עבור לתוכן

ה PS3 יודע להוריד רזולוציה פר פריים כל מנת להימנע מגימגומים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא חייב FHD בשביל להינות מ PS3. לי יש "רק" HD READY ו"רק" 37 אינץ' ואני נהנה מכל רגע. מאז שרכשתי את קונסולה אני כמעט ולא משחק במחשב. בנוסף, ההשקעה על הטלוויזיה משתלמת גם בצפייה בסרטים וסדרות באיכות HD, עולם אחר לגמרי.

"אם ואם ואם ואולי ואני אחכה ונראה מה יקרה ונחכה שירדו מחירים" וכו - בסוף תקנה קונסולה כשהדור הבא יצא. משום מה יש לי תחושת בטן שליביו צדק בהצהרה שלו, ה PC וה WII נבחרו בגלל סיבה אחת, ה"חיסכון" (לא נקרא לזה גניבה בשביל לא להעליב אותך) ברכישת משחקים עקב היותן פרוצות, ה"עלות/תועלת" הכי גבוהה שיש - לא?

השוק בארץ בנוי בדיוק ל"לקוחות" כמוך ובגלל זה הוא לא ישתנה לעולם. תמשיך להמתין ואנחנו נמשיך להינות ממשחקים איכותיים שבחיים לא ישוחררו ל PC. ובנימה זו אני חוזר לשחק ב RATCHET&CLANK.

• תגובות 54
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם אני משחק על טלוויזיית HD READY של 40 אינטש ואני גם נהנה מכל רגע. לא הייתי צריך להשקיע על הטלוויזייה במיוחד כי כבר הייתה לי אותה לפני, וזה נכון להשקיע בטלוויזיית HD גם בשביל הסרטי HD, שזה באמת עולם אחר לגמרי.

גם אני לא חיכיתי וחיכיתי לדגמים החדשים של הPS3 שיוצאים היום ה-80GB וה-160GB שדרך אגב יש להם גם CPU וגם GPU 65 ננומטר, ישר קניתי את גירסת ה40GB שהייתה אז העדכנית ביותר לארץ\אירופה, כמובן שאולי יהיו ירידות מחירים ואולי יצאו דגמים חדשים אבל אנ לא הולך לחכות שניםכדי לקנות קונסולה ונגיד והייתי מחכה אז אולי אחרי שנה כבר יבואו הקונסולות של הדור הבא.

פורסם

קרירין , תפסיק לחפש תירוצים.

משחקים וסרטיי בלו ריי יש כבר בבלוקבאסטר (אתה רוצה ? פעם הבאה אני אצלם ואעלה לפה , סניף נווה אמירים בהרצליה)

ליביו

פורסם

גם אני משחק על טלוויזיית HD READY של 40 אינטש ואני גם נהנה מכל רגע. לא הייתי צריך להשקיע על הטלוויזייה במיוחד כי כבר הייתה לי אותה לפני, וזה נכון להשקיע בטלוויזיית HD גם בשביל הסרטי HD, שזה באמת עולם אחר לגמרי.

גם אני לא חיכיתי וחיכיתי לדגמים החדשים של הPS3 שיוצאים היום ה-80GB וה-160GB שדרך אגב יש להם גם CPU וגם GPU 65 ננומטר, ישר קניתי את גירסת ה40GB שהייתה אז העדכנית ביותר לארץ\אירופה, כמובן שאולי יהיו ירידות מחירים ואולי יצאו דגמים חדשים אבל אנ לא הולך לחכות שניםכדי לקנות קונסולה ונגיד והייתי מחכה אז אולי אחרי שנה כבר יבואו הקונסולות של הדור הבא.

THATS THE SPIRIT :xyxthumbs:

פורסם

לא חייב FHD בשביל להינות מ PS3. לי יש "רק" HD READY ו"רק" 37 אינץ' ואני נהנה מכל רגע. מאז שרכשתי את קונסולה אני כמעט ולא משחק במחשב. בנוסף, ההשקעה על הטלוויזיה משתלמת גם בצפייה בסרטים וסדרות באיכות HD, עולם אחר לגמרי.

"אם ואם ואם ואולי ואני אחכה ונראה מה יקרה ונחכה שירדו מחירים" וכו - בסוף תקנה קונסולה כשהדור הבא יצא. משום מה יש לי תחושת בטן שליביו צדק בהצהרה שלו, ה PC וה WII נבחרו בגלל סיבה אחת, ה"חיסכון" (לא נקרא לזה גניבה בשביל לא להעליב אותך) ברכישת משחקים עקב היותן פרוצות, ה"עלות/תועלת" הכי גבוהה שיש - לא?

השוק בארץ בנוי בדיוק ל"לקוחות" כמוך ובגלל זה הוא לא ישתנה לעולם. תמשיך להמתין ואנחנו נמשיך להינות ממשחקים איכותיים שבחיים לא ישוחררו ל PC. ובנימה זו אני חוזר לשחק ב RATCHET&CLANK.

היו לי הרבה סיבות לקנות את הWII

קודם כל אני אוהב את נינטנדו ומשחקים של נינטנדו עצמה מהשנים האחרונות תימצא רק על קונסולות של נינטנדו

ובRATCHET&CLANK שיחקתי בכל הסדרה על הPS2 עד שהסדרה עברה לPS3

באמת שאני לא מרגיש צורך מיוחד בלשחק בחדש כרגע

אם כבר LBP מעניין אותי יותר אבל אין רשימה מספיק גדולה של משחקי PS3 שאני ירוץ בגללה כרגע לקנות PS3

ודרך אגב גם 32 HD READY סביר יקר מבחינתי כרגע

בארץ פשוט שוחטים במחיר

קרירין , תפסיק לחפש תירוצים.

משחקים וסרטיי בלו ריי יש כבר בבלוקבאסטר (אתה רוצה ? פעם הבאה אני אצלם ואעלה לפה , סניף נווה אמירים בהרצליה)

ליביו

יופי אבל הכל צריך להסתדר מבחינת כמות ומחיר שאני יקנה PS3

אני לא ילך לקנות קונסולה כזאת לחבר אותה ל20 שלי

פורסם

ודרך אגב גם 32 HD READY סביר יקר מבחינתי כרגע

בארץ פשוט שוחטים במחיר

יופי אבל הכל צריך להסתדר מבחינת כמות ומחיר שאני יקנה PS3

אני לא ילך לקנות קונסולה כזאת לחבר אותה ל20 שלי

צודק, קודם קונים טלוויזייה איכותית ואח"כ PS3

פורסם

מצטער אבל GTP, The Darkness, Marvel Ultimate Alliance, Ninja Gaiden הם משחקים מאוד פשוטים מכול בחינה.

וחוץ מזה אני לא מבין מה ההתלהבות של לשחק על FULL HD?

יש לי PS3 בעבודה שמחובר לטלויזיה 1080 FULL HD ואני לא יושב שם ואומר וואו איזה שינוי מהטלויזיות הרגילות (החדשות כמובן).

אז אני לא רואה סיבה להשקיע 2000 יורו בלקנות לי מסך LCD חדש.

(כן כן אז יש לי מקרן HD בבית אבל עדיין זה לא מוצדק להשקיע כמויות כאלו של כסף רק בשביל ה HD שדרך אגב הוא לא פחות ולא יותר מטריק שיווקי כי בימיינו כבר יש את היכולת ליצור טלוויזיות עם רזולוציות הרבה יותר גבוהות מ 1080... אני יביא קישור אם צריך)

פורסם

ה HD שדרך אגב הוא לא פחות ולא יותר מטריק שיווקי כי בימיינו כבר יש את היכולת ליצור טלוויזיות עם רזולוציות הרבה יותר גבוהות מ 1080... אני יביא קישור אם צריך)

חח טלוויזיות אתה יכול ליצור בכל רזולוציה, זה לא ממש הגורם המגביל כאן. (מהסיבה הפשוטה שתיאורטית אתה לא באמת מוגבל בגודל המסך)

הגורם המגביל הוא הכמות והדרך שאתה מעביר את המידע לטלוויזיה... דרך הכבלים, ודרך השידור עצמו ועוד כל מיני גורמים..

זה שאפשר ליצור טלוויזיות עם רזולוציות גדולות מה1080p לא הופך את HD ל"טריק שיווקי".

פורסם

בטח שכן כי טלויזיות LCD שהם HD READY (כמו שהם אוהבים כול כך לכתוב) עולות כמעט פי שתיים מאותם טלויזיות בלי HD READY.

ואין הבדל כזה משמעותי בשביל היצרן.

פורסם

אבל זה ככה בכל דבר בעולם בלי קשר לHD או לטלוויזיות בכלל...

כמה עולה היום כרטיס מסך מלפני שנתיים? 300 שקל? וכמה עולה כרטיס חדש? 1000 שקל?

כמה כבר ההבדל בעלות ייצור? הרבה פחות...

אי אפשר לקרוא לזה גימיק שיווקי בגלל שאין הבדל ליצרן, אפשר לקרוא למשהו גימיק שיווקי אם אין לו השפעה על הצרכן.

אבל במקרה הזה יש הבדל ענק בין HD לSD לצרכן, ולכן זה לא גימיק שיווקי.

פורסם

מצטער אבל אני לא רואה את ההבדל הענקי בשביל הצרכן... חוץ מזה שהעלו את הצבע יותר גבוהה (שאגב אתה יכול לעשות אותו הדבר בטלויזיה הרגילה שלך).

ושהעלו את הרזולוציה שלא ממש משנה רוב הזמן כי מעט מאוד דברים תומכים בזה וגם כשזה נתמך צריך להתרכז לראות את ההבדל...

פורסם

אתה לא רואה את ההבדל בין שידור HD לSD? ???

מה הקשר לצבע? ההבדל ברזולוציה הוא עצום, ואם אתה לא רואה את ההבדל אז הבעיה אצלך.

או שמשהו אצלך לא מחובר נכון ואתה לא מקבל HD...

חוץ מזה שהקטע שאין תכנים נכון רק לארץ, בארה"ב ואירופה הכל כמעט משודר בHD.

וגם בארץ כבר יש יחסית הרבה דברים - סדרות וסרטים ביס והוט.

פורסם

כל הרעיון של להוריד רזולוציה נשמע נחמד אבל אני לא מבין איך הוא ישים.

אצלי הPS3 מחובר למקרן FULLHD. כשאני מכניס משחק 720p כמו GTA4 (ויוצא מהתפריט שהוא ב1080p) המקרן "מתרסט" ולוקח לו כמה שניות עד שהתצוגה עולה ובצד שמאל כתוב 720p. אם משחק כל הזמן יחליף לי רזלוציות - המקרן פשוט לא יצליח להציג שום דבר.

הדרך היחידה שהגיונית היא שהPS3 מרנדר את התמונה לפחות מ1080p ואז מותח אותה כדי לשדר אותה ב1080p. וזה בטוח עולה בביצועים.

פורסם

אתה לא רואה את ההבדל בין שידור HD לSD? ???

מה הקשר לצבע? ההבדל ברזולוציה הוא עצום, ואם אתה לא רואה את ההבדל אז הבעיה אצלך.

או שמשהו אצלך לא מחובר נכון ואתה לא מקבל HD...

חוץ מזה שהקטע שאין תכנים נכון רק לארץ, בארה"ב ואירופה הכל כמעט משודר בHD.

וגם בארץ כבר יש יחסית הרבה דברים - סדרות וסרטים ביס והוט.

טיפ טיפה הגזמתה, רק סביבות ה10% מהערוצים בכבלים בארה"ב משודרים בHD.

פורסם

יכול ליהיות שהגזמתי.. לא באמת בדקתי מה משודר שם בHD, אבל האמת ש10% יכול ליהיות המון.

השאלה איזה ערוצים אלה, אם נגיד יש לך 100 ערוצים בממיר, מתוכם 10 בHD, אם זה ה10 שאנשים צופים

בהם זה די הרבה. הרי בכמה ערוצים כבר אתה צופה בקביעות? בסביבות ה10-15 כנראה, לא?

תאר לך שכולם היו HD, זה לא הרבה מכלל הערוצים, אבל זה עדיין רוב התוכן שאתה צופה בו.

אבל יכול ליהיות שאני טועה, זה רק מה שנראה לי הגיוני.... בכל מקרה, זה לא קשור לדיון.

וytoledano, אם הם עשו את זה, ובדקו את זה, אז כנראה שעם טלוויזיה זה עובד :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים