עבור לתוכן

כרטיס מסך שיעבוד על פנטיום 4

Featured Replies

פורסם

שלום, לפני מלא זמן ביקשתי הצעה ואמרו לי שה9500 יהיה הכי טוב בשבילי.

גיליתי שיש לדי הרבה אנשים בעיה עם הכרטיס והוא עושה לי די הרבה תקלות אז רציתי להחליפו לכרטיס מסך יותר טוב או טיפה טיפה פחות טוב.

הנה מפרט:

פנטיום 4

ספק 520W ג'נרי

לוח אם ABIT IG80

זכרון DDR ג'יגה

כרטיס מסך 9500GT

חשבתי על ה3650 512MB DDR2, אין משהו אחר שיכולתי לחשוב עליו.

אז מה לעשות? להחזיר את המוצר ולקחח ת'כסף, ולקנות בKSP את ה3650 ב280 שקל?

הצעות מTMS או KSP בבקשה :)

תודה רבה לכל העוזרים, גיל

פורסם

אין לנו מושג באיזה משחקים אתה משחק ? כדי שנוכל לתדרך אותך כמו שצריך. כמו שאני רואה יש לך GF9500GT ואני כימעט בטוח עם GDDR2 עם יש לך בעיות איתו מציע לך להחזיר לחנות להוסיף עוד קצת כסף ולקחת GF9500GT 256MB GDDR3 עם קירור אקטיבי ובשום פנים על תיקח עם קירור פאסיבי עם יצא לך לקחת אחד עם פאסיבי תחבר עליו מאוורר של מארז ושהאוויר ינשוב על הקירור של הכרטיס ואז ירדו כמה מעלות ואולי יהיו לך פחות בעיות, דבר שני תוריד מי האתר של NVIDIA תדריוור הכי אחרון שמתאים לכרטיס שלך וזהו לא יהיו לך בעיות לפחות אני חושב ככה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני משחק AC וזה קורס לי אחרי כמה דקות.

בGRID זה רץ סבבה, TIMSHIFT וכדומה..

יש לי את הגרסא של הDDR3 256MB. פאסיבי ויש עליו מאוורר :)

יש להם עוד גרסא של הכרטיס הזה, DDR3 512MB נראה לי, משהו גרסא של HD וכאלה אמרו שזה יותר טוב, אז ננסה את הגרסא הזאת, אם זה גם יעשה בעיות נחשיזר ונקח משהו אחר שתמליצו :)

פורסם
link=topic=363591.msg3139077#msg3139077 date=1222447445]

אני משחק AC וזה קורס לי אחרי כמה דקות.

בGRID זה רץ סבבה, TIMSHIFT וכדומה..

יש לי את הגרסא של הDDR3 256MB. פאסיבי ויש עליו מאוורר :)

יש להם עוד גרסא של הכרטיס הזה, DDR3 512MB נראה לי, משהו גרסא של HD וכאלה אמרו שזה יותר טוב, אז ננסה את הגרסא הזאת, אם זה גם יעשה בעיות נחשיזר ונקח משהו אחר שתמליצו :)

חשבת שזאת בעיה במשחק, ולא בכרטיס מסך?

פורסם

AC זה משחק מאוד מאוד טובעני כשמדובר במעבדים

פורסם

לדעתי זה סתם סיפור דפוק כל העניין הזה עדיף תוסיף עוד 150-200 שקל וקח כבר תGF9600GT 512MB וזהו תאמין לי כרטיס שמספק ביצועים פשוט מצוינים למחיר שלו תוכל להנות איתו בכל משחק שקיים עכשיו על גרפיקה בינונית עד גבוה ב1280X1024 באמת כרטיס מומלץ לגימרים בעלי תקציב נמוך :xyxthumbs:[br]פורסם בתאריך: 27.09.2008 בשעה 02:11:07

AC זה משחק מאוד מאוד טובעני כשמדובר במעבדים

מי כמוך יודע :lol:

פורסם

מי כמוני יודע?!

לא הבנתי... אתה מתכוון למעבד הפשוט שלי?

פורסם

נו אז למה עוד, כמובן שזה מעבד מהרמה הבינונית אבל ברצינות HD4850 ומעבד E4500 זה פשוט מצחיק וכימעט כל מי שיש לו HD4850 עם מעבדים דומים כמו שלך פותחים כאן פוסטים שלא עובד להם כמו שזה באמת צריך לעבוד. כמובן שאפשר לעשות OC אבל לא משנה כמה OC תיתן במעבד הוא עדין לא יהיה ברמה של הE8400 למשל כמובן שהמהירות משנה אבל יש במעבד גם יותר מי מהירות כל המשחקים החדשים למשל תומכים בפונקציות שהמעבד מביא כמו למשל SSSE3 ומעבדים שאין להם את זה לא יכולים לספק חווית משחק מלאה ללא הפונקציות האלו אתה מבין ?

פורסם

יש לי שאלה, אם היה לי E6750 לא היית רושם את זה?^^

ודרך אגב עם כל הכבוד למעבד שלי בקרוב הוא יוחלף

פורסם

תיראה עם היה לך אפילו QX6800 האיתי רושם את זה ביגלל שהכרטיס שלך מספק תמיכה מלא בכל הפונקיות שלו אבל המעבד שלך מספק רק חצי וזאת הבעיה. מכון שהוא זול ואחרי OC מספק ביצועים דיי דומים למעבדים החדשים אבל אלו ביצועים שאתה רואה בWIN עצמו, והמשחקים שאתה משחק באמת למשל CRYSIS WARHEAD רואה תמעבד שלך שמספק לו באמת רק חצי מי הביצועים ביגלל שאין למעבד שלך תמיכה בכל הפונקציות שמעבדים חדשים מספקים וביגלל זה אתה מרגיש ירידה בFPS ואתה לא מבין למה :xyxthumbs:

פורסם

פוקנציות שמונציות תעשה לי טובה!

המעבד שלי מחזיק בצורה יפה מאוד אפילו את CRYSIS...

הדבר האמיתי שיעשה לי שיפור הוא SSD

פורסם

טוב אז אל תיתפלא שאצלי עובדים משחקים יותר טוב מי אצלך.

פורסם
  • מחבר

אפשר שניה להתייחס אליי? חחח

אמממ לא כל כך הבנתי, אז ה9600GT ירוץ בסדר על הפנטיום 4 שלי או לא?

אם זה לא ירוץ אז מה הכי טוב שירוץ? (חוץ מה9500GT)

אגב, זה לא בעיה במשחק כי אין אחד שהתלונן על המשחק הזה כי יש איתו את אותה בעיה שיש לי :\

זה כנראה איזו בעיה עם דרייבר אחד, כי ל9500 יש רק איזה 2 ואחד מהם BETA ולא עובד טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים