עבור לתוכן

אלבומי הבי מטאל\ רוק....

Featured Replies

• תגובות 88
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

likantrop- אתה הורג אותי עם הרשימות האלה.... אני אעבור על זה מחר....

ולא שאף פעם לא שמעתי את השם "אריה", פשוט מחצי שיר שהשמיעו לי זה נשמע לי רועש מידי ולא בסגנון שלי.... אני מעדיף יותר את הסגנון הישן והקלאסי של ההבי מטאל, ורצוי עם מבטא בריטי :)

וכבר כתבתי- גראג' זה לא ממש הסגנון שלי... אני אוהב את מאסטר אוף פאפטס, חצי מהאלבום השחור, והשאר נשמעים לי יותר מידי רעש- אפילו שזה רק מטאליקה (שהיא לא להקת הגראג' רועשת במיוחד....)

לגבי אודיופיל- HEEL YEA... יש לי יותר מ20 גיגה של מוסיקה חה חה... אני קצת לא מעודכן... עכשו בדקתי וזה התנפח לקצת יותר מ35 גיגה :jump1:(באיכות ממוצעת של 192K), דיסקוגראפיות שלמות, ושמעתי כמעט הכול... יש לי כל כך הרבה מוסיקה שאם התחלתי מסידור תיקיות "רוק", "בלוז", ו"קלאסי", עכשו יש לי איזה 5 תת קטגוריות בתקייה של הרוק (כשחלק מהחומר מתקיית "בלוז" עבר לאחת מהקטגוריות של ה"רוק" :silly:), ובכל תיקייה יש סביבות ה10 תיקיות עם אוספים\ דסקוגראפיות של אומנים...

עכשו אני רוצה לעשות אוסף של סביבות ה350 שירי רוק והבי מטאל, ואחרי שזה יהייה סגור (אני מקווה עד אחרי החגים), אני רוצה להתחיל לעשות רשימה של שירי בלוז+ בלוז רוק (יארדברדז, רולינג סטונז, הנדריקס, בו דידלי, B B קינג.....) אחח... אני כבר מחכה ליום הזה שיהיו לי רק 3 תיקיות בMP3 שלי, ובלי לשחק הרבה אני רק אצתרך ללחוץ על פליי וללכת לישון :)

LOL.

הרשימות זה כי יש לי תשוקה.

וכולם כבר התגייסו לגבי הגראנג'-גאראג'.

ה192K איכות היא בVBR אני מקווה? אם לא, תמיר, זה יחסוך לך מלא מקום.

אחח...ספריות...יום אחד לקראת סוף חיי אני מקווה שתהיה לי ספריה מקיפה של כל המוזיקה שקיימת בעולם (למעט ג'ז (או בלוז) אימפרוביזיאלי- פשוט לא מתחבר לזה).

:)

פורסם

עצוב לי מאוד :( שאנשים פה בכלל לא טורחים לקנות דיסקים מקוריים

(אשמח מאוד אם מישהו יבשר לי אחרת)

פורסם
  • מחבר

^^ אם אני אמצא דיסקים בזול (ולא 50 ש"ח לדיסק...), אני אקנה בשמחה- פשוט עם כמות המוסיקה שאני שומע, אין סיכוי שאני אקנה אפילו שבריר מהדיסקים שאני רוצה... לפני איזה שנה מצאתי מארז של 10 דיסקים של מוסיקה קלאסית ב40 ומשהו ש"ח- וקניתי. אם היו כאלה דברים גם בשאר הסגנונות שאני שומע, גם היתי קונה....

לעניין-

שמעתי את Alice In Chains-Dirt. אם לסכם את כל הקטעים שאהבתי במשך כל האלבום- אני לא חושב שזה יגיע לדקה... פשוט לא אהבתי את זה (חוץ מכמה מעברים...). אין מוסיקה טובה והזמר מעצבן ברמות...

שמעתי גם את megadeth- Rust In Peace. מוסיקה סבירה, אבל כבד מידי- וחצי מזה זה גרולינג (!)

קיצר, לא אהבתי את שנייהם.

פורסם

לול

זה נכון שדייב לא יודע לשיר, אבל מה שהוא עושה עדיין רחוק מלהיחשב גראולינג.

רשמת שאתה שומע נירוונה - כדאי לך לנסות את שני הראשונים של Stone Temple Pilots.

פורסם
  • מחבר

לא בדיוק "שומע" נירוונה... שיר פה, שיר שם... בסך הכול יש להם די הרבה שירים חופרים ולא קשורים לעולם...

פורסם

HEY STUPID של אליס קופר, שמעתי לפני כמה ימים וממש אהבתי.

פורסם

creedence clearwater revival:

who'll stop the rain

lodi

fortunate son

proud mary

i heard it through the grapevine

boston - foreplay (long time)

rush - 2112

free - all right now, time away (paul kossoff instrumental)

http://www.youtube.com/watch?v=2B2clFsLA3w

the allman brothers - live at the fillmore east

the stooges - raw power

ted nugent - stranglehold

soundgarden - superunknown

פורסם
  • מחבר

OK, זה הזמן למגה- פוסט :silly:

טוב, אני אתן רשימה חלקית, יש עוד שירים שסימנתי בפאנדורה אבל לא יצא לי להכניס לפלייליסט עדיין.

Andy Timmons - Redemtion

Deliver Us

Blues Saraceno - Pretty People

Chewing On Crayons

Dave Edmunds / Love Sculpture - Sabre Dance

Eric Johnson - Righteous

Gary Hoey - Frankenstein

Desire

Motown fever

Peace Pipe

Joe Satriani - Super Colossal

כל מיני אחרים

John Petrucci - Curve

Michael Lee Firkins - Hula Hoops

Space Crickets

Steve Morse - Air On A 6 String

Vinnie Moore - Defying Gravity

Lifeforce

Cryptic Dreams

Chris Duarte - Like Eric

101

C-Butt Rock

Link Wray - The Sweeper

Ratatat - Seventeen Years

Wildcat

חלק מהם די קשים להשגה..

וכמו שאמרתי לך בפעם שעברה - לא נוח לעבור על הפלייליסט שלך ככה, תצלם תמונת מסך של תייקית השירים ממוינת לפי אמנים או משהו כזה.

טוף, שמעתי עכשו חלק מאלה (מה שהצלחתי להשיג...), ולהלן התגובות :)

Vinnie Moore- lifeforce: נחמד מאוד. יכול להיות שיכנס לרשימה.

Gary Hoey - Frankenstein: גם אהבתי, אבל קצת כבד לי... נראה מה יהייה איתו בהמשך...

Blues Saraceno - Chewing On Crayons: יפה, אבל יותר מידי מהיר ולא בא לי טוב מספיק כדי להכנס לרשימה

Love Sculpture - Sabre Dance: אתה רציני?! WTF?!

Eric Johnson - Righteous: חפר לי באר נפט בראש...

Gary Hoey - Desire: נחמד...

Joe Satriani - Super Colossal: אוהב את סטריאני, והשיר נחמד, אבל לא מספיק

Michael Lee Firkins - Hula Hoops: לא משו....

Vinnie Moore - Cryptic Dreams: גם נחמד, אבל לא התחברתי אליו... ארוך מידי ולא "מרתק" מספיק...

Ratatat - Seventeen Years: מה חשבת לעצמך כשכתבת אותו ברשימה הזו? :kopfpatsch:

Blues Saraceno - Pretty People: לא אהבתי...

Andy Timmons - Redemtion: לא משהו

Andy Timmons - Deliver Us: נחמד, אבל עם יותר מידי וירטואוזיות (כן, יש דבר כזה...)

Gary Hoey - Peace Pipe: נחמד, אבל לא משהו שאני אשמע על בסיס קבוע...

Vinnie Moore - Defying Gravity: טוב, הוא תותח... למרות שהשיר הזה קצת רועש מידי לטעמי

John Petrucci - Curve: יפה, אבל כבד לי מידי

Steve Morse - Air On A 6 String: חולה עליו... בהופעה של דיפ פרפל רציתי לזרוק לו חזייה על הבמה :-* רק שלצערי לא הייתה לי אחת עלי... את השיר הזה לא מצאתי, אבל כמעט בטוח שהייתי אוהב אותו :) (זה יעזור לי לדעת מאיזה אלבום הוא...)

זה לא הכול, אבל זה מה יש... ממה שלא שמעתי, יש משהו שאתה רוצה להמליץ עליו במיוחד?

הלאה...

שמעתי חלק מהאלבום Accept - Balls to the wall. מוסיקה נחמדה מאוד, הקול של הזמר צקת יותר מידי מוזר לי :badhairday:

שמעתי גם חלק מAlter Bridge- One Day Remains. נחמד, אבל חלקים מלנכוליים מידי (שונא את זה), חלקים רועשים מידי.... בכללי, לא אהבתי כל כך....

בשביל Queensryche - Operation Mindcrime, מתאים הסמיילי הנחמד הזה- :ladysman:

והייתי חייב להוסיף לפה כמה לינקים לשירים של מורס...

http://www.youtube.com/watch?v=y-CC2jOVNSI- משהו כזה הוא ניגן בהופעה שלהם בארץ (לא בדיוק זה, אבל משהו בסגנון)... בתור הקדמה לWell Dressed Guitar-

(מצטער על האיכות, אבל הקטע הבאמת טוב מתחיל בסבובות הדקה השלישית... פשוט הוא תמיד מנגן את זה עם הקדמה...)
פורסם

Steve Morse - Air On A 6 String: חולה עליו... בהופעה של דיפ פרפל רציתי לזרוק לו חזייה על הבמה :-* רק שלצערי לא הייתה לי אחת עלי... את השיר הזה לא מצאתי, אבל כמעט בטוח שהייתי אוהב אותו :) (זה יעזור לי לדעת מאיזה אלבום הוא...)

זה לא הכול, אבל זה מה יש... ממה שלא שמעתי, יש משהו שאתה רוצה להמליץ עליו במיוחד?

זה השיר שהתכוונתי אליו:

הייתי ממליץ על Chris Duarte, אבל בהתחשב בעובדה שלא אהבת את רוב היצירות שבסגנון שלו, אתה בטח לא תאהב גם אותו.

חוץ מזה גם אני כרגע בשלבי הגדלת הפלייליסט שלי, כך שאולי אוכל לספק המלצות נוספות בהמשך, אבל הם יהיו בסגנון של ההמלצות הקודמות.

מה שאני יכול להמליץ לך זה לשים את השירים הנ"ל ברשימה יותר כללית (ז"א לא מה שאתה מגדיר כפליליסט האולטימטיבי), ואחרי כמה שמיעות אולי תתחבר אליהם יותר (זה בד"כ מה שקורה אצלי, נדיר שאני ממש אוהב שיר בשמיעה הראשונה).

פורסם
  • מחבר

נאא... אני אוהב לשמוע אלבומים שלמים, ואני לא רואה את עצמי שומע אלבום אינסטרומינטאלי שלם... זה ישגע אותי...

פורסם

הפסד שלך :P.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים