עבור לתוכן

אלבומי הבי מטאל\ רוק....

Featured Replies

פורסם

עד כמה שאני זוכר- פנדורה חסום לכל מי שלא בארה"ב.... והשאר כבר המלצת :)

מה זה?

להקה או אלבום, ואם זה אלבום, אז של מי?

Accept היא להקה

• תגובות 88
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רעיון טוב

אני חושב שחסר לך בו את PINK FLOYD , זה הלהקה של ה PROGRESSIVE ROCK, אפשר גם לציין את DREAM THEATER , זה PROGRESSIVE METAL , עם טכניקות טובות

אני מקווה לראות שברשימה יהיו אלבומים טובים ולא רק אלבומים שהם טובים לטעמך

פורסם

it's simple ;D metallica's new albom aka known as 'death magnetic" i recommand it from the buttom of my heart

:xyxthumbs:

פורסם

it's simple ;D metallica's new albom aka known as 'death magnetic" i recommand it from the buttom of my heart

+1

יש גם את הלהקה Tool, שיש לה אחלה פרוגרסיב.

פורסם

לא?

אם אתה מוסיף אותו אתה גם צריך להוסיף את כל האלבומים האחרים שלהם כמעט, כי DEATH MAGNETIC הוא בין הכי פחות טובים שלהם

פורסם

FOO FIGHTERS

THE KILLERS

נכנסים בקטגוריה הזאת?

פורסם
  • מחבר

רעיון טוב

אני חושב שחסר לך בו את PINK FLOYD , זה הלהקה של ה PROGRESSIVE ROCK, אפשר גם לציין את DREAM THEATER , זה PROGRESSIVE METAL , עם טכניקות טובות

אני מקווה לראות שברשימה יהיו אלבומים טובים ולא רק אלבומים שהם טובים לטעמך

אהם.... למרות שאני מכיר בזה שפינק טובים- אני אישית לא אוהב פרוגרסיב... הרשימה מכילה סביבות ה330 שירים ספציפיים של בעיקר פסיכודאלי, הארד רוק והבי מטאל... חלק גדול ממנה זה דיפ פרפל, לד זפלין, מיידן, פריסט וסאבאת'. בין לבין יש להקות כמו יארדבירדז, קרים, ריינבו, די הרבה סטונז, כמה של ביטלז.... אני די מרכיב לעצמי (ולשאר ההד בנגרז :)) פליי ליסט שאפשר לקחת לאבט"ש, לשים פלי ולא להתקל במשך שבוע בשיר שצריך להעביר :xyxthumbs:

הממ..... כל מה שהם הוציאו אחרי 91' לא אהבתי... אפילו לא שיר אחד... אבל אם האלבום החדש הוא בסגנון של האלבום השחור או מאסטר אוף פאפטס- אני מוכן לשמוע.

אבבל אני צריך עוד תגובות חיוביות עליו (במיוחד אחרי-)

לא?

אם אתה מוסיף אותו אתה גם צריך להוסיף את כל האלבומים האחרים שלהם כמעט, כי DEATH MAGNETIC הוא בין הכי פחות טובים שלהם

:nixweiss:

+1

יש גם את הלהקה Tool, שיש לה אחלה פרוגרסיב.

לTOOL יש אחלה פרוג. הבי מטאל!

ובגלל זה יש גם כמה שירים שלהם ברשימה :)

פו פייטרס כן.

קילרס הם להקה לבנות 14.

יבדק.

פורסם
הממ..... כל מה שהם הוציאו אחרי 91' לא אהבתי... אפילו לא שיר אחד... אבל אם האלבום החדש הוא בסגנון של האלבום השחור או מאסטר אוף פאפטס- אני מוכן לשמוע.

אבבל אני צריך עוד תגובות חיוביות עליו (במיוחד אחרי-)

אני יודע על מה אתה מדבר בדיוק, וגם אני חשבתי שהם גמורים כבר. ברם, יש לי מנהג כזה לקרוא (לדףדף) בעיתון TIME והיה שם ביקורת על הדיסק הזה. והמבקר לא הפסיק להלל ולשבח את הדיסק החדש והסביר שהחזרת העטרה ליושנה לא הייתה סתם, ושהמפיק החדש שלהם אמר להם שהם צריכים להפסיק להתפתח אלא לחזור למקורות. ויצא דיסק ממש פיצוץ. המבקר העיז להגזים שזה אולי הדיסק הכי טוב שלהם בכל הזמנים. אני אישית חושב שאין מקום להשוואה כזו. BLACK CD כבודו במקומו מונח. וכך גם מאסטר אוף פאפטס.

בכל אופן, אני מציע לך לנסות.. מה כבר יכול להיות. ועוד דבר, זה דיסק מוזר יש טראקים שאתה נתפס עליהם ישר, אבל החזקים באמת הם אלה שאתה מקשיב להם פעם פעמיים ואז אתה מגלה שיש להם יותר מרבדים ושבתכלס הם השירים היותר חזקים שלהם

מקווה ששכנעתי אותך לנסות אותו

g0vner_x3

פורסם

אני מאוד מאוד מאוד אוהב foo fighters, אבל תחת איזה ז'אנר אתם מכניסים אותם?וגם

וגם אני צריך לקנות עוד אלבום שלהם, על איזה אתם ממליצים?(יש לי את skin & bones, אלבום הופעה חיה שלדעתי הוא ממש מעולה)

פורסם

IG - שים את הרשימה ואני אמליץ לך על שירים ספציפיים שאולי אין לך.

ועוד לא ענית לי אם מתאים לך אינסטרומנטליים (כמו Cliffs of Dover שנראה לי שהמלצתי לך בפעם שעברה).

פורסם

Manowar!

nuff said

פורסם

נסה את The Divine Comedy.

פורסם
  • מחבר

IG - שים את הרשימה ואני אמליץ לך על שירים ספציפיים שאולי אין לך.

ועוד לא ענית לי אם מתאים לך אינסטרומנטליים (כמו Cliffs of Dover שנראה לי שהמלצתי לך בפעם שעברה).

מתאים ונכנס לרשימה :)

Manowar!

nuff said

יש אלבום ספציפי? כי מכמה שירים ששמעתי- זה יותר רעש ממוסיקה :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים