עבור לתוכן

שאלה בקשר לRAM - שדרוג

Featured Replies

פורסם

קיצר יש לי עכשיו 2 ג'יגה ראם ויש לי כמה שאלות על תוספת ראם ואם זה כדאי בכלל. אז ככה:

1. יש לי כרגע 2GB RAM של G.SKILL DDR2 800MHZ דגם NT בשני סטיקים. אם אני לא אוכל להשיג עוד שני סטקים זהים, זה משנה אם זה דגם אחר של G.SKILL שגם יהיה 800MHZ? ז'תומרת אין בעיה של תאימות אם זה לא אותו דגם? ואם זה חברה אחרת? שלא יהיה לי מסכים כחולים ובעיות בגלל זה

2. יש לי כרגע CL5. אם אני משיג דגם אחר שהוא CL4 זה לא יעשה בעיות שזה עובד ביחד?

3. אין בעיה עם 4 סטיקים בOC למעבד כל עוד הזכרונות לא בOC נכון?

4.משנה אם אני שם עוד סטיק של שני ג'יגה במקום עוד שניים של ג'יגה כל אחד? מבחינת DC אולי?

5. יש טעם בכלל לשדרג ל4 ג'יגה ראם? זה יתן לי תוספת ביצועים במשחקים? המחשב יעלה/יעבוד מהר יותר? משהו? אני משתמש בXP 32BIT אם זה משנה

דרך אגב מה שיש לי עכשיו זה זה:

http://newgskill.web-bi.net/bbs/view.php?id=g_ddr2&page=1&sn1=&divpage=1&category=3&sn=off&ss=on&sc=on&select_arrange=headnum&desc=asc&no=117

ומה שאני כנראה אקנה זה זה:

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=31

אלא אם יש לכם הצעה אחרת יותר טובה. וזה יהיה בסדר אם זה חברה אחרת נניח OCZ?

אם אני באמת שם עוד ראם, כדאי לי לעבור לויסטה 64 BIT?

אם זה משנה אז המפרט שלי:

E7200@3.4GHZ

IP35-E

HD4850

G.SKILL 2GB DDR2 800MHZ CL5 NT

WD 3200AAKS

NZXT APLHA

NZXT PP500W

תודה רבה לעוזרים

פורסם

1-הזיכרונות יעבדו לפי הזיכרון הכי איטי מבחינת ביצועים במידה והם לא זהים,אבל בעיות לא אמורות להיות.

2-כמו שאמרתי למעלה זה יעבוד לפי זיכרון הכי איטי,בעיות לא אמורות להיות.

4-בכזאת כמות של זיכרון DC לא מורגש,לכן תעשה פשוט שיקול כלכלי זה מה יותר זול.

5-כן ביום המשחקים מאוד תובענים בדרישות וזה בהחלט יעזור,אבל שים לב 32BIT מזהה רק 3 גיגה רק 64היט מזהה 4 גיגה לכן כדי לך לשדרג את המערכת הפעלה קודם.

פורסם
  • מחבר

1-הזיכרונות יעבדו לפי הזיכרון הכי איטי מבחינת ביצועים במידה והם לא זהים,אבל בעיות לא אמורות להיות.

2-כמו שאמרתי למעלה זה יעבוד לפי זיכרון הכי איטי,בעיות לא אמורות להיות.

4-בכזאת כמות של זיכרון DC לא מורגש,לכן תעשה פשוט שיקול כלכלי זה מה יותר זול.

5-כן ביום המשחקים מאוד תובענים בדרישות וזה בהחלט יעזור,אבל שים לב 32BIT מזהה רק 3 גיגה רק 64היט מזהה 4 גיגה לכן כדי לך לשדרג את המערכת הפעלה קודם.

טוב תודה אבל בשאלה 2 שאלתי בקשר לתזמוני הזכרונות וענית לי שיעבוד במהירות של הזכרונות האיטיים. מה הקשר? אני מתכוון אם על AUTO זה יקב עאת אותם תזמונים ולא יעשה בעיות? אם צריך לקבוע תזמונים זה גם לא בעיה אני יכול לעשות את זה בביוס בשניה. העיקר שיעבוד טוב.

בכל אופן אפשר איזה באנץ' שמראה את השיפור ביצועים של התוספת ראם בבקשה? כי אין לי כח לגבות את כל המידע שלי (ויש לי מלא מידע לגבות), לפרמט ולהתקין ויסטה, ועוד לשלם איזה 250 שקל, ואחרי כל זה לא יהיה שיפור ביצועים.

תודה

פורסם

בשביל לחסוך את כל השאלות...... מה המטרה שלך בתוספת זיכרון?

לי למשל (ראה מפרט בצד) יש 2GB ואני מסתדר יופי, אין לי בעיות עם משחקים/ישומים כלשהם.

פורסם
  • מחבר

המטרות שלי לתוספת ראם:

א. שהמחשב יעלה וירוץ מהר יותר אם זה יעזור לזה (כי נניח ב1GB לעומת 2GB יש הבדל מורגש בזמן שהמחשב עולה ומגיב לכל פעולה)

ב. המטרה בעיקרית - שמשחקים ירוצו קצת יותר טוב. נניח בWARHEAD בשטחים פתוחים גדולים הFPS יורד ואני מניח שזה בגלל חוסר בראם

אז אתם חושבים שיהיה תוספת ביצחעים ושהיא שווה 250 שקל וכאב ראש לגבות מלא מלא ולעבור לויסטה או שאין טעם?

פורסם

תשמע, 2GB זה די והותר. אם אתה רוצה תוכל להוסיף עוד 2GB, אך אין טעם רק בגלל זה לעבור למערכת הפעלה 64bit.

פורסם
  • מחבר

תשמע, 2GB זה די והותר. אם אתה רוצה תוכל להוסיף עוד 2GB, אך אין טעם רק בגלל זה לעבור למערכת הפעלה 64bit.

בסדר תודה אני עובר לVISTA 64BIT ומוסיף עוד שני ג'יגה. תודה למי שעזר בכל אופן

פורסם

אני זוכר פעם משתמש דיווח על שיפור עם 4 גיגה,לא הצלחתי למצוא את הפוסט הזה פה,אבל במשחקים ,זה תלוי גם בשאר החלקים,זיכרון לבד לא יעשה את העבודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים