פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים עד כמה שאני זוכר- פנדורה חסום לכל מי שלא בארה"ב.... והשאר כבר המלצת מה זה? להקה או אלבום, ואם זה אלבום, אז של מי? Accept היא להקה
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים רעיון טובאני חושב שחסר לך בו את PINK FLOYD , זה הלהקה של ה PROGRESSIVE ROCK, אפשר גם לציין את DREAM THEATER , זה PROGRESSIVE METAL , עם טכניקות טובות אני מקווה לראות שברשימה יהיו אלבומים טובים ולא רק אלבומים שהם טובים לטעמך
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים עד כמה שאני זוכר- פנדורה חסום לכל מי שלא בארה"ב.... זה לא מונע ממני להשתמש בו : http://openpandora.blogspot.com/2007/06/complete-guide-for-using-openpandora.html
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים it's simple ;D metallica's new albom aka known as 'death magnetic" i recommand it from the buttom of my heart
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים it's simple ;D metallica's new albom aka known as 'death magnetic" i recommand it from the buttom of my heart +1 יש גם את הלהקה Tool, שיש לה אחלה פרוגרסיב.
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים it's simple ;D metallica's new albom aka known as 'death magnetic" i recommand it from the buttom of my heart לא? אם אתה מוסיף אותו אתה גם צריך להוסיף את כל האלבומים האחרים שלהם כמעט, כי DEATH MAGNETIC הוא בין הכי פחות טובים שלהם
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים מחבר רעיון טוב אני חושב שחסר לך בו את PINK FLOYD , זה הלהקה של ה PROGRESSIVE ROCK, אפשר גם לציין את DREAM THEATER , זה PROGRESSIVE METAL , עם טכניקות טובות אני מקווה לראות שברשימה יהיו אלבומים טובים ולא רק אלבומים שהם טובים לטעמך אהם.... למרות שאני מכיר בזה שפינק טובים- אני אישית לא אוהב פרוגרסיב... הרשימה מכילה סביבות ה330 שירים ספציפיים של בעיקר פסיכודאלי, הארד רוק והבי מטאל... חלק גדול ממנה זה דיפ פרפל, לד זפלין, מיידן, פריסט וסאבאת'. בין לבין יש להקות כמו יארדבירדז, קרים, ריינבו, די הרבה סטונז, כמה של ביטלז.... אני די מרכיב לעצמי (ולשאר ההד בנגרז ) פליי ליסט שאפשר לקחת לאבט"ש, לשים פלי ולא להתקל במשך שבוע בשיר שצריך להעביר it's simple ;D metallica's new albom aka known as 'death magnetic" i recommand it from the buttom of my heart הממ..... כל מה שהם הוציאו אחרי 91' לא אהבתי... אפילו לא שיר אחד... אבל אם האלבום החדש הוא בסגנון של האלבום השחור או מאסטר אוף פאפטס- אני מוכן לשמוע. אבבל אני צריך עוד תגובות חיוביות עליו (במיוחד אחרי-) לא? אם אתה מוסיף אותו אתה גם צריך להוסיף את כל האלבומים האחרים שלהם כמעט, כי DEATH MAGNETIC הוא בין הכי פחות טובים שלהם +1 יש גם את הלהקה Tool, שיש לה אחלה פרוגרסיב. לTOOL יש אחלה פרוג. הבי מטאל! ובגלל זה יש גם כמה שירים שלהם ברשימה פו פייטרס כן. קילרס הם להקה לבנות 14. יבדק.
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים הממ..... כל מה שהם הוציאו אחרי 91' לא אהבתי... אפילו לא שיר אחד... אבל אם האלבום החדש הוא בסגנון של האלבום השחור או מאסטר אוף פאפטס- אני מוכן לשמוע.אבבל אני צריך עוד תגובות חיוביות עליו (במיוחד אחרי-) אני יודע על מה אתה מדבר בדיוק, וגם אני חשבתי שהם גמורים כבר. ברם, יש לי מנהג כזה לקרוא (לדףדף) בעיתון TIME והיה שם ביקורת על הדיסק הזה. והמבקר לא הפסיק להלל ולשבח את הדיסק החדש והסביר שהחזרת העטרה ליושנה לא הייתה סתם, ושהמפיק החדש שלהם אמר להם שהם צריכים להפסיק להתפתח אלא לחזור למקורות. ויצא דיסק ממש פיצוץ. המבקר העיז להגזים שזה אולי הדיסק הכי טוב שלהם בכל הזמנים. אני אישית חושב שאין מקום להשוואה כזו. BLACK CD כבודו במקומו מונח. וכך גם מאסטר אוף פאפטס.בכל אופן, אני מציע לך לנסות.. מה כבר יכול להיות. ועוד דבר, זה דיסק מוזר יש טראקים שאתה נתפס עליהם ישר, אבל החזקים באמת הם אלה שאתה מקשיב להם פעם פעמיים ואז אתה מגלה שיש להם יותר מרבדים ושבתכלס הם השירים היותר חזקים שלהםמקווה ששכנעתי אותך לנסות אותוg0vner_x3
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים אני מאוד מאוד מאוד אוהב foo fighters, אבל תחת איזה ז'אנר אתם מכניסים אותם?וגםוגם אני צריך לקנות עוד אלבום שלהם, על איזה אתם ממליצים?(יש לי את skin & bones, אלבום הופעה חיה שלדעתי הוא ממש מעולה)
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים IG - שים את הרשימה ואני אמליץ לך על שירים ספציפיים שאולי אין לך.ועוד לא ענית לי אם מתאים לך אינסטרומנטליים (כמו Cliffs of Dover שנראה לי שהמלצתי לך בפעם שעברה).
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים מחבר IG - שים את הרשימה ואני אמליץ לך על שירים ספציפיים שאולי אין לך. ועוד לא ענית לי אם מתאים לך אינסטרומנטליים (כמו Cliffs of Dover שנראה לי שהמלצתי לך בפעם שעברה). מתאים ונכנס לרשימה Manowar! nuff said יש אלבום ספציפי? כי מכמה שירים ששמעתי- זה יותר רעש ממוסיקה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.