פורסם 2008 בספטמבר 2617 שנים היי..יש לי את העכבר MX 518 כבר משהו כמו שנתיים +-אני מרבה לשחק במשחקי פעולה כמו CS וכו', ואף פעם לא הייתה לי בעיה של "בריחת העכבר" זאת אומרת שהרגשתי שהעכבר עף לי כתוצאה מsensivety גבוה \ נמוךתמיד לאחר זמן מסוים אחרי עבודה במחשב אתה מרגיש את העכבר נוח ועובד לך ביד ולא בורח בסגנון כזה,זה אף פעם לא קרה לי לפניכן,ישנה אפשרות שזו פתאום בעיה בעכבר של דיוק?לאחרונה גם החלפתי את הפאד מ QCK MINI ל QCK רגיל.תודה.
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים מחבר לא הבנתי.יש לך בעיה בדיוק של העכבר?הבעיה היא זה שיש בMX518 שלוש לחיצות אם אני לא טועה, אף פעם לא הייתה לי בעיה שהרגשתי "לא נוח" עם המהירות של העכבר, ופתאום אני צריך לשנות כל הזמן כי כל פעם אני מרגיש שהעכבר זז מהר מידי או לאט מידי , האם יש דרייברים לעכבר הזה? האם הוא נדפק אחרי שנתיים שהוא יציב ונורמלי?
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים זה גם קרה לי פעם(עם G5 וגם עם MX518) זה לא בעיה זה ככה..פתאום נראה לך מהיר..ואז אחרי כמה זמן זה איטי..למשל אני עובד במחשבים בבצפר..ואז חוזר הביתה ולכמה דקות העכבר ממש מהיר לי..אני חושב שזאת רק שאלה של הסתגלות
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים היה לי בעייה עם ה העכבר הלייזר שהיה לי RX1000 ב MX518 לא קרה לי אולי בגלל שהוא יחסית חדש
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים יש לו את התוכנה set point, שם אפשר לקבוע את הרגישות. תשים מה שמתאים לך ותדאג רק שהתוכנה תפעל ברקע (שיהיה את האייקון שלה בצד ימין/שמאל למטה) כדי שהרגישות שבחרת תופעל.
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים אולי ה USB RATE שלך נמוך ?אני משתמש ב 1000 HZ אם אני משתמש בפחות אז העכבר פועל בצורה לא חלקה מספיק בשביל משחקים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.