עבור לתוכן

שאלה בקשר לSLI עם 9600GT

Featured Replies

פורסם

השאלה שלי היא אם שווה לי בכלל לעשות את זה?

פשוט יש לי כבר אחד והוא לא כזה חזק כמו שציפיתי אז השאלה שלי אם שווה להביא עוד אחד או לקנות פשוט כרטיס חדש...

אגב זה הספק modu82+ 550w Enermax

רשום עליו שהוא תומך קרוס פייר אבל אני לא יודע עד כמה הוא חזק...

ואני יודע שבטח תשאלו על מעבד ושאר דברים... אז עקרונית יש לי עכשיו פנטיום D

אבל אני משדרג אותו סוף החודש לא יודע עדיין לאיזה אבל אני לא חושב שזה קריטי הוא בטוח יהיה מספיק חזק כדי להקיץ SLI בלי צוואר בקבוק...

תודה מראש לעוזרים...

אגב חשבתי על לעבור ל22 אינצ' מסך מ19 אינצ' אני פשוט יודע שזה משנה לרזולוציות וכאלו בגלל זה אני אומר..

פורסם

יכול להיות שדווקא יהיה לך כדאי. אתה בטוח שהלוח שלך תומך SLI?

בכל אופן הינה השוואה בין SLI של 9600GT לבין 4870 יחיד.

פורסם
  • מחבר

אחויה אני בטוח במאה אחוז שהלוח שלי לא תומך :) אני פשוט קונה חדש השאלה אם אני יקנה אחד שתומך SLI או לא... כי אם לא שווה לעשות אז למה להשקיע בלוח עם 2 סלוטים אם לא יהיה בהם שימוש... ואגב איפה ההשוואה שכחת תלינק D:

פורסם

כודם כל ה9600GT הוא כרטיס דיי חזק לדעתי מריץ לי יפה מאוד משחקים :xyxthumbs: וגם לא אבנתי יש לך רק 1GB זיכרון ? עם כן תוסיף עוד 1GB שיעבדו בDC ואז באמת תרגיש שינוי בביצועים, ועם אתה מתכנן כבר משהו כזה עדיף תימכור ת9600GT שלך תיקנה לוח בעל שתי סלוטים לCF ותיקנה 2 של HD4670 אומרים שהם מישתווים לHD4850 וכששני הם על OC גבוה אפילו מישתווים לHD4870 אז תחשוב על זה ברצינות. אבל עם בכל זאת אתה רוצה SLI אז שניים כאלו יתנו לך ביצועים של GF9800GTX ועם שניהם יהיו על OC אולי הם אפילו ישתוו לGF9800GTX+ אבל זה קטע דפוק לעשות עם כבר אתה מוכר תכרטיס שלך וקונה GF9800GTX+ מי SKYPC.CO.IL ב870 שקל וזהו וניגמר כל העניין החסר משמעות הזה :xyxthumbs:

פורסם

אם ככה עזוב.

לוח מתאים יעלה עוד כ-200 ש"ח ותזדקק לספק חזק ותומך, בקיצור וותר לדעתי. מכור את ה-9600 שלך כיד שניה וקנה חומרה חדשה

פורסם
  • מחבר

או קיי נגיד ואני אמכור כמה ניראה לכם שאוכל לקבל עליו קניתי אותו לפני חודש בערך זה הגירסא עם קירור זלמן....

ואיזה כרטיס מסך מומלץ כמובן במחיר נורמלי לא ב2500... קחו בחשבון שכניראה אני יביא 22 אינצ'

פורסם

לדעתי 400 יהיה מחיר שיחטפו אותו ממך

פורסם
  • מחבר

תודה אחי ועל איזה כרטיס אתה ממליץ?

פורסם

יכול להיות שדווקא יהיה לך כדאי. אתה בטוח שהלוח שלך תומך SLI?

בכל אופן הינה השוואה בין SLI של 9600GT לבין 4870 יחיד.

איפה ההשוואה ? עיניין אותי לראות...

פורסם

זה ממש לא מפתיע, שילוב של שתי ליבות G94 הוא באמת קטלני

פורסם
  • מחבר

אבל מה לגבי הספק הוא בכלל יכול להחזיק שתי כרטיסים?

פורסם

תיראה אני יגיד לך מה תעשה רק ככה תקבל ביצועים עדיפים. תימכור תמעבד שלך וקח מעבד E4300 ומעלה, שתוכל להוסיף הפרש של 50 עד 100 שקל כי הD930 שלך יגביל אותך כימעט בכל משחק חדש בקשר ללוח יש לך תלוח הבא http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1485 עם המעבד שתיקנה תעשה OC ל3.2GHZ לביצועים טובים תחת SLI ואז ישאר לך ליקנות עוד 9600GT ולהתקין ויסטה לתמיכה בSLI וזהו. וגם שכחתי 2 9600GT בSLI כימעט מישתווים לGF9800GX2 אז זה יכול להיות צעד חכם ויכול להיות גם צעד נורא דפוק. אבל ההחלטה שלך :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני יגיד לך מה.. בדקתי כמה יעלה לי SLI ולהחליף כרטיס לHD4850 ההפרש הוא רק 100 שקל קח בחשבון שאני ימכור ת9600GT אז זה יצא הפרש של איזה 500 שקל אם אני יקנה את הHD השאלה מה יותר טוב ועכשיו ראיתי שהGX2 עולה 1500 זה ניראה לי יקר מדי אז השאלה מה עדיף ואם הספק מספיק חזק בכלל לSLI כי זה כבר לא מתשלם לי אם אני צריך חדש

פורסם

ה9600GT כפול 2 יהיו קצת חזקים יותר... סתכל הם דיי משתווים ל 4870... ( לפחות בלינק הזה שהביאו... )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים