עבור לתוכן

שאלה על רזולוציה למסך 22 +4850.. לא יודע על איזה רזולוציה לשחק..

Featured Replies

פורסם

אז ככה אני לא יודע עד כמה חזק הכרטיס, האם אני צריך לשחק ברזולוציה הכי גבוהה במשחקים כבדים?

ומזה refresh rate? על כמה הוא אמור להיות?

תודה מראש!! אם זה לא קשור לפורום אז מצטער..

פורסם

תנסה לשחק על הרזולוציה הכי גבוהה שמתאפשרת לך, ואם אתה רואה שהמחשב לא סוחב או שמקרטע, תוריד אותה עד שתיהיה מרוצה מהביצועים

לגבי ה-Refresh rate אצלי זה על 75 (המקסימום) אני לא ממש מבין בזה אז תחכה למי שכן...

פורסם
  • מחבר

תנסה לשחק על הרזולוציה הכי גבוהה שמתאפשרת לך, ואם אתה רואה שהמחשב לא סוחב או שמקרטע, תוריד אותה עד שתיהיה מרוצה מהביצועים

לגבי ה-Refresh rate אצלי זה על 75 (המקסימום) אני לא ממש מבין בזה אז תחכה למי שכן...

הבנתי אותך אחי זה מה שאני יעשה.. מה נירלך 4850 +מסך 22 צריך לשחק ברוב המשחקים על הביצועים הכי גבוהים?

פורסם

1680x1050

פורסם
  • מחבר

1680x1050

אני משחק עם הרזולוציה הזו בקרייסיס והמשחק מקרטע, זה נורמלי?

פורסם

זה תלוי גם בשאר חלקי המחשב שלך

אם המשחק מקרטע לך תנסה להוריד רזולוציה כמו שאמרתי, ותבדוק אם זה גם שם מקרטע לך

פורסם

קרייסיס מקרטע בהכל, אלא אם אתה מיליונר צעיר שיש לו מכונת יום דין ממוצעת שתריץ את קרייסיס.

הרעיון מאחורי הקטע הלא מובן שכתבתי קודם הוא, תוריד הגדרות. Mainstream יעבוד לך 100% חלק עם הכרטיס הזה, אלא אם המעבד ממש ממש ממש ישן [לא נשמע לי סביר]

פורסם

אז ככה אני לא יודע עד כמה חזק הכרטיס

מועבר לפורום כרטיסי מסך

פורסם

אתה עם מסך LCD, הוא לא מסוגל ליותר מ60 הרץ (refresh rate).

אם תשים יותר מזה (אם אתה יכול בכלל) אתה תבזבז ביצועים לשווא.

פורסם

אני אשאל ויכול להיות שהתשובה תבהיר הכל..

מה המעבד שלך?

פורסם
  • מחבר

אני אשאל ויכול להיות שהתשובה תבהיר הכל..

מה המעבד שלך?

יש לי מעבד חזק אחי e8400 המחשב נקנה לא מזמן..

גם משחקים חוץ מקרייסיס אני לא מפעיל על שיא ההגדרות זה הגיוני?

פורסם

אמ... תראה, לי יש E4500@2800MHZ שחלש בלא מעט מהמעבד שלך... ואני משחק קרייסיס VHIGH 1600X1200 ללא AA

פורסם
  • מחבר

אמ... תראה, לי יש E4500@2800MHZ שחלש בלא מעט מהמעבד שלך... ואני משחק קרייסיס VHIGH 1600X1200 ללא AA

לא יודע מה לעשות לא מעניין אותי כל כך הקרייסיס הבעיה גם במשחקים אחרים flat out למשל אני משחק לא על ההגדרות הכי גבוהות.

איזה דרייברים מותקנים אצלך?

***דרך אגב למה בקרייסיס אני לא יכול לסמן תאופציה v.high?

פורסם

בחיאת, תתמקד רק באחד מהדיונים שפתחת...

אני משתמש ב CCC8.9

פורסם
  • מחבר

בחיאת, תתמקד רק באחד מהדיונים שפתחת...

אני משתמש ב CCC8.9

צודק פשוט העבירו מפורום אחר..

גם אני משתמש בה, לא יודע אני לא מבין איך זה שאני לא משחק על ההגדרות הכי גבוהות לא בקרייסיס. שאני משחק בהם המשחק פשוט קורס אחרי כמה דקות.

יש לך אולי מושג מה הבעיה? לא ניראלי שהבעיה בכרטיס עצמו כי המשחקים עובדים יופי על רזולוציה יותר נמוכה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים