עבור לתוכן

צריך מידע בקשר ל AGP*8

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע האם המבנה של הסלוט בחדש יהיה שונה לגמרי כמו בין 2 ל- 4, או כמו השינוי בין 1 ל- 2. כלומר האם כרטיסים של AGP*4 יתאימו ל- 8 וההפך.

הסדרה החדשה של Gforce תיהיה מבוססת AGP*8? תתאים לסלוט AGP*4?

פורסם

הgf4 בינתיים עובד על agp4 אולי בעתיד ישפרו גם את זה.........

פורסם

אתה באמת חושב שnVidia יוציאו כרטיס שתומך רק בלוחות תומכי agp x8 שלא ברור מתי יצאו?

זה יהיה ממש התאבדות מצידם...

פורסם

יש כל מיני טכנולוגיות חדשות בדרך והמחשב שנקנה בעוד שנה - שנתיים לא יהיה דומה למה שיש לנו היום. עדיין אם אתה חייב מידע על טכנולוגיה חדישה כמו AGP*8 עדיף שתחפש את המידע באתרים בחו"ל ולא כאן. לא כי אנשים לא יודעים, אלא פשוט כדי שהמידע שלך לא יהיה מבוסס על שמועות ודברים לא נכונים.

פורסם

ובחו"ל זה לא שמועות?

אנחנו מתבססים על השמועות מחו"ל שלא יודע על מה הם מתבססות

פורסם

ובחו"ל זה לא שמועות?

אנחנו מתבססים על השמועות מחו"ל שלא יודע על מה הם מתבססות

אני לא מדבר על פורומים בחו"ל אלא על אתרי חומרה כמו TOMS HARDWARE או האתרים של יצרניות לוחות אם שכבר התחילו לשלב את ה-AGP*8 בלוחות האם שלהם.

זה משהו שנתמך על ידי הצ'יפסט ולכן אני מאמין שאפשר למצוא על זה מידע מוסמך באתרים של VIA, SIS ואולי גם AMD.

פורסם

ה VIA KT400 יתמוך בזה ועוד כמה פיצ'רים...

פורסם
  • מחבר

דווקא מצאתי קצה חוט באתר של INTEL, רציתי לראות אם הגריבלדי יכול לתמוך בשינוי BIOS, שם אמרו שההבדל המהותי הוא הכפלה של הספק החשמל. הם לא אמרו אבל יותר (זה היה לפני חודש). :o

פורסם

במילה אחת: לינק - http://www.intel.com/technology/agp/downloads/agp8x09.pdf

ובתימצות:

יהיו לוחות שיתמכו גם ב 4X וגם ב 8X, ויהיו כאלה שרק ב 8X .

אוף ! יותר מדי עמודים לקרוא בפורמט המעיק PDF >:(

פורסם

אבל הוא תימצת את זה.....

חלק יעבדו גם ב4 וגם ב8 וחלק רק ב8..........

פורסם

אבל הוא תימצת את זה.....

מישהו שקורא עד הסוף...

פורסם

אבל הוא תימצת את זה.....

מישהו שקורא עד הסוף...

כולנו קראנו עד הסוף אבל יש אנשים שהם "ראש גדול" ורוצים לראות גם את המקור. והתברר שהמקור הוא קובץ PDF עם כמות עמודים שלא מביישת ספר מתמטיקה בתיכון וממש אין לי סבלנות לקרוא את כל זה כרגע למרות שזה מעניין :lol: :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים