מתוך המציאות... פשוט רואים שהתמונה ערוכה בהגזמה מהבחינה הזאת...אני לא חושב שיש קשר להסרת רעשים..
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים WOW, אחלה תמונות, אני מתכנן גם לקנות את העדשה הזאת ולפי מה שאני רואה היא מספקת תוצאות דיי טובות. זאת התמונה האהובה עלי (בגלל האמוציה).
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים מחבר WOW, אחלה תמונות, אני מתכנן גם לקנות את העדשה הזאת ולפי מה שאני רואה היא מספקת תוצאות דיי טובות.אכן, יחסית למחיר שלה היא נותנת תוצאות מעולות. יש לי רק בעיה קטנה אחת איתה שבזווית רחבה בשילוב עם פולרייזר יש האפלת פינות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.