פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים שלום קיבלתי את הכרטיס מסך שקניתי ספיר hd4870 הקוד שכתוב על הקופסא הוא על מדבקה ירוקה ומה שכתוב זה PN 188-01E85-001SASKU# 11133-00-20Rהאם אני צריך לשדרג גירסה של הביוס של הכרטיס?תודה מראש.!
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים מחבר שלום קיבלתי את הכרטיס מסך שקניתי ספיר hd4870 הקוד שכתוב על הקופסא הוא על מדבקה ירוקה ומה שכתוב זה PN 188-01E85-001SASKU# 11133-00-20Rהאם אני צריך לשדרג גירסה של הביוס של הכרטיס?תודה מראש.!ok2 דברים1.לפי מה שרשמת ומה שמופיע מהאתר יש לך את הביוס בעייתי 2.אתה חווה תקלות ? המחשב נתקע בחלק מהמשחקים ?אם כן תעדכן במידה ולא תשמור את הביוס למתי שכן יקרה ותעדכן אז
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים עוד לא חיברתי את הכרטיס אני מחכה לספק החדש שהזמנתי כך שאני עדיין לא יודע עם יש לי בעיותראיתי שבאתר כתוב אותו קוד חוץ משאצלי כתוב בסוף 20R זה שונה או אותו דבר?
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים גם אצלי זה 20R בקופסא ואני עשיתי את העדכוןכי בinformation center היה גם כתוב לי הביוס הבעייתי.
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים כן זה אותו דבר.כנראה שתצטרך לעשות את העדכון הזה.אבל קודם כל תנסה לשחק במשהו ולראות אם זה קורה לך, סביר שזה יקרה.
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים מחבר דרך אגב גם בעלי כרטיסים אדומים צריכים לשדרג לי יש כרטיס אדום והיה לי הביוס התקול ומהתמיכה של SAPPHIRE מסרו לי לעדכן זה לא קשור לצבע הכרטיס אלא לגרסת הביוס
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים עשיתי את העידכון של הביוס וגם הדקנתי את הדריבר החדש 8.10 עכשיו כול הלמעלה של החלונות איפה שיש את האיקס וכול זה לכול האורך ניהיה גדול יותר ועוד כול מיני חלונות ניהיו גדולים יותר כמו חלון הפתיחה של האייסיי קיו למה זה זה פשוט משגע אותי...? ועוד משהו עכשיו שאני משחק בTEST DRIVE פיתאום הכול ניהיה בהיר מאוד למה זה? כול זה קורה לאחר עידכון הביוס של הכרטיס מסך ועידכון הדרייבר ל8.10
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים אחרי כל עדכון דרייבר CATALYST הרזולוציה משתנה..אתה צריך לשנות אותה למה שהייתה.
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים יש לי מחשב בן כמה ימים עם המפרט שבצד. התקנתי את הדרייבר ההכי חדש מהאתר של ATI.במשחק MEDAL OF HONOR AIRBORNE כל פעם באיזור מסויים פתאום המסך נכבה והמחשב ממשיך לעבוד וחייבים להפעיל מחדש את המחשב. הכרטיס שלי הוא 4850 והיצרן הוא CLUB3D ולכן לא אמורה להיות לי הבעייה שמתוארת פה. האם יש קשר?
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים אני לא עד כדי כף טמבל החזרתי את הרזולוציה למה שהייתה וזה עדיין הגדלים של כול הלמעלה של החלונות איפה שיש את האיקס וכול זה לכול האורך ניהיה גדול יותר ועוד כול מיני חלונות ניהיו גדולים יותר כמו חלון הפתיחה של האייסיי קיו
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים פירמטתי את הDOK שלי שמתי את הATI FLASH את הקובץ אצווה של הפלאש ואת העדכון עצמו.. שיניתי בביוס שיעלה קודם אבל הוא לא עלה.. כל פעם עלה הויסטה מחדש.. מה עושים?
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים מחבר שלח לי הודעה בפרטי אני אשלח לך את הקבצי דוס של WIN 98 ותעלה אותם ל DOK ואז תאתחל שוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.