פורסם 2003 ביוני 1522 שנים היה לי בידע עם המורה שלי פשוט פגע בול בשאלות וידענו הכל אני מקווה ל90 (היה לי פיספוס קטן בחוק השבות :-\)
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים Ewingum, עזוב הסטוריה שנה הבאה! יש עוד שבועיים בלשון! וצריך להגיש פרויקטים בטכ"ם עוד השבוע!אבל זה לא מעניין אותי עכשיו... :smoke:....העיקר שהבגרות בהסטוריה מאחורינו!!!ד"א הלך לי מעולה! כתבתי 11 דפים ולא מרחתי יותר מדי... (מקווה ל 90-85)
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים יש היסטוריה עוד שנה הבאההתכוונת בעוד שנתיים (י"ב על החומר של י"א וי"ב) הלך ממש טוב חשבתי שבגרות זה הרבה יותר מלחיץ (זו הראשונה שלי) אבל ברגע שקיבלתי את המחברת נרגעתי. תגידו משהו בחר בעולם הזה חוץ ממני את השאלה עם הצהרת בלפור?
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים נראה לי שאצלנו עושים את ההמשך בי"ב. בשבילי נגמר זה לא לשמוע ולא זכור יותר כלום על שום צדוקים, יודה המכה-בי וכל הסלובקים
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים מה?? גם יש ב- יב' ?! אתם בטוחים..? ולשאלת yuvalkob - אני עשיתי את השאלה על הצהרת בלפור. ד"א לפני הבחינה הייתי כ"כ לחוץ...קשה לי לתאר במילים. אבל שקיבלתי את הטופס והתחלתי לענות על השאלות, שכחתי מכל הלחץ והתרכזת אך ורק בטופס הבחינה. אני מניח שבבגרות הבאה (בלשון) אני אהיה הרבה יותר רגוע
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים מחבר כוס עמאק לימודיםנמאס לי כבר..אוףףףף חנוכה שנה הבאתה אני הולך לחרוש...
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים איזו ח*א של בגרות בתע"י נדפקנו חזק שאלות מהת*ת היו איכשהו חירבשתי משהו בחלק ב'
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים התכוונת בעוד שנתיים (י"ב על החומר של י"א וי"ב) הלך ממש טוב חשבתי שבגרות זה הרבה יותר מלחיץ (זו הראשונה שלי) אבל ברגע שקיבלתי את המחברת נרגעתי. תגידו משהו בחר בעולם הזה חוץ ממני את השאלה עם הצהרת בלפור? לא אני מדבר על י"א הבית ספר שלכם מוזר ששש
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים חזרתי עכשיו מהבגרות , 2 בוחנות זקנות הייתה שאלה על המדינות שהשתתפו במלחמה וזה...רשמתי גרמניה vs. (כן רשמתי vs) בריטניה צרפת ורוסיה.... שכחתי את אוסטרוהונגריה ואת העותמנים.... ורשמתי בהצהרת בלפור שאחת הסיבות היו שעזר וייצמן פיתח את האציטון ובריטניה רצתה להודות לו אין מה לעשות...היסטוירה = קקה.
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים ורשמתי בהצהרת בלפור שאחת הסיבות היו שעזר וייצמן פיתח את האציטון ובריטניה רצתה להודות לו אין מה לעשות...היסטוירה = קקה. זה אל בדיוק אינטרס בריטי, יותר מניע, אבל לא משנה, העיקר שזה נגמר 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.