פורסם 2003 ביוני 1322 שנים הסדרה הזו של IBM דפוקה....וזהו...תגיד לו שההארדיסק שלו דפוקלמה אתה מפרמט לו את ההארדיסק?ועדיין יש סיכוי שהוא יעבור את זה, לפני חודש התקנתי ווינדוס על פנטיום 3 עם בדיוק אותו הארדיסק בשביל מישהוהסימפטומים היו בדיוק כמו שלך, השארתי אותו ככה לאיזה שעה והוא הסתדר אחר כךלמרות שהרוב בדרך כלל מתם...
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים מניסיון, אם תהליך הFORMAT/SURFACE SCAN DISK הולך בצורה איטית להחריד, זה אומר שהסוף של ההרדיסק הגיע :-\ מציא לך לא לשרוף סתם שעות בניסיון להחיות את המת הזה(אולי תציע לחברך לעשות ממנו מעצור דקורטיבי לדלת, או מוד-חלון להרדיסק :
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים מחבר אולי אני ישתמש בו בתור העץ הזה שחוסם דלתות שלא יסגרו :-\ בכל מקרה הבעיה שלי היא שהוא הביא לי אותו חי. פירמטתי אותו ועכשיו הוא עושה בעיות ואין לי גרוש כדי לשלם על הארדיסק דפוק של 20 ג'יגה עכשיועריכה: החברה היחידה שאני רואה שעדיין מוכרת 20 ג'יגה זה NIKIMI משהו כזה וזה עולה 300 שקל!!!
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים אם לא זרקת אותו על הקיר אני לא רואה שום סיבה אחרת חוץ מהסיבה שכבר פירטו לפני, לכן אני גם לא מוצא סיבה הגיונית שאתה בכלל צריך לקנות או לשלם לו, בדקת איתו בכלל אם הדיסק עבד כמו שצריך? למה פירמטת אותו? הפירמוט בכל מקרה לא גרם לבעיה הזאת.
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים מחבר האם סדרה של פירמוטים יכולה לגרום לבעיה כזו? פירמטתי את הדיסק מספר פעמים למרות שמלכתחילה הוא אמר לי שהמחשב שלו משתגע וביקש ממני לפרמט והיו מלא בעיות עם התקנות ווינדוס... עכשיו זה בכלל לא מסכים לפרמט וזה עדיין עושה אצלי את התהליך הזה
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים לא שידוע לי, אם הוא אומר שהמחשב השתגע והיו לו בעיות עוד לפני זה אז אין לך בכלל מה לדאוג, רק עשית לו טוב.
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים מחבר טוב אני יגיד לו שההארדיסק שלו הוא ז"ל ושימסגר אותו על איזה קיר :-\ נקווה שעכשיו הוא ישדרג תמחשב ויקנה אחד חדשנב. תודה לכולם על העזרה
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים טוב אני יגיד לו שההארדיסק שלו הוא ז"ל ושימסגר אותו על איזה קיר נב. תודה לכולם על העזרה
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים גם אני לא איש בשורות.... אבל הייתי מנסה למצוא הרדיסק של 20 גיגה מחנויות שקונות ומוכרות משומשים (ויש די הרבה כאלה תתפלא...) שם הוא יעלה לך בערך כ150 ש"ח.... אז תתחיל לחשוב מאיפה לגרד תכסף...
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים מחבר וואי איזה יופי אין לכם מושג מה קרה ה-IBM הדפוק הזה אחרי איזה חמש שעות החייה את עצמו וגמר את הפורמט! אני יודע שהוא לא יחיה עוד הרבה זמן אז אני ישים מערכת הפעלה ויגיד לחבר שלי שהוא יכול למות כל רגע ושיקנה HD חדש כמה שיותר מהר.
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים מזל טוב והיה לך הרבה מזל... עריכה: החברה היחידה שאני רואה שעדיין מוכרת 20 ג'יגה זה NIKIMI משהו כזה וזה עולה 300 שקל!!! עדיף לך לחסוך עוד 100 ולקנות 40 ג'גיגה של חברה מוכרת הדיסקים שלהם גרועים..
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים מחבר טוב יאללה ההארדיסק עכשיו מת סופית, הוא מחובר והוא מתקתק כשהמחשב עולה ובבדיקה של הכוננים זה לא מזהה אותו. לא נורא אמרתי לחבר שלי והוא כנראה יקנה את ה-WD80 7200RPM 8MB. עוד שאלה, האם הדיסקים של IBM באמת כ"כ גרועים? אם נגיד יש אחד חדש של IBM שעובד טוב לכמה זמן הוא ימשיך לעבוד?
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים נתחיל מזה שאין יורת הארדיסקים של IBMהhitachi קנו אותם טעכשיו הםhttp://www.hgst.com/הוא קנה אותו בזמן שIBM יצרו הרבה דיסקים דפוקיםהחדשים למיטב ידעתי יותר טובים...
פורסם 2003 ביוני 1422 שנים מחבר אני יודע שהם יותר לא מייצרים רק רציתי לדעת כמה זמן הארדיסק טיפה יותר חדש שלהם יחזיק כי יש לי עוד חברים עם IBM.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.