עבור לתוכן

OC למעבד ישן + מאורר

Featured Replies

פורסם

מכיוון שמה שיש לי כרגע עוד מתפקד לא רע, אני שוקל לשדרג לו כרטיס מסך ולעשות OC.

כמו שאפשר לראות במפרט בצד, יש לי מעבד E6400 (מלפני שנתיים וחצי), ועכשיו אני תוהה כמה אוברקלוק אני בכלל יכול לעשות לו, מבלי לסכן אותו יותר מדי?

אני לא מחפש למתוח את הגבול שלו, פשוט לקבל האצה קלה כאשר אני משתמש בו בעריכת וידאו ומשחקים (אני גם מתכוון לשדרג כרטיס מסך, ככה שלפחות במשחקים אני אהיה בסדר).

ואז כמובן אני רוצה לשדרג ולקנות מאוורר אחר למעבד. פעם קיבלתי המלצה חמה על טייפון, אבל הבנתי שיש היום הרבה יותר טובים ממנו.

על איזה מאוורר אתם ממליצים לדגם הזה? אני לא מחפש משהו של 300-400ש"ח, חשוב שלא ירעיש, ושעדיין יהיה יעיל. בעריכה וידאו לפעמים נראה לי שהוא כמעט נחנק והחדר הופך לכבשן.

והאם אתם ממליצים להחליף את המאוורר של המארז שמגיע ביחד עם המחשב? לפעמים נראה לי שהוא לא עושה משהו חוץ מלתפוס אבק אז אני שוקל להחליף אותו בחדש ולהוסיף עוד אחד בצד של המחשב.

אז לסיכום:

1. עד כמה מומלץ להאיץ את E6400 ? (טווח)

2. איזה מאווררים למעבד מומלצים בשביל OC קטן, ועדיין לשמור על טמפרטורות הגיוניות?

3. להחליף את המאוורר של המארז הקיים, ולהוסיף מאוורר צדדי נוסף. יעיל או בזבוז כסף?

תודה מראש, וחג שמח

פורסם

1. תקרא את המדריך שבאתר ותתחיל לפעול, תגיע לאן שתגיע- אי אפשר לצפות מראש דברים כאלו.

2. תלוי בתקציב. למשל AC Freezer 7 Pro או Scythe Katana II.

3. אין טעם להחליף מאוורר אם הוא עושה את העבודה, בנוגע למאוורר הנוסף- תלוי כמה מאווררים יש לך והיכן הם נמצאים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים