פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים שאלה לי אשאל: האם ישנה חנות בישראל, המוכרת את Silenator של Coolink או NH-U12P של Noctua? ??? חיפשתי ונברתי, אך לא מצאתי, ועקב כך אני שוקל להזמין מחו"ל... תודה מראש!
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים למה דווקא אלו..? תן לנו ציפיות שלך מקירור (שיהיה שקט, טוב לאוברקלוק רציני) ותקציב.. ואנחנו נמליץ לך על משהו שיש בארץ.
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים מחבר שאלתי על אלה כי אני רוצה את אלה במיוחד. אני מכיר את כל שאר המבחר, כך שאין צורך להמליץ לי. בכל מקרה, תודה רבה.
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים אם זה בגלל רמת השקט שלהם (כי אני יודע שה-Noctua מצטיין מהבחינה הזו).. אז תדע שיש טובים יותר (:
פורסם 2008 באוקטובר 517 שנים מחבר תגובה מאוחרת קצת, לא הזדמן לי להיות ליד המחשב בימים האחרונים.מה לגבי קירורים של Xigmatek? דגם HDT-S1283, למשל?מישהו יודע איפה הוא נמכר?
פורסם 2008 באוקטובר 517 שנים הרבה היו קופצים על הקירור הזה אם היה נמכר בארץ.תאלץ להתפשר על מה שנמכר בארץ, או להזמין מחו"ל.
פורסם 2008 באוקטובר 517 שנים מחבר להזמין מחו"ל אין לי בעיה, מצאתי את זה ב-245 ש"ח כולל משלוח. (בסביבות 285 כולל 15% מע"מ.)מה דעתך? אני פשוט צריך גוף קירור שמתאים למאווררים עם CFM נמוך-בינוני (NS-P12), שלא כמו ה-TRUE, למשל.
פורסם 2008 באוקטובר 517 שנים זהו קירור מצוין אין מילים לתאר.. אבל עדין, תשקול קירור שבכלל לא רועש ביחס אליו- OCZ V2,וגם (זה רק פלוס, זה לא היתרון העיקרי) זול יותר.
פורסם 2008 באוקטובר 517 שנים מחבר תודה לך! לקחתי את ה-OCZ ביחד עם NS-P12, אמור להיות שילוב מנצח. תודה שוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.