עבור לתוכן

רוצה להפתיע את אישתי לעתיד בלפטופ חדש..

Featured Replies

פורסם

היא מדברת בלי הפסקה על הלפטופים הקטנים וכמה שהיא רוצה אחד כזה..

השימושים שלה הם : אינטרנט ( המון ) , סרטים ומוזיקה , אופיס.

התקציב שלי הוא כרגע בסביבות ה3000-4000 אבל אם צריך אני יתגמש..

יש איזה דגם מומלץ שאני יכול לקנות או שהתקציב לא משהו?

כרגע הלפטופ שלה הוא HP NX7400 ..

תודה..

פורסם

כמה קטן הוא צריך להיות? אתה מתכוון ל-Ultraportable או Netbook?

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג מה ההבדלים ביניהם...

זה צריך להיות בגודל ומשקל שסטודנט יכול לקחת בכיף ללימודים.. קטן מידיי מאוד מאוד נראה לי כבר סתם צעצוע לא נוח..

אבל האמת לא יודע מה שתגידו שכדאי יותר..

פורסם

סחתיין על הרעיון, אבל בכל זאת נא להוסיף את התקציב לכותרת. ;)

לדעתי, ה-Dell Vostro 1310 וה-Lenovo Thinkpad SL300 הם הקרובים ביותר לדרישותיך (למרות שהמחיר כבר בסביבות 5K), שכן נייד 14" לא יהיה משמעותית קל יותר מה-15.4" שיש לה כרגע.

פורסם

לפטופים בדר"כ מסווגים לקטגוריות שונות של מחשבים. הסוגים הקטנים ביותר שייכים לשתי קטגוריות - Ultraportables ו- Netbooks. יש הבדלים מאד גדולים בין השתיים.

ה-Netbooks הם מחשבים מאד זולים (תקציב של 3000 ש"ח מספיק כאן בהחלט), מאד קטנים 7"-10", קלים, באיכות בניה צרכנית ועם ביצועים חלשים בצורה משמעותית מלפטופים ממוצעים. הם מתאימים בעיקר לדברים כמו גלישה באינטרנט, תוכנות מסרים ועבודה בסיסית. ניתן לצפות בהם בסרטים ולעבוד על מסמכים אבל יש לקחת בחשבון את מגבלות הגודל עצמו (מסך קטן ומקלדת צפופה שלא תמיד ידידותית להקלדה ממושכת). הם מיועדים בעיקר כמחשב שני או משלים ולא כמחשב ראשי.

ה-Ultraportables הם לרוב מחשבים מאד יקרים (מהקטגוריות היותר יקרות של לפטופים אם כי יש ביניהם גם מציאות ומחשבים קצת יותר זולים), קצת יותר גדולים 11"-12" וקלים. רובם (אך לא כולם) שייכים לסדרות עסקיות שמציעות איכות בניה הרבה יותר גבוהה. חלקם מציעים מעבדי ULV או LV שתורמים לחיי סוללה מאד ארוכים על חשבון ביצועים (אך אפילו מעבדי ULV עדיין חזקים ממעבדים שב-Netbooks) וחלקם מציעים מעבדים סטנדרטיים של לפטופים. הקטגוריה הזו מתחילה (וזו באמת ההתחלה של ההתחלה למחשבים צרכניים שנכנסים לקטגוריה בקושי) בסביבות ה-5000 ש"ח ומגיעה בקלות גם ל-8,000-10,000 ש"ח ויותר כך שהם דורשים העלאה משמעותית בתקציב.

מחשבי ה-13.3" שלפעמים נחשבים Thin & Light גם הם ניידים למדי ומתאימים בגודלם לסטודנט לדעתי אבל הם כבר קצת יותר גדולים וכבדים. את הזולים ביניהם ניתן למצוא בסביבות ה-3500 ש"ח והטובים יותר עולים בין 4500-5000 ש"ח ומעלה. בתחום זה אני מצטרפת להמלצות של Qttp .

אפשר לשלוח אליך חברים לסדנאות חינוך?

פורסם
  • מחבר

כמה יעלה איזה Netbooks נחמד?

פורסם

אני קניתי את הM912 של גיגה בייט ואני משתשמת בו יום יום כל היום.

עלה לי 3450 עם שני גיגה ראם ו160 גיה HDD

יש לו מסך 9 איטש והוא שוקל בערך קילו!

והמסך שלו פשוט חד בטרוף! (1200 על 768)

המסך הוא מסך מגע!

הסוללה מחזיקה בערך 3 שעות עם WIFI בלוטוס פועלים

ומה שעוד אהבתי בו זה שיש לו כניסה של PCI E (ואני עומדת לחבר לו מודם סלולרי...)

כאן ניתן לראות את המפרט שלו.

בארץ יש את הדגם עם המסך 1200 על 768 וHDD 160 GB

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Notebook/Products_Spec.aspx?ProductID=2835

פורסם
  • מחבר

מה זה עוזר שהמסך מגע.?? איזה אפליקציה יש לך שעובדת עם זה?

פורסם

סחתיין על הרעיון, אבל בכל זאת נא להוסיף את התקציב לכותרת. ;)

פעם שנייה.

פורסם

מה זה עוזר שהמסך מגע.?? איזה אפליקציה יש לך שעובדת עם זה?

דפדפן

one note

וכל תוכנה אחרת שמשתמשת בעכבר!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים