פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים שלום, קניתי LCD ואני רוצה לחבר אליה את המחשב. יש לי בכרטיס מסך גיפורס 9600 , יציאה אחת פנוייהחוץ מזאת שהמסך מחובר אליה) http://up27.siz.co.il/up2/zjy1zn1gzumn.jpg מישהו יודע איזה יציאה זאת? אני פשוט רוצה לקנות כאבל מהיציאה הזאת לRGB. תודה!
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים מחבר חחח כן תאמת שמתי לב לזה עכשיו אבל לא הייתי סגור אם זה שייך ליציאה הזאת או שלידה אז אני צריך כאבל DVI ל HDMI או RGB ? תודה
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים אם יש לך אופציה לHDMI זו תיהיה הבחירה הכי טובה.אתה לא יכול לחבר סתם ככה כבל אנלוגי ליציאה הזאת, כי היא דיגיטלית.ולכן אתה צריך HDMI.למה אתה מתכוון בכבל RGB? קומפוננט?אם כן, אתה תצטרך לעשות את זה דרך היציאה השלישית, הS-Video שהיא אנלוגית.
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים הוא רשם RGB בטעות כי הוא לא מכיר את שמות החיבורים. DVI ל HDMI יעשה את העבודה - הכי טוב
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים מחבר סבבה אני אלך על DVI לHDMI.ועל הטלוויזיה יש כניסה מאחורה של RGB\PC עם 15 פינים..לזה התכוונתי.
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים חשוב שתדע שלמרות שתאורטית HDMI הוא חיבור איכותי יותר לעומת VGA (דיגיטלי מול אנלוגי), בכל זאת בפועל כאשר מדובר בחיבור מחשב לטלויזיה לפעמיםעדיף דווקא VGA, משום שטלויזיות מסויימות תומכות ברזולוציה של המחשב דווקא בחיבור הזה, שלרוב גם מסומן כ RGB/PC. במקרים כאלה ייתכן שדווקא בחיבור ל HDMI תתקבל תמונה מעוותת.
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים חשוב שתדע שלמרות שתאורטית HDMI הוא חיבור איכותי יותר לעומת VGA (דיגיטלי מול אנלוגי), בכל זאת בפועל כאשר מדובר בחיבור מחשב לטלויזיה לפעמיםעדיף דווקא VGA, משום שטלויזיות מסויימות תומכות ברזולוציה של המחשב דווקא בחיבור הזה, שלרוב גם מסומן כ RGB/PC. במקרים כאלה ייתכן שדווקא בחיבור ל HDMI תתקבל תמונה מעוותת.זאת הייתה בעיה בטלוויזיות מסויימות - כיום היא איננה (לפחות בטלוויזיות בעלות שם)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.