עבור לתוכן

כמה שאלות, קניתי 9600GT

Featured Replies

פורסם

קניתי את הכרטיס של חברת TWINTECH זה גרסה עם OC מהמפעל רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק שבאמת יש לזה OC?

וגם שחקתי בCRYSIS WARHEAD שמתי הגדרות הכל על הבינוני ורץ טוב אבל לא יודע יש לפעמים תקיעות קטנות מעצבנות מישהו יודע איך אפשר לטפל בהם?

ושאלה לסיכום מה אתה חושבים על הכרטיס הזה יריץ לי משחקים חדשים טוב?

תודה מראש לכל העונים.

פורסם

תגיד לי מה המעבד ואני יגיד לך מה התקיעות

פורסם

באמת אחלה כרטיס :xyxthumbs: עם קלוקים רגילים הכרטיס מריץ לי תמשחק על VHIGH ועל 1280X1024 כולל פילטרים Q16 משהו כזה וVSYNC על 16FPS שזה דיי מכובד לכרטיס כזה ואפילו דיי שחיק אבל עם בכללי הכרטיס מריץ יפה מאוד על 1280X1024 ועל HIGH ללא פילטרים וVSYNC על 40FPS שזה ממש מכובד לכרטיס כזה אבל יש מצב שזה המיפרט שלי שמעניק ביצועים כאלו במשחק :xyxthumbs:

פורסם

ושוב... המעבד... אתם תאמינו לי אם אני אגיד לכם שראיתי מערכת מחשב שיש לה 15FPS עם כרטיס HD4870 ברזו' 1024X768 VHIGH?!

המעבד = athlonX2 5000

יותר מזה אין לי מה להוסיף

ולארתור, להפעיל קרייסיס עם 9600GT ו AAXQ16 זה חוסר תאקט רציני חחח

פורסם

תיראה זה רק מראה כמה FPS כל הכרטיסים היותר טובים מי שלי באמת נותנים פשוט בושה וחרפה ואני עוד לא מדבר על OC המערכת שלי ביכלל ללא OC תתאר לך תמעבד שלי על 4000MHZ ותכרטיס מסך על 780MHZ לליבה ו2250 לזיכרונות שיידרים 1950 וזה אפשרי מי מה שבדקתי היום אבל הקירור שלי מגביל. אני כימעט בטוח שיפור של 10 עד 15 יותר FPS :xyxthumbs:

פורסם

מצתער ארתור אבל הפעם אני לא מאמין לך... ניסיתי עכשיו עם כל ההגדרות, רק ללא ה VSYNC ועם AAX8....

הממוצע היה 8FPS, אז ממש ממש קשה לי להאמין ש9600GT במקרה הזה מוציא יותר מפי 2 יותר פריימים לשנייה מHD4850...

אני פשוט לא מאמין לזה.

פורסם

תיראה אני יכול לעלות תמונה אבל זה לא יעזור ביגלל שאפשר לזייף האם אני צודק ? וגם אני לא מנצל אפילו חצי מי היכולת של המחשב שלי אז 16FPS זה עוד כלום וגם שמעת פעם על איזון המערכת כשאתה מרכיב אותה ? כל החלקים צריכים להיות תואמים אחד לשני כדי לקבל ביצועים עדיפים, ללא OC המערכת שלי מאוזנת אבל ברגע שאני יתחיל OC למערכת שלי ה9600GT יהיה צווארר בקבוק ואז אני יצטרך HD4850 כדי לאזן תמערכת :xyxthumbs:

פורסם

לאזן שמאזן...

שטויות...

צוואר בקבוק לא קיים לך בזה, והמעבד שלי עושה עבודה מעולה, בטח שאחרי הOC אתה סתם יהיר

פורסם

טוב. אולי אני יפתח תעיניים של כולכם עם כמה תמונות של המערכת שלי בכמה משחקים עם OC ובלי OC. אני מקווה שלא ישרף לי כלום חחחח אבל רק מחר.

פורסם
  • מחבר

יש לי מעבד pentium d 2.8

מה יש צוואר רציני?

פורסם

באמת אחלה כרטיס :xyxthumbs: עם קלוקים רגילים הכרטיס מריץ לי תמשחק על VHIGH ועל 1280X1024 כולל פילטרים Q16 משהו כזה וVSYNC על 16FPS שזה דיי מכובד לכרטיס כזה ואפילו דיי שחיק אבל עם בכללי הכרטיס מריץ יפה מאוד על 1280X1024 ועל HIGH ללא פילטרים וVSYNC על 40FPS שזה ממש מכובד לכרטיס כזה אבל יש מצב שזה המיפרט שלי שמעניק ביצועים כאלו במשחק :xyxthumbs:

כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן

פורסם

יש לי מעבד pentium d 2.8

מה יש צוואר רציני?

כן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים