עבור לתוכן

בעיה עם רמקול שהפכתי למגבר

Featured Replies

פורסם

שלום, ברשותי 2 רמקולים של Sherwood, דגמים SP-77 BASS REFLEX SYSTEM, ועוד רמקול שמשמש גם כסאב, מחברת SEAS.

ה-OUTPUT המצויין על הרמקולים של SHERWOOD עומד על 80W ו-84dB כל אחד, ועל ה-SEAS מצויין 90W והוא בא עם סאב של 10", D.TWEETWER של 1" ו-MIDRANGE של 4".

רמקול אחד של SHERWOOD עושה לי בעיות כאשר הוא על ווליום גבוה לכן ה-SEAS מחובר במקומו, יוצא ככה שמחובר רמקול 1 של SHERWOOD וה-SEAS.

שניהם מחוברים למגבר שהכנתי מרמקול ג'נרי שכתוב עליו שהוא מספק 360W, דרכו אני גם שולט על הווליום, ה-BASS וה-TREBLE.

הבעיה היא שה-OUTPUT שהרמקולים נותנים הוא חלש (אומנם הוא די חזק אבל אין באמת הרגשה של 90dB) גם בווליום מלא, וגם ב-BASS מעל 35% הרמקול של SHERWOOD מתחיל לחרחר, האם זו בעיה של ה"מגבר" שהכנתי מהרמקול הג'נרי?

פורסם

שלום, ברשותי 2 רמקולים של Sherwood, דגמים SP-77 BASS REFLEX SYSTEM, ועוד רמקול שמשמש גם כסאב, מחברת SEAS.

ה-OUTPUT המצויין על הרמקולים של SHERWOOD עומד על 80W ו-84dB כל אחד, ועל ה-SEAS מצויין 90W והוא בא עם סאב של 10", D.TWEETWER של 1" ו-MIDRANGE של 4".

רמקול אחד של SHERWOOD עושה לי בעיות כאשר הוא על ווליום גבוה לכן ה-SEAS מחובר במקומו, יוצא ככה שמחובר רמקול 1 של SHERWOOD וה-SEAS.

שניהם מחוברים למגבר שהכנתי מרמקול ג'נרי שכתוב עליו שהוא מספק 360W, דרכו אני גם שולט על הווליום, ה-BASS וה-TREBLE.

הבעיה היא שה-OUTPUT שהרמקולים נותנים הוא חלש (אומנם הוא די חזק אבל אין באמת הרגשה של 90dB) גם בווליום מלא, וגם ב-BASS מעל 35% הרמקול של SHERWOOD מתחיל לחרחר, האם זו בעיה של ה"מגבר" שהכנתי מהרמקול הג'נרי?

^ התשובה לבעיה שלך, אכן כך, ל''מגבר'' שהכנת כביכול אין יכולת להפיק את ההספק הרצוי, לכן אתה שומע חרחורים ורעשים.

פורסם
  • מחבר

^ התשובה לבעיה שלך, אכן כך, ל''מגבר'' שהכנת כביכול אין יכולת להפיק את ההספק הרצוי, לכן אתה שומע חרחורים ורעשים.

אחלה. תודה.

במידה ואשלב מגבר נורמאלי, הרמקולים יספיקו לסלון? (בסביבות 7X4 מ"ר)

והאם אני יכול לחבר את הרמקול של SEAS כתוספת לרמקולים של SHERWOOD? כרגע מחוברים אצלי רמקול 1 של SHERWOOD והרמקול של SEAS.

פורסם

מגבר סטריאו נורמאלי + יציאה לסאב יעשה את העבודה מעולה.

מצד שני ניתן לקנות מגבר סטריאו + קרוסאובר לסאב שלך, במידה והוא לא אקטיבי.

הקרוס מגביל את התדרים לרמה הרצויה כך שהסאב ישמש אך ורק לבאס.

פורסם
  • מחבר

תודה.

האם הרמקולים יספיקו לסלון בגודל 7X4 מ"ר?

פורסם

לפי דעתי כן, במידה ותמקם אותם במקום נוח ונכון ביחס לאוזני המשתמש.

אישית אני אוהב חיבור מרובה של רמקולים אפילו אם זה חדר קטן יותר, לכן החלטת העוצמה ביחס לגודל הסלון שלך תלויה באוזניים שלך ושל אנשי הבית :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים