עבור לתוכן

שאלה| לוח אם GIGABYTE G31M-S2L

Featured Replies

פורסם

האם הלוח אם טוב בשביל מחשב גיימרים עם המפרט הבא?:

מעבד INTEL Q6600 T+FAN (4 ליבות)

לוח אם GIGABYTE G31M-S2L

זכרון KINGSTON 2GB 800 (2x1Gb)

דיסק קשיח ST 500GB 32MB SATA2

כונן אופטי Dvdrw x20 (DVDצורב ) SAMSUNG SATA

מארז 500Wat Front - 2USB + 4USB

כרטיס מסך GeForce 9500GT Super (1GB)

כרטיס קול High Definition Audio

כרטיס רשת LAN connectivity 1000Mb/s

פורסם

מה הכוונה גיימרים?

איזה משחקים אתה מתכוון לשחק עם מחשב וכרטיס מסך כזה?

הלוח עם כרטיס מסך מובנה ובעל שני סלוטים של זיכרון..הוא לוח מאוד בסיסי ביכולות ובפ'יצרים שלו.

כרטיס מסך חלש אלא אם תגדיר מה זה גיימר אצלך.

פורסם
  • מחבר

משחקים כמו battlefield 2, call of duty 4, counter strike cz. מה חלש בכרטיס מסך הזה בדיוק?

פורסם

פותח התרד המפרט שלך ממש לא מפרט לגיימרים..

אם תציין תקציב/שימושים..נציע לך מפרט יעיל יותר..

פורסם
  • מחבר

תקציב: בעיקרון 3000 אבל עדיף פחות.

סוג: גיימרים

שימוש: משחקים כמו battlefield 2, call of duty 4, counter strike cz

דרישות מינימליות מבחינתי: מעבד 4 ליבות של INTEL Q6600, כרטיס מסך של nVidia דגם 9500 ןמעלה 1024MB

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

1. אני לא רואה למה ננעלת על Q6600..בכל אופן גם מעבד E8400/8500 יספק..אבל המחיר הוא זהה...אז שיהיה..

2. לבחור ב9500 עם גיגה זיכרון זה בזבוז מוחלט...הכרטיס לא ינצל גם 512MB של זיכרון..

ולכן עדיף לך כבר לקנות גרסה עם 256 וDDR3 או לקחת דגם מעלה כמו ה9600 וכו...

לגבי הלוח אם בתקציב הזה ובהתחשב בעובדה שאתה לוקח כרטיס מסך יעודי..הייתי משקיע עוד קצת ולוקח לוח אם מבוסס P35/P43...

מארז זה כבר עניין של טעם..תריץ חיפוש בפורום לא חסר המלצות...כמו כן ספק של 350W-400W יהיה כבר מעל ומעבר למערכת שלך..

פורסם
  • מחבר

1. אני לא רואה למה ננעלת על Q6600..בכל אופן גם מעבד E8400/8500 יספק..אבל המחיר הוא זהה...אז שיהיה..

2. לבחור ב9500 עם גיגה זיכרון זה בזבוז מוחלט...הכרטיס לא ינצל גם 512MB של זיכרון..למה בדיוק זה לא ינצל את כל הזיכרון?

ולכן עדיף לך כבר לקנות גרסה עם 256 וDDR3 או לקחת דגם מעלה כמו ה9600 וכו...כרטיס מסך עם 256 DDR3 יפעל כמו כרטיס 512 DDR2? כי 256MB זה קצת בשביל משחקים מהסוג שאני רוצה.

לגבי הלוח אם בתקציב הזה ובהתחשב בעובדה שאתה לוקח כרטיס מסך יעודי..הייתי משקיע עוד קצת ולוקח לוח אם מבוסס P35/P43...

מארז זה כבר עניין של טעם..תריץ חיפוש בפורום לא חסר המלצות...כמו כן ספק של 350W-400W יהיה כבר מעל ומעבר למערכת שלך..

וכמה יעלה מחשב עם הפירוט שכתבת בדיוק?

פורסם

2. כי מבחינת יכול העיבוד שלו...הוא לא ינצל את הזיכרון העצום הזה..שכן עם רזולוציות/הגדרות גבוהות הוא לא יתמוד גם עם 2GB של זיכרון..

3. לא כמו..אבל במקרה של הכרטיס מסך הנ"ל עדיף זיכרון מהיר יותר ובעל נפח קטן..מאשר לנפח מוגזם..שחוסך על חשבון מהירות הזיכרון..

4. לוח כמו שציינתי יעלה באזור ה400+- שקלים..כמובן שאתה לא חייב לקנוץ אותו וגם לוח אם מבוסס G31/G33 יספק אותך..

אבל שוב לטווב הארוך אתה מוגבל..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים