עבור לתוכן

דילמה עם הכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

אז ככה, אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש, אבל אני מבולבל, קראתי המון כתבות על הradeon 4870

ואני תיכננתי לקנות את הgforce 260gtx

אך המון אנשים אומרים שהradeon 4870 יותר טוב, יותר זול.

אבל גם המון אומרים שהם מקבלים בו שגיאות, כל אחד משהו אחר ואני נורא מבולבל ולא יודע מה לעשות.

אני אשמח להצעות ודוגמאות של גרפים או כל מיני דברים אחרים.

תודה רבה. :)

פורסם

אוקי, אתה כנראה משווה את HD4870 לGTX260... במקרה הזה הHD4870 עדיף בביצועים אך לא בהרבה!

היתרונות שלו לעומת הHD4870 הם בעיקר physx CUDA ודרייברים

החסרונות שלו: יקר, פחות ביצועים

תחליט אתה, אתה גם מוזמן להריץ חיפוש כי הנושא הזה זה הנושא הכי הכי נטחן בפורום בחודשים האחרונים

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=363767.0

פורסם
  • מחבר

אוקי, אתה כנראה משווה את HD4870 לGTX260... במקרה הזה הHD4870 עדיף בביצועים אך לא בהרבה!

היתרונות שלו לעומת הHD4870 הם בעיקר physx CUDA ודרייברים

החסרונות שלו: יקר, פחות ביצועים

תחליט אתה, אתה גם מוזמן להריץ חיפוש כי הנושא הזה זה הנושא הכי הכי נטחן בפורום בחודשים האחרונים

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=363767.0

כן, קראתי המון נושאים וזה המון דעות ודי מבלבל, בגלל זה אני די מבולבל.

אני לא הכי מבין גדול אבל, physx ו CUDA מה הם עושים והאם הם דרישה גדולה?

וגם מהי דעתכם?

בנוסף אני גם קורא על המון בעיות בנוגע לזה, שזה גם די מדאיג אותי, אז אם מישהו מוכן להסביר אני אשמח.

תודה מראש. :)

פורסם
  • מחבר

לא ממש קיבלתי עדיין עצות ואשמח לקבל עוד. ):

עוד שאלה גם שמעתי שיש בעיות בRadeon, האם זה נכון?

וראיתי שיש המון דגמים של 4870, sapphire gainward gigabyte

חבר שלי המליץ על gigabyte, מה ההבדל ביניהם ומה אתם ממליצים?

ובקשר לחום, האם באמת צריך לדאוג לזה הרבה?

פורסם

1 - בעיות ב RADEON?! :nixweiss:

2 - ההבדל בדגמים של כרטיסי המסך בביצועים הוא: אין הבדל כלל, ההבדל היחיד יכול להיות רק תקופת האחריות שנותן היצרן

3 - בקשר לחום, ממש אין לך ממש לדאוג, אתה מקבל מוצר והמוצר עובד נקודה.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה רבה.

אתה ממליץ עליו יותר מאשר gtx260 ?

פורסם

תראה, דבר ראשון מה התקציב הכולל שלך לכרטיס?

דבר שני מה המפרט המלא של המחשב שלך? (כולל ספק כח וגודל מסך)

פורסם
  • מחבר

תראה, דבר ראשון מה התקציב הכולל שלך לכרטיס?

דבר שני מה המפרט המלא של המחשב שלך? (כולל ספק כח וגודל מסך)

הנה, אני קונה מחשב חדש חדש, אז זה המפרט

Table.jpg

שמתי את ה-או כי אני לא בטוח עדיין איזה כרטיס.

פורסם

קצת לא קשור לפורם הזה אבל תיקח לוח GA-P43-DS3L הרבה יותר טוב מי הלוח במיפרט שלך + PCI-E 2.0 שתקבל איתו 5 אחוז ביצועים נוספים לכרטיס מסך ;)

פורסם
  • מחבר

קצת לא קשור לפורם הזה אבל תיקח לוח GA-P43-DS3L הרבה יותר טוב מי הלוח במיפרט שלך + PCI-E 2.0 שתקבל איתו 5 אחוז ביצועים נוספים לכרטיס מסך ;)

אה, תודה רבה D: עוד עצות למפרט גם יתקבלו בברכה. 3:

פורסם

אמת, החלפת הלוח ללוח P43 לגודמא תעשה פלאים בעתיד בגלל החלפת הממשק לPCI-E2.0, אגב בעתיד אני בטוח שזה יהיה הרבה יותר מ5%

ועוד משהו... בשביל מה ספק כח כזה?! 750W?! ה550W יהיה מספיק יותר.

בקשר לכרטיס מסך, אם יש לך אפשרות לבחור אזHD4870 יהיה הבחירה הנכונה

פורסם

מסכים עם ארתור, בגלל התמיכה של P43 ב PCI-E 2, זה יביא לך כמה אחוזי ביצועים נוספים.

ועוד דבר קטן, יש מסכים טובים יותר כמו ASUS MW221C או SAMSUNG 2243.

לגבי ספק כח אתה יכול להוריד ל CORSAIR 550VX, וזיכרונות 800 לא צריך יותר מזה כי כמעט ואין הבדל בביצועים.

במידה ואתה עושה OC יש לשנות עוד רכיבים בהתאם, אבל זה לא מתאים לפורום הזה אתה מוזמן להכנס לפורום מפרטים ושם נעזור לך.

לגבי הכרטיסים, GTX260 הרגיל חלש יותר מ HD4870 ויקר יותר, מפה נובע ש HD4870 עדיף.

לאחרונה, יצא כרטיס GTX260 חדש שעונה לשם GTX260 216 (ה 216 מסמן את מספר הליבות החדש, מה שמוסיף ביצועים) אולם הכרטיס עולה קצת יותר.

הביצועים בין GTX260 216 ו HD4870 משתנים, פעם זה חזק ופעם השני.

לגבי הבעיות שציינת ל HD4870 לכל אחד זה יכול לקרות, לגבי חום זה הטמפרטורה שהוא אמור לעבוד ככה ששום דבר לא יקרה לו, במידה ואתה רוצה אתה יכול ליצור פרופיל ולהעלות את מהירות המאוורר, כמובן יש כאלה שאומרים שבשבילם הכרטיס רועש יותר מדי, יש כל מני בעיות במשחקים ישנים, נקודות שחורות פה ושם ובעיה עם הדרייבר האחרון, ול GTX260 216 לא שמעתי עדיין על שום בעיה חוץ מזה שהוא קצת יקר (בסביבות ה 1500-1600 ש"ח).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים