עבור לתוכן

עזרה ב - OC ל - e8400

Featured Replies

פורסם

שלום...

עשיתי OC למעבד שלי ויש לי כמה שאלות. כרגע ה FSB הוא על 440 והמתח של המעבד הוא - 1.31 ותוך כדי המעבד עובר בדיקת יציבות ב - OCCT, עכשיו הטמפ' במאמץ נעה בין 58 - 64 שרוב הזמן הטמפ' היא - 60, עם קפיצות קטנות ל - 61,62,63,64 ... והמתח של הזיכרונות הוא 2.00, עכשיו רציתי לשאול אם הטמפ' בסדר.. כי אני לא רוצה שהמעבד יישרף או שייגרם נזק כלשהו...

תודה לעזורים...

פורסם

בסדר גמור. תציב לך רף למשל 70 מקסימום שבמקסימום עם TAT למשל שמעמיסה יותר מOCCT. אל תשכח שבשימוש יומיומי אתה לא תגיע לרמות כאלו של עומס על המעבד.

פורסם
  • מחבר

ויש לי עוד שאלה, חיברתי את כבל החשמל של המאוורר של הוונדטה לחיבורי הספק במקום הלוח, זה אמור לגרום למאוורר לעבוד במקס' שלו נכון?...

וכרגע הבדיקה ב - OCCT היא כבר שעה ו 10 דקות, ללא הודעות שגיאה ואו קריסה, זה אומר שהמערכת יציבה?..

ותודה על העזרה שלך...

פורסם

1. כן, כל עוד מדובר במחבר סטנדרטי של 12V+.

2, כן אין שום סיבה שלא.. אם אתה מעוניין לקבל מרווח ביטחון טוב יותר אתה יכול לנסות את TAT, חזקה יותר.

פורסם

גם occt עושה את העבודה כמו שצריך:)

אם אתה ממש רוצה להיות בטוח ולהיות שקט עם עצמך תעשה בדיקה גם עם tat.

אבל בינתיים הכול נראה טוב מאוד, תמשיך לעלות בקפיצות קטנות כמו שהוא אמר תקציב לך ידע לא לעבור את ה70 מעלות.

בהצלחה:)

פורסם
  • מחבר

כרגע אני על FSB 440 ומתח 1.32 והמעלות במאמץ בתוכנה OCCT הן 65 - 68, זה בסדר??.. וכשאני נותן עוד קפיצת מתח הטמפ' עולה ל 70.. זה בסדר יחסית לקירור "ונדטה 2" ?? כי נתקעתי ב 3.960 ..

אז בקיצור ההגבלה שלי כרגע היא רק הטמפ', מה ניתן לעשות כדי להוריד אותה?... יכול להיות שהקירור לא מורכב טוב?...

תודה לעזורים...

פורסם

70 מקסימום? או יותר מ70? ואתה מתכוון למאמץ עם OCCT אני מניח.. כן?

אם זה עולה למקסימום של 70 אז אתה עדין בסדר. תמתח את הOC עד לגבולות שלו..

פורסם
  • מחבר

70 מקסימום? או יותר מ70? ואתה מתכוון למאמץ עם OCCT אני מניח.. כן?

אם זה עולה למקסימום של 70 אז אתה עדין בסדר. תמתח את הOC עד לגבולות שלו..

כרגע אני מגיע ל 65 - 68 מעלות ב FSB 440, מתח 1.32..

עכשיו הבעיה היא, כשאני נותן עוד קפיצת מתח כדי להגיע ל 445 הטמפ' מגיעות כבר ל - 70, אז מה ניתן עוד לעשות כדי להוריד אותם ?? הוונדטה לא אמור להגביל אותי כ"כ מהר נכון??, כי כרגע רק הטמפ' מגבילות אותי... מה ניתן לעשות??.....

תודה..

פורסם

א. שנה את הכותרת לאינפורמטיבית יותר.

ב. אתה מנטר את הטמפ' בעזרת RealTemp, כן?

פורסם
  • מחבר

א. שנה את הכותרת לאינפורמטיבית יותר.

ב. אתה מנטר את הטמפ' בעזרת RealTemp, כן?

כן..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים