עבור לתוכן

אוזניות ל- iPod

Featured Replies

פורסם

אהלן,

בעוד מספר ימים אני אמור לקבל את ה- iPod Touch, יש לי כמה שאלות בנוגע לאוזניות ואשמח אם תוכלו לענות.

1. מה האיכות של האוזניות שמגיעות עם המכשיר? האם עדיף לחכות ולשמוע או שכדאי להזמין מראש אוזניות איכותיות יותר?

2. אני מעדיף אוזניות in-ear, הסתכלתי בעיקר על CX300 - CX500 של Sennheiser, מה ההבדל בין הדגמים השונים? האם הוא מהותי?

3. חשבתי להזמין את האוזניות מ- eBay אבל הבנתי שקיימים שם הרבה זיופים של Sennheiser, איך מזהים וממה כדאי להיזהר?

אשמח גם לשמוע המלצות ודעות בנוגע לאוזניות אחרות.

תודה מראש!

נ.ב. איך האוזניות in-ear של Sennheiser בפעילויות ספורטיביות כמו ריצה? למישהו יש ניסיון?

פורסם

ההבדל הוא האיכות, אם אתה מוכן לשלם בשביל הCX500 אז כדאי.

טיפ לקניה מאיביי בכלל וגם קשור לאוזניות זה לקרוא ביקורות של קונים ואם מישהו הזמין CX500 אתה יכול לשאול אותו אם הן מזויפות לפי נתונים שאני לא זוכר, וגם שים לב לפידבק החיובי שלו ולמספר המכירות.

אם ההבדל מהותי, סביר להניח, אבל אל תסתמך על זה מכיוון שאף פעם לא שמעתי את ה500, אם אתה רוצה חפש ביקורות.

למרות שיש עוד אוזניות שנקראות crossroads mylarone x3i שנמכרות בארץ ב100 שקל בערך במכירת חיסול על ידי סוכן של חנות מחול, והן טובות יותר מהCX300, אחרי שהמחליפות שלהן יצאו תוכל לשדרג אליהן במחיר סימלי, לדעתי ההבדל בינהן ל500 הוא קטן ולא שווה את הפרשי המחיר, שלא נדבר על המחליפות שקיבלו ביקורות חיוביות מאוד ממי שהספיק לקנות מהסטוק הראשון, אם אתה רוצה, צור קשר עם barlevix מהפורום.

עריכה: האוזניות שמגיעות עם המכשיר זוועתיות לדעתי, אני הייתי מזמין אוזניות אחרות, אבל אם אף פעם לא היו לך אוזניות טובות תוכל לחיות כמה ימים עם הבאנדל.

פורסם

לדעתי האוזניות שמקבלים עם האייפוד הם מצוינות, יש להם באס טוב מאוד(אני שומע בעיקר רוק ומטאל אז זה נחוץ לי).

אבל שמתי לב שפעם בחודשיים בערך הווליום שלהם יורד, כלומר שומעים חלש יותר. אבל ממש ממש קצת, לא משהו שתרגיש יותר מדי.

פורסם

באוזניות של האיפוד שומעים באסים טוב?

מצטער אבל זה ממש לא ככה.. כל שיר שמעמיס קצת יותר מהבאסים הרגילים נשמע זוועית וצריך להנמיך כדי שיהיה אפשר לשמוע אותו

המזל הוא שאין הרבה שירים כאלה (אבל כשיש פעם ב.. זה ממש מבבאס לדעת)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים