עבור לתוכן

עזרה בבעיה טכנית ב- T61

Featured Replies

פורסם

היי יש לי בעיה קטנה ... הורדתי Partition Manager של Paragon כדי להוסיף מחיצה נוספת למערכת הפעלה (Vista Basic)

באמצע התהליך המחשב נכנס ל- Sleep Mode מתי שהיה כתוב בבירור על המסך שאסור לכבות, להתחיל מחדש וכד'... בכל מקרה כרגע יש מחיצה חדשה אבל המחשב מתחיל עם שתי הודעות שגיאה.

מכיוון שהמחשב דיי חדש ואין לי עליו כמעט כלום לא אכפת לי להתחיל מדף חלק... הבנתי שאמורה להיות מעין מחיצת שחזור או אתחול שיש בה את מערכת ההפעלה וכל הדרייברים, רק שאני לא ממש מוצא את זה.

חיפשתי ב - ThinkVantage אבל מצאתי רק אופציות של שחזור מקובץ (לא עשיתי קובץ גיבוי דרך התוכנה הזו) ..

תודה מראש

רון.

עדכון: מצאתי את האופציה הזו של השחזור למצב מפעל ב- ThinkVantage, אבל על ההתחלה של התחהליך היה כתוב "prepairing hard drive" ודקה אח"כ בערך זה כתב לי שהתליך נכשל ... כשיצאתי מזה והפעלתי את המחשב מחדש כתוב לי על המסך "Missing Operation System" ... עכשיו אני גם לא יכול להפעיל מחדש את המחשב וגם לא יכול לבצע שחזור.. מה עושים?

פורסם
  • מחבר

בעקרון כן... קניתי מארה"ב אני רק צריך "להחיל" את האחריות ... התקשרתי היום ל IBM הבטיחו שיחזור נציג, לא חזר (בנתיים כבר נרדמתי).

נקווה לטוב מחר.

פורסם

הכי פשוט - תבקש מהמעבדה שישחזרו לך את הדיסק הקשיח.

כנראה שנדפק ה-Partition Table, לא מכיר דרך לתקן את זה בצורה פשוטה.

פורסם

לא הכנת תקליטורים כשקיבלת את המחשב?

פורסם

יכול להיות שאתה צריך להגדיר את המחיצה של מערכת ההפעלה כאקטיבית.

תעשה BOOT למצב דוס עם דיסק של ויסטה או כל כלי אחר ותגדיר את המחיצה כ ACTIVE עם DISKPART.

אם יש לך תוכנת PARAGON שהיא BOOTABLE אז אתה יכול לבצע את זה גם דרך התוכנה.

פורסם

אתה יכול לבקש שישלחו לך דיסקי שחזור, שמהם תוכל לשחזר את המערכת ואת המחיצה החבויה שנפגמה (אם אכן זה מה שקרה). הדיסקים נשלחים תוך 10 ימים ללא עלות מצד הלקוח, כל עוד המחשב באחריות.

פורסם

יש לי גם T61

איך אני עושה דיסק שחזור לווינדוס +דרייברים ?

תודה .

פורסם

לוחץ על הכפתור הכחול ובוחר ב Rescue & Recovery, ומשם ב Create Rescue Discs. זה מאוד פשוט. זה גם מופיע בתפריט התוכניות תחת ThinkVantage

פורסם

תודה :xyxthumbs:

פשוט מחקתי את הונטג הזה ...

אני מתקין את זה מחדש עכשיו

תגיד אפשר לעשות גיבוי עם CD או שחייב DVD ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים