עבור לתוכן

חושב לקנות קונסולה, כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

חשבתי לקנות XBOX360 או PS3 ויש לי כמה שאלות...

אין לי טלויזית LCD וחשבתי לחבר את הקונסולה למסך המחשב (דרך כבל HDMI-DVI) אבל הרזולוציה של המסך היא 1050X1680, האם זה ישפיע איכשהו על חוויית המשחק? הכל יעבוד כרגיל?

השאלה השניה היא החיבור לאינטרנט (אחת הסיבות שאני מעדיף PS3, כי לא צריך לשלם כסף על החשבון), אני חייב להתחבר בעזרת חיבור אלחוטי? אין אפשרות לחבר כבל רשת?

תודה

פורסם

לא תיהיה שום פגיעה - אבל המשחקים ירוצו ב720P או 1080i ולא ב1080p (שלא נתמך גם ככה ע"י רוב המשחקים).

במקרה של PS3 אתה חייב לוודא שהמסך תומך בתקןHDCP או שלא תראה כלום.

בקשר לשאלה השניה שלך - הPS3 כמובן בא עם חיבור רשת חוטי בנוסף לאלחוטי.

ליביו

פורסם
  • מחבר

באינטרנט כתוב שהוא תומך אבל על הקופסא כתוב HDCP READY.... האם זה אומר שהוא תומך?

ונגיד שאני יראה את המשחקים ב720P, איך זה יתבטא במסך? הכל ימרח? או שיהיו קוים שחורים בצדדים או למעלה....

עריכה: בנוסף לכך אשמח להמלצה למשחק עם שעות משחק מרובות =] תנו המלצות ואני כבר יחליט, הסגנון לא ממש משנה

פורסם

לפי מה שנשמע - תומך , מה הדגם המדויק של המסך?

בקשר לתצוגה - שום דבר לא ימרח , שום קווים שחורים ולא נעליים.

אני משתמש במסך ASUS 22 בעל אותה רזולוציה ובכמה פעמים שחיברתי אליו את הPS3 ראו פשוט מצוין.

משחקים שיתנו שעות של הנאה:

GTA4 , BURNOUT PARADISE, RATCHET & CLANK ו NINJA GAIDEN , זה ככה בשלוף.

ליביו

פורסם

משחקים שיתנו שעות של הנאה:

GTA4 , BURNOUT PARADISE, RATCHET & CLANK ו NINJA GAIDEN , זה ככה בשלוף.

ליביו

UNCHARTED - המשחק הכי טוב ששיחקתי ב PS3 עד היום.

פורסם

הוא ביקש משחק ארוך ולכן לא ציינתי אותו

פורסם

לא שמתי לב, אבל בכל מקרה הוא לא מאוד קצר והמשחק הכי מהנה ששיחקתי בשנים אחרונות, אז ההמלצה בעינה עומדת.

פורסם

כמה שUncharted קצר הוא שווה כל כך, משחק מעולה, גרפיקה מעולה, משחקיות מעולה, עלילה מעולה.. צריך עוד משחקים שכאלה.

ואם אתה מתכנן לעשות לו 100% בTrophies הוא לא יהיה קצר, בכלל לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים