עבור לתוכן

צריך ייעוץ בקניית קירור למעבד C2D

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון שמתי לב שהמעבד שלי סובל מהתחממות רצינית יותר מתמיד בשעת עבודה בתוכנות או משחקים כבדים (כ-70 מעלות)

הבנתי כבר שעשיתי טעות שלא רכשתי גוף קירור כאשר קניתי את המחשב, והחלטתי להקציב כ-200 ש"ח לקירור איכותי ושקט.

אני לא בקיא בנושא הקירור ולכן אני צריך את העזרה המלאה שלכם שאני אקבל את התמורה הכי טובה לכסף.

תודה מראש לעוזרים :xyxthumbs:

פורסם

מתוכנן OC?

פורסם
  • מחבר

ממש לא

פורסם

יש העדפה לחנות?

פורסם
  • מחבר

את הקנייה יהיה לי יותר נוח לעשות באמצעות כרטיס אשראי באינטרנט, וכמובן שאני מעדיף חנויות אמינות ומקצועיות כמו PANDA'S שרכשתי אצלהם כבר כמה דברים.

אבל בגדול שתיהיה חנות אמינה ב100%. ;)

פורסם

freezer 7 pro יהיה מעולה פה, גם אם תעשה oc.

פורסם

עזוב את הפריזר, בתור בעלים של 2 כאלה ב 2 מערכות שונות (אחת 65NM והשניה 45NM) הוא בסדר, לא הרבה מעבר.

אני ממליץ : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1286

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להסביר את העדיפות של הCM על הFREEZER 7 ? אני די מבולבל כרגע..

שמעתי מכמה מקורות 2 שמות של מוצרים איכותיים: Vendetta 2, Actric Cooling Freezer XTREME

שווה לשקול אותם?

פורסם

ל FREEZER EXTREME לא מצאתי שום ביקורת.

הונדטה 2 עולה יותר ממה שאתה הקצבת.

העדיפות של ה CM היא לא רק על ה פריזר...

הנה לינק:

http://www.anandtech.com/casecoolingpsus/showdoc.aspx?i=3141&p=4

אמנם זה מגיע ישר לטבלאות אבל זה ממחיש את הנקודה שלי...

זהו קירור מאד מאד מאד איכותי יחסית למחירו.

פורסם

אם לא מתוכנן OC, חבל לבזבז יותר מ100 שח בשביל קירור. ממש בזבוז של כסף הCM.. ואפילו גם הפריזר. אבל אם אתה כבר מחליט על אחד מהשניים, קח את הפריזר שכן הוא הרבה יותר זול ויתן לך את אותה תמורה בידיוק.

קירור סטוק כבר יעשה את העבודה בצורה שקטה וטובה, ואם יש עדיפות לתחליף שקט יותר אז יש את הALPINE 7 PRO בכ50 שקלים.

פורסם

אני קניתי לפני שבוע לC2D שלי את הFREEZER PRO 7

ואני חייב להמליץ לך עליו הוא פשוט קירור מצויין הוא הוריד לי את המעבד מ40 מעלות בלי מאמץ ל32-29 מעלות בלי מאמץ ו 41-23 מעלות עם מאמץ

הוא לא שיא השקט אבל אפשר להנמיך אותו שישנים אני אישית לא מנמיך אותו גם טרקטור לא מפריע לי לישון

וההתקנה שלו פשוטה והוא עולה רק 100 שקל שזה כלום ביחס לתמורה

אם אתה שואל אותה לך עליו זה בדיוק מה שאתה צריך

אם יש לך עוד שאלות שאל אותי בפרטי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים