עבור לתוכן

מדריך צריבת ביוס לבעלי ה 4870 של SAPPHIRE בעלי גרסא....

Featured Replies

פורסם

תודה רבה.

אני מקווה שזו תיהיה הפעם האחרונה שאצתרך להגיע לPURE DOS.

• תגובות 45
  • צפיות 7.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שלום קיבלתי את הכרטיס מסך שקניתי ספיר hd4870 הקוד שכתוב על הקופסא הוא על מדבקה ירוקה ומה שכתוב זה

PN 188-01E85-001SA

SKU# 11133-00-20R

האם אני צריך לשדרג גירסה של הביוס של הכרטיס?

תודה מראש.!

פורסם
  • מחבר

שלום קיבלתי את הכרטיס מסך שקניתי ספיר hd4870 הקוד שכתוב על הקופסא הוא על מדבקה ירוקה ומה שכתוב זה

PN 188-01E85-001SA

SKU# 11133-00-20R

האם אני צריך לשדרג גירסה של הביוס של הכרטיס?

תודה מראש.!

ok

2 דברים

1.לפי מה שרשמת ומה שמופיע מהאתר יש לך את הביוס בעייתי

2.אתה חווה תקלות ? המחשב נתקע בחלק מהמשחקים ?אם כן תעדכן במידה ולא תשמור את הביוס למתי שכן יקרה ותעדכן אז

פורסם

עוד לא חיברתי את הכרטיס אני מחכה לספק החדש שהזמנתי כך שאני עדיין לא יודע עם יש לי בעיות

ראיתי שבאתר כתוב אותו קוד חוץ משאצלי כתוב בסוף 20R זה שונה או אותו דבר?

פורסם

גם אצלי זה 20R בקופסא ואני עשיתי את העדכון

כי בinformation center היה גם כתוב לי הביוס הבעייתי.

פורסם

כן זה אותו דבר.

כנראה שתצטרך לעשות את העדכון הזה.

אבל קודם כל תנסה לשחק במשהו ולראות אם זה קורה לך, סביר שזה יקרה.

פורסם

הסתדרתי לא משנה

פורסם
  • מחבר

דרך אגב גם בעלי כרטיסים אדומים צריכים לשדרג לי יש כרטיס אדום והיה לי הביוס התקול ומהתמיכה של SAPPHIRE מסרו לי לעדכן זה לא קשור לצבע הכרטיס אלא לגרסת הביוס

פורסם

עשיתי את העידכון של הביוס וגם הדקנתי את הדריבר החדש 8.10 עכשיו כול הלמעלה של החלונות איפה שיש את האיקס וכול זה לכול האורך ניהיה גדול יותר ועוד כול מיני חלונות ניהיו גדולים יותר כמו חלון הפתיחה של האייסיי קיו למה זה זה פשוט משגע אותי...? ועוד משהו עכשיו שאני משחק בTEST DRIVE פיתאום הכול ניהיה בהיר מאוד למה זה? כול זה קורה לאחר עידכון הביוס של הכרטיס מסך ועידכון הדרייבר ל8.10

פורסם

^ ^

החזרת ת הרזולוציה חזרה למקום ?

פורסם

אחרי כל עדכון דרייבר CATALYST הרזולוציה משתנה..אתה צריך לשנות אותה למה שהייתה.

פורסם

יש לי מחשב בן כמה ימים עם המפרט שבצד. התקנתי את הדרייבר ההכי חדש מהאתר של ATI.

במשחק MEDAL OF HONOR AIRBORNE כל פעם באיזור מסויים פתאום המסך נכבה והמחשב ממשיך לעבוד וחייבים להפעיל מחדש את המחשב.

הכרטיס שלי הוא 4850 והיצרן הוא CLUB3D ולכן לא אמורה להיות לי הבעייה שמתוארת פה. האם יש קשר?

פורסם

אני לא עד כדי כף טמבל החזרתי את הרזולוציה למה שהייתה וזה עדיין הגדלים של כול הלמעלה של החלונות איפה שיש את האיקס וכול זה לכול האורך ניהיה גדול יותר ועוד כול מיני חלונות ניהיו גדולים יותר כמו חלון הפתיחה של האייסיי קיו

פורסם

פירמטתי את הDOK שלי שמתי את הATI FLASH את הקובץ אצווה של הפלאש ואת העדכון עצמו.. שיניתי בביוס שיעלה קודם אבל הוא לא עלה.. כל פעם עלה הויסטה מחדש.. מה עושים?

פורסם
  • מחבר

שלח לי הודעה בפרטי אני אשלח לך את הקבצי דוס של WIN 98 ותעלה אותם ל DOK ואז תאתחל שוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים